Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Tria Beauty 4X FUCHSIA lézeres szőrtelenítő készülék

Szőrteleníts úgy, mint a jól felszerelt kozmetikai szalonokban! A Tria Beauty Hair Removal 4X FUCHSIA Lézeres szőrtelenítő készülék ugyanazt a lézeres technológiát alkalmazza, amit a professzionális lézeres szőrtelenítő gépek, melyek korábban csak a klinikákon és a szalonokban voltak elérhetőek.
A Tria Hair Removal 4X FUCHSIA Lézeres szőrtelenítőnél jelenleg nem létezik hatékonyabb, gyorsabb, egyszerűbb használatú otthoni használatra fejlesztett készülék. Megalkotásával a fő cél a tartós és végleges hatás elérése, a szőrszál és annak gyökerének végleges megszüntetése, mely az arctól kezdve egészen a lábujjakig alkalmazható.

A készülék előnyei:

 • Dioda lézeres működés
 • Korlátlan lövésszám
 • Extra erős 22 J
 • Akkumulátoros kivitel
 • FDA minősítésű technológia, USA modell

BővebbenShow less
149 990 Ft 159 990 Ft
Értesíts engem, mikor elérhető
Márka:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Nincsenek termékek
Leírás

Tria Beauty 4X FUCHSIA lézeres szőrtelenítő készülék

Extra erős, 22J/cm, gyors 1mp/lövés, takarékos, korlátlan lövésszámú (nem kell benne soha patront cserélni), hatékony 70 %-os szőrzetcsökkenés a 2. kezelés után, biztonságos, egydüliként FDA orvosi minősitéssel! 2 év TRIA vevőbarát cseregaranciával!

Ez az amerikai TRIA Beauty márka csúcskategóriás lézeres szőrtelenítője 4X!

A TRIA alapvetően abban különbözik más gyártóktól, hogy egyedülállóan az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság az FDA engedélyével rendelkező professzionális klinikai lézeres készülékekben megtalálható orvosi lézert használja miden egyes modelljében! Ez teszi lehetővé, hogy a TRIA elsőként olyan magabiztosan álljon minden egyes terméke mögé, melyre eddig nem volt példa az otthoni szépészeti készülék gyártók körében. 

A Tria úgy lett megalkotva, mint egy új barát a szépség sokszínű és komplex világában. A dizájn mögött pedig a legkorszerűbb egyedi fejlesztés található.

A Tria nem egyszerűen készülékeket alkotott, hanem egy érzéki bombát, melynek kezdete maga a készülék megérkezésekor kezdődik el. 

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülékkel végleges eredményt érhet el - mely a wheeland tesztekkel alátámasztott - ellentétben az ideiglenes megoldásokkal, mint a gyantázás, a borotválkozás, vagy más szőrtelenítő eljárások (pl. IPL), mindezt otthona kényelmében.

A Bőrgyógyászok Szakmai Társasága kapcsolatot ápol a Tria céggel, konzultációs, kutatási és befektetési területeken is.

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék ugyan azt a lézeres technológiát alkalmazza, amit a professzionális lézeres szőrtelenítő gépek, melyek korábban csak a klinikákon és jól felszerelt kozmetikai szalonokban voltak elérhetőek.

Tria Beauty 4X FUCHSIA lézeres szőrtelenítő készülék előnyei:

 • Dioda lézerrel működik
 • Korlátlan lövésszám
 • Extra erős 22 J
 • Akkumulátoros kivitel
 • FDA minősítésű technológia, USA modell

A Tria készülékével eddig nem tapasztalt intenzitással hajthatóak végre a kezelések.

A készülék gyorsasága is figyelemre méltó, a másodperc töredéke alatt lekezeli az adott területet, igy szinte folyamatosan dolgozhat a géppel. A kezelés végeztét sípoló hang jelzi, mely után felemelheti a készüléket és máris újabb bőrfelületet kezelhet.

Ezzel az eljárással nem csak a szőrszálat, hanem a szőrtüszőt is igen hatékonyan kezeli. A sorozatos kezelésekkel tartós, de inkább végleges szőrtelenség érhető el.

Kezdjük a megoldást a probléma, vagyis a szőr gyökerénél!

 • A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék egy otthoni célra kifejlesztett professzionális eszköz ami a lézerdiódák elvén alapul. A lézerfény megbénítja a szőrtüszőket úgy, hogy alapvetően a melanint célozza, a kezelés közben pedig a bőr maga sértetlen marad.
 • A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék professzionális erejű lézerdióda technológiát alkalmaz, amely a szőrtüszőkben lévő pigmentet célozza meg.
 • A lézer hosszútávon megbénítja a szőrtüszőket, amely elveszti a szőrvisszanövesztő képességét.
 • A megbénított szőrszálak elkezdenek kihullani, bőrünk pedig simává, puhábbá és bársonyosabb tapintásúvá válik.

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék előnyei:

A klinikai vizsgálatok az alábbi előnyöket mutatták ki:

61%-os szőrszálcsökkenés, 3 héttel az első kezelés után.

70%-os szőrszálcsökkenés 3 héttel a második kezelés után.

60%-os szőrszálcsökkenés 1 hónappal a harmadik kezelés után.

33%-os szőrszálcsökkenés 12 hónappal a harmadik kezelés után.

A vizsgálat során a 79 felhasználóból 69-en arról számolt be, hogy a kezelés után egy hónappal vékonyabbak lettek a szőrszálai. A 79-ből 55-en arról számoltak be, hogy 1 hónappal a kezelés után a szőrszálai világosabbak lettek, mint amilyenek a kezelés előtt voltak. Ezeket az eredményeket 3 kezelés során érték el a felhasználók.

Az eredmények mindenkinél más és más lehet, függ a kezelt területtől, valamint hogy mennyire tartja be az előírásokat.

Hogyan működik a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék?

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék deaktiválja a bőrben a szőrtüszőket, melyben a szőrszál növekszik. A kibocsájtott lézerfény impulzus a szőrszál belsejében felmelegíti a sötét pigmenteket és blokkolja a szőrtüszőt, megakadályozva újabb szőrszálak kialakulását. Ezzel tartós eredmény érhető el. Nem működik fehér, ősz, szőke és vörös szőrszálak esetén.

A lézeres szőrtelenítő eljárás csak a természetesen barna vagy fekete szőrszálak esetén hatásos, mivel a lézerfény a pigmentek segítségével nyelődik el.

A szőrszálak eltérő ciklusban növekednek, ezért lesz szükség a kezelések ismétlésére. A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék akkor a leghatékonyabb, ha minden egyes szőrszálat annak növekedési szakaszában kezelünk.  A legjobb eredményt a 3 hónapon keresztül, kéthetente megismételt kezeléssekkel érheti el, vagy addig folytatja a szőrtelenítő eljárást, ameddig elégedett nem lesz a szőrszálak ritkulásával.

A csomag tartalma:

 • 1 db készülék
 • 1 db adapter
 • 1 db szőrtelenítő lámpa (a készülékben)
 • 1 db védőszemüveg
 • 1 db magyar/ angol nyelvű használati utasítás

Garancia:

A készülék kiváló minőségű eredeti GSD termék, normál használata esetén 2 év extra kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.

Tria 4x lézeres szörtelenítő.jpg
Tria 4x lézeres szörtelenítő.jpg
BővebbenShow less
Termék részletei
3288B
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

 • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés