Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

SmoothSkin PureFIT 2021 IPL szőrtelenítő készülék

SmoothSkin PureFit 2021, Prémium kategóriás IPL, korlátlan villantás, hipergyors 130 villantás/perc, 10 fokozat, 3 üzemmód, intelligens villanófényes készülék

A készülék a bőrtónust megvizsgálva, mindig az Ön számára legideálisabb erősséggel villantja a, így biztosak lehetünk abban, hogy maximális hatékonysággal távolítja el a szőrszálat, de a bőrön semmilyen károsodást nem okoz. Ennek köszönhető, hogy a genetikailag sötétebb bőrű, valamint napbarnított bőrű hölgyek és urak is bátran használhatják.

Bővebben
199 990 Ft
Márka:
Kedvencekhez1
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Nincsenek termékek
Leírás

SmoothSkin PureFIT 2021 IPL szőrtelenítő készülék

Korlátlan villanás, hipergyors villantások (60-130 villantás/perc), 3 üzemmód, intelligens 10 energiafokozat, automata villantás erősség, érzékeny bőr funkcióval, továbbfejlesztett bőrérzékelőivel, igazi prémium kategóriás anyagok felhasználásával egy igazi extravagáns készülék lett a legújabb SmoothSkin PURE a cég új 2020-as modellje. 

Már nincs szükség az otthoni szőrtelenítésnél kompromisszumokra! Vigye otthona kényelmébe a szalon sebességű és minőségű kezeléseket. 

Ismerje meg a SmoothSkin Pure IPL legek szőrtelenítő készülékét!

A SmoothSkin korábbi IPL modelljei már számos díjat, elismerést szereztek az utóbbi években, de a kemény munka nem állt meg. Minden, amit létrehoznak a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek köszönhető, napjaink leginnovatívabb IPL technológiáját alkalmazzák nem véletlenül, hiszen a márka fő célja, hogy ők készítsék a legjobb IPL szőrtelenítő gépet az iparban. 

A készülék megalkotója, az angol Cyden Limited*, aki elsőként vett részt a profi fény alapú kozmetikai szőrtelenítő készülékek kifejlesztésében, gyártásában és elterjedésében. A cég nevéhez fűződik a forradalmi iPULSE technológia, amely alapjaiban változtatta meg a szőrtelenítési kezelések fogalmát.

A piacon kapható modellek szinte mindegyike egyénileg szabályozható villanáserősséggel (általában 1-5-ig) rendelkezik. Vagyis magunknak kell meghatározni, hogy milyen erősséget válasszunk, szerintünk mi a megfelelő számunkra. Ez sokszor nehézkes, egy idő után pedig már bosszantó, hogy mindig meg kell szakítani a kezelést, hogy egy újabb intenzitást válasszunk ki. 

Ahhoz, hogy a leghatékonyabb kezelést tudjuk elérni (legoptimálisabb villanás erősséget) testünkön, az eltérő bőrfelületek miatt (arc, bikini vonal, láb stb.) folyamatosan állitanunk kellene a kezelés energiaszintjét. Ha erős az energiaszint, fájdalmas lesz a kezelés, akár meg is éghet a bőrünk, ha gyenge akkor pedig nem lesz elég hatékony! 

Szerencsére a SmoothSkin PureFIT-tel nem lesz ilyen probléma és az intelligens bőrérzékelő rendszer által gördülékenyen tudjuk elvégezni a kezeléseket pillanatok alatt!

A SmoothSkin Pure 2021 IPL szőrtelenítő készülék előnyei:

 • 2021-as legújabb fejlesztésű modell a SmoothSkin PURE 
 • Korlátlan villanásszám
 • Automata/folyamatos Hipergyors villanások
 • 3 üzemmód: intenzív, gyengéd és gyors
 • 10 intenzitási szint, intelligens bőrérzékelő
 • Hipergyors, akár 130 villanás/perc
 • Extra prémium kivitel
 • PRECIZIÓS fej
 • FDA minősítés 

Amiben a SmoothSkin Pure 2021 IPL más: 

A beépített egyedi fejlesztésű szuper érzékeny bőrszenzornak és a 10 fokozatnak köszönhetően a gép a bőrnek mindig a legmegfelelőbb energiaszintet állítja be minden körülmények között.

Így személyre szabott kezeléssorozatot végezhetünk el (akár a kezelő a kozmetikában), mely esetében soha nem volt még ennél hatékonyabb a szőrtelenítési eljárás!

Ezzel szó szerint a SmoothSkin Pure készüléke verhetetlen a kezelések eredményességében!

A SmoothSkin Pure IPL az intelligens villanófényes szőrtelenítő készülék, KORLÁTLAN VILLANTÁSSAL:

A készülék automata tovább fejlesztett bőr - bőrszín érzékelővel és automata szintbeállítás funkcióval rendelkezik. Így akár a sötétebb, napbarnította bőrt is kezelheti biztonságosan, hiszen az érzékelők az energia szintet a bőrszínnek megfelelően állítják be.

Egyedülálló a készülékbe beépített „Gentle" mód is, mely az érzékenyebb bőrhöz nyújt ideális kezeléseket.

A SmoothSkin Pure készülék, korlátlan villantásra képes, mely azt jelenti, hogy nem kell benne soha villanófejet/ lámpát cserélni.

Egyedülálló technológiája a „Detect" és "SET” Funkció, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás”

A készülék intelligenciája abban rejlik, hogy a bőrtónust megvizsgálva, mindig az Ön számára legideálisabb erősséggel villantja a készülék, így biztosak lehetünk abban, hogy maximális hatékonysággal távolítja el a szőrszálat, de a bőrön semmilyen károsodást nem okoz. Ennek köszönhető, hogy a genetikailag sötétebb bőrű, valamint napbarnított bőrű hölgyek és urak is bátran használhatják.

Használatakor Ön is ellenőrizheti a készülék 2 oldalán látható kezelő ablakon a készülék által beállított energiaszintet.

A készülék technológiájának köszönhetően a legtöbb bőrön használható, csak a legsötétebb bőrtónuson nem.

A SmoothSkin Pure forradalmi készülék legfontosabb jellemzői: 

 • korlátlan villanásszám
 • 10 erősségi fokozat
 • továbbfejlesztett bőrérzékelő szenzorral
 • 2 féle kezelési mód: stamp (nyom és villant) és glide (gomb lenyomásával folyamatos villantások)
 • 3 féle üzemmód: intenzív (makacs területekre, lehető legnagyobb hatékonysággal villant), gyengéd (érzékeny területekre) és gyors (nagyobb felületek gyors kezeléséhez, ill. az utókezeléshez)
 • fájdalommentes kezelések egy egyedülálló innovatív készülékkel
 • használatával csökkennek a pigment foltok
 • hipergyors, akár 130 villanás/perc
 • szinte minden bőrtípus kezelhető vele
 • 100%-ban újrahasznosított csomagolással
 • 2 év vevőbarát cseregaranciával

A SmoothSkin Pure intelligens IPL hipergyors, hatékony és erős:

SmoothSkin Pure a leghatékonyabb és a legerősebb otthoni használatra kifejlesztett IPL technológiával dolgozó szőrtelenítő gép a piacon, mellyel az egyes testfelületek kezelését akár pillanatok alatt elvégezheti. Használata gyors és egyszerű. Gyorsasága abban mutatkozik meg, hogy a percenkénti villanásszáma elérheti a 130-at, ami már vetekszik néhány profi kozmetikai IPL géppel. Gyakorlatban a nagyobb területek (mint például a lábak) szőrtelenítésével néhány perc alatt végezhetünk!

Használata biztonságos és könnyű, maximális teljesítmény bőre igénye szerint!

A gép használatához semmilyen védőfelszerelésre, vezető gélre nincs szükség. A készülék gyönyörű megjelenésének és ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes használatot tesz lehetővé, valamint bárhová magával viheti, akár nyaralások, utazások alkalmával is

A Smoothskin Pure készülék alkalmas többek között arra, hogy eltávolítsa az arcról a nem kívánt szőrszálakat, illetve használható a végtagokon, háton, hason, mellkasok és az intim területeken is. Részletes információt használati útmutatónkban találsz, mely online is letölthető.

Nem kell aggódnia amiatt, hogy bőrén bármiféle elváltozást vagy tartós pirosságot okoz a készülék használata, hiszen a „Detect and Set”, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás” funkciónak köszönhetően a bőrtípusodhoz legjobban alkalmazkodó kezelési szintet választja meg a készülék. Bízd csak rá magad a készülékre, mert ezen funkció az egész testen működik!

Stamp és Glide kezelési módszerek:

A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és a nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.

Glide üzemmód: Csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. Egyenlő időközönként, folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrre, hogy ezzel is gyorsíthassa a nagyobb felületek kezelését, mint például a végtagok, vagy férfiak esetén a hát, mellkas.

Stamp üzemmód: „Nyom és villant.” A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy a bajusz. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson.

Egyedülálló Gentle mód funkció, mely gyengéd a bőrhöz:

Ha megnyomja a „Gentle Mode” gombot, csökkenti a felszabaduló energiát az eszköz. Ez a funkció segít azoknak, akiknek érzékeny a bőre, vagy a kezelés túl kényelmetlen kezdetben, hozzászoktatja a bőrt a kezelésekhez. Ez a funkció ki-be kapcsolható.

A csomag tartalma:

 • 1 db SmoothSkin Pure készülék
 • 1 db adapter
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató

Garancia:

A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein.

SmoothSkin Pure 2020 szörtelenítő.jpg
SmoothSkin Pure 2020
Bővebben
Termék részletei
SSPUREFIT
Használata
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

 • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés