Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Tria Beauty Precision DOVE lézeres szőrtelenítő készülék

Tria Beauty Precision DOVE lézeres szőrtelenítő, korlátlan lövésszámmal, érzékeny területekre. 

A Tria áttörést jelent a lézertechnológiában, amely azon elven alapszik, hogy ugyanolyan hatékonyságú, hosszantartó és biztonságos eredményeket, valamint sima bőrt nyújt, melyet korábban csak a bőrgyógyászokon keresztül érhetett volna el.

Hölgyek méltó kedvence világ szerte a TRIA precision lézer. Nagy teljesítmény 7- 20J, 3 fokozat, bördetektor a védelemért, FDA minősítéssel! A Precision a kisebb és nehezen elérhető területek kényelmes kezelésére lett tervezve, mint pld.: az arc, a hónalj és bikini vonal ill. azok a testrészeink melyet a bikini elfed. Könnyed kis mérete lévén belefér a legkisebb női táskákba is, így bárhová magával viheti.

BővebbenShow less
129 900 Ft
Értesíts engem, mikor elérhető
Márka:
Kedvencekhez1
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Nincsenek termékek
Leírás

Tria Beauty Precision DOVE lézeres szőrtelenítő készülék

Tria Beauty Precision DOVE lézeres szőrtelenítő, korlátlan lövésszámmal, érzékeny területekre

A Tria Beauty Precision DOVE lézeres szőrtelenítő készülék előnyei:

  • Dioda lézerrel működik
  • Korlátlan lövésszám
  • Nagy teljesítmény, akár 20J
  • 3 fokozat
  • Kis kezelőfej az érzékeny és a nehezen elérhető területek kényelmes kezeléséért 
  • Akkumulátoros kivitel
  • FDA minősítésű technológia, USA modell

Hölgyek méltó kedvence világ szerte a TRIA precision lézer. Nagy teljesítmény 7- 20J, 3 fokozat, bördetektor a védelemért, FDA minősítéssel! A Precision egy kis csoda, mely a kisebb és nehezen elérhető területek kényelmes kezelésére lett tervezve, mint pld.: az arc, a hónalj és bikini vonal ill. azok a testrészeink melyet a bikini elfed. Könnyed kis mérete lévén belefér a legkisebb női táskákba is, így bárhová magával viheti. 

A TRIA alapvetően abban különbözik más gyártóktól, hogy egyedülállóan az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság az FDA engedélyével rendelkező professzionális klinikai lézeres készülékekben megtalálható orvosi lézert használja miden egyes modelljében!

Ez teszi lehetővé, hogy a TRIA elsőként olyan magabiztosan álljon minden egyes terméke mögé, melyre eddig nem volt példa az otthoni szépészeti készülék gyártók körében.

A Tria úgy lett megalkotva, mint egy új barát a szépség sokszínű és komplex világában. A dizájn mögött pedig a legkorszerűbb egyedi fejlesztés található.

A Tria nem egyszerűen készülékeket alkotott, hanem egy érzéki bombát, melynek kezdete maga a készülék megérkezésekor kezdődik el.

Okos technológia a tartós eredményekért

A Tria áttörést jelent a lézertechnológiában, amely azon elven alapszik, hogy ugyanolyan hatékonyságú, hosszantartó és biztonságos eredményeket, valamint sima bőrt nyújt, melyet korábban csak a bőrgyógyászokon keresztül érhetett volna el.

A Hair Removal Laser Precision ugyanazt a lézerdiódás technológiát használja, mint a Hair Removal Laser 4X modell. Ez a fajta technológia megbénítja a szőrtüszők működését, alapvetően a melanint célozza anélkül, hogy a kezelt terület körül lévő bőr megsérülne.

A technológia hatékonysága a Wheeland klinikai tesztekkel bizonyított.

Legkisebb készülékünk a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék ugyanolyan hosszantartó eredményekre képes, mint a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék. A különbség csupán méretükből fakadóan adódik, mivel a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék egy vékony, ergonómikus csoda, melyet az érzékenyebb területekre - mint a bikinivonal, bajusz vagy a hónalj - terveztek. Az eszköz akkumulátoros kivitele lévén rendkívül könnyen használható, hordozható és nagyon könnyű, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén és tartósan eltávolítsa a nem kívánt szőrszálakat. Bárhová magával viheti és használhatja.

A Bőrgyógyászok Szakmai Társasága kapcsolatot ápol a Tria céggel, konzultációs, kutatási és befektetési területeken is.

Tekintse meg a készüléket működés közben:

 

A Tria Beauty Precision DOVE lézeres szőrtelenítő készülék használatának előnyei:

A készülék fejlett technológiájának köszönhetően rendkívül gyors és hatékony kezelést tesz lehetővé.

A kezelés végeztét sípoló hang jelzi, mely után felemelheti a készüléket és máris újabb bőrfelületet kezelhet.

Hiteles márka: A Tria világelső márkának számít a fényalapú bőrápolásban, amely egy áttörést jelentő fényalapú technológiát ajánl 2005 óta. Jelenleg világszerte értékesítik (az USA-ban, Kanadában, Koreában, Japánban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Németországban, Olaszországban, Ausztriában, Lengyelországban, Hollandiában, a Közel-Keleten és manapság Dél-Amerikában). A Tria termékek célja, hogy biztonságos és hatékony eredményeket kapjon a klinikai kezelések költségeinek töredékéért.

Klinikai örökség: A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék pontosan ugyan azt a lézerdióda technológiát alkalmazza, melyet a bőrgyógyászok is előnyben részesítenek.

Eredmények: A klinikai vizsgálatok 50%-os vagy még több szőrmennyiség csökkenést mutattak az áll környékén, az ajkak felső részén, valamint a bikinivonalon már 4 kezelés után.

A Triát a szőr újranövekedésének hosszantartó csökkentéséért tervezték.

A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket elsősorban a hónalj, a bikinivonal és más kisebb vagy érzékenyebb területek kezelésére alkották.

Használható a nők arcán, valamint az áll környékén.

Könnyen használható. Csupán 3 egyszerű lépés, 2 hetente 6 kezelésen át.

A szőr újranövekedésében hosszantartó csökkenést érhet el, ami azt jelenti, hogy a szőrmennyiség is hosszútávon és stabilan csökkenni fog a további kezelések során.

Kényelmes és költséghatékony a szalon kezelésekkel szemben, ahol akár egyetlen testfelület kezelése több százezer forintig terjedhet.

Orvosok által is használt, helytálló technológiát alkalmaz. Világos és sötét szőrzettel rendelkező felhasználóknak egyaránt. Ugyanazt a diódalézeres technológiát alkalmazza, melyet az orvosok is alkalmaznak a szőrtelenítési eljárások során.

10-ből 8 bőrgyógyász a lézeres kezeléseket részesíti előnyben más szőrtelenítő eljárásokkal szemben.

A felhasználók 94%-a barátaiknak is ajánlaná a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket.

Tegye meg az első lépést a simább bőrért!

A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék biztonságos és hatékony majdnem minden bőr és szőr árnyalaton. Kivételt képez a nagyon sötét bőrtónus és a vörös, szőke vagy ősz szőrszálak.

Csupán néhány kezelés és máris elérhetővé válik a hosszantartóan simább, bársonyosabb tapintású bőr. A Tria készülékei az egyetlen olyan szőrtelenítő lézertechnológiát alkalmazó eszközök, melyeket otthoni használatra terveztek, valamint jóváhagyta az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti hatóság (FDA).

 

A kisebb területekre tervezték:

A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék ugyanazon a hatékony core lézerdióda technológián alapul, melyet a bőrgyógyászok is előnyben részesítenek. Miközben a professzionális gépek magasabb maximális teljesítményt kínálhatnak és/vagy nagyobb pulzussebességet, a Tria Laser Precision kitűnő, tartós eredményeket szolgáltat, melyet az otthon kényelmében érhet el.

Ergonómia és felhasználási idő:

A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék könnyen használható, különösen a hajlatoknál, vagy a kis, nehezen elérhető területeken. A Tria Laser Precision egy feltöltéssel kb 15 percig használható, ami ideális a kis területeken elvégezhető gyors kezelésekhez.

A simább indulásért:  

Az érzékeny területek kezelése közben, használja a Smooth Start Calming nyugtató gélt, melynek segítségével simábbá varázsolhatja bőrét és sokkal kényelmesebbé teszi a kezelést.

 

Garancia:

A készülék kiváló minőségű eredeti GSD termék, normál használata esetén 2 év extra kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.

Tria Beauty Precision lézeres szörtelenítő
Tria Beauty Precision lézeres szörtelenítő
BővebbenShow less
Termék részletei
3660B
Használata
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

  • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Megosztás

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés