Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

GSD DEESS GP 590E IPL szőrtelenítő készülék

Új, Global Skin Dermatologist DEESS GP590 IPL szőrtelenítő készülék extrákkal egyedi formavilágával, erős 18J teljesítménnyel a maximális hatásfokú kezelésekhez.
3in1: szőrtelenítő, akne kezelő és bőrfiatalító cserélhető filterekkel.  

- Korlátlan villanás szám
- Szuper gyors (0,9mp/villantás)
- Automata villantások (gomb lenyomása nélküli)
- Egyedi szuper ICY-COOL bőrhűtő technológia,
- 5 fokozat
- LCD kijelző.

BővebbenShow less
128 890 Ft 179 990 Ft
Márka:
Címkék:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Leírás

GSD DEESS GP 590 IPL szőrtelenítő készülék

Korlátlan villantás, Automata villantások (gomb lenyomása nélküli), ICY-COOL bőrhűtő, Szuper gyors (0,9mp/villantás), 5 fokozat, LCD kijelző jellemzi az új Global Skin Dermatologist DEESS GP590 IPL szőrtelenítő készüléket.
A professzionális kozmetikai gép gyártó GSD DEESS legújabb, 2019-es IPL készüléke korlátlan villantással, extrákkal, egyedi formavilágával, erős 18J teljesítménnyel a maximális hatásfokú kezelésekhez!

A GSD DEESS professzionális márka hátterében egy olyan kutatócsoport áll, akik a lehető leghatékonyabb, legmodernebb technológiákat és készülékeket fejlesztik ki. (A GP590-es modell újítása például az egyedi fejlesztésű Icy Cool hűtő technológia.) A vállalat több mint 110.000 terméket értékesített az elmúlt évben, és majdnem az egész világon forgalmazzák szépségápolási termékeiket. A legnépszerűbb IPL (villanófényes) szőrtelenítő márkák közé tartozik, 2004 óta van jelen a szépségápolási piacon.

Villanófényes szőrtelenítés:

A villanófényes szőrtelenítő készülékekkel otthonunkban, kényelmesen végezhetjük el a tartós/végleges szőrtelenítést. A modern technológia segítéségével lehetővé válik, hogy hosszú időre megszabaduljunk a nemkívánatos szőrszálaktól és élvezzük a puha bársonyos bőr érintését.

A villanófényes szőrtelenítő készülékkel tartós/végleges eredményeket kínálunk, ráadásul otthona kényelmében végezhetők el a kezelések nagyon rövid időn belül. A modern technológia lehetővé teszi, hogy hosszútávon megszabaduljon a nemkívánatos szőrszálaktól és élvezheti a puha, bársonyos bőrt.

Az IPL kezelés során a készülék fényimpulzusokat bocsát ki, amely a szőrszálakban hővé alakulnak át és ezzel elpusztítják a szőrt. Majd elgyengülnek, kihullanak a szőrszálak és nem növekednek tovább. A készülék rendszeres használatával megakadályozzák a szőrszálak újjáéledését.

Villanófényes technológia: 

A villanófényes szőrtelenítő készülékek úgy működnek, hogy a kezelés során fényimpulzusokat juttatnak a szőrtüszőkbe a szőr pigmentje segítségével, a bőr károsítása nélkül. A festékanyag, a melanin hővé alakítja át a fényenergiát és ezt a hőt vezeti el a szőrtüszőbe. A hőhatás következtében elpusztítja a szőr gyökerét, így pedig megakadályozza, hogy újra szőr keletkezzen. Pár nappal a kezelés után, 1-2 hét elteltével kihullanak a szőrszálak. Azért kell megismételni a kezelést, mert a szőr úgynevezett növekedési fázisában lehet hatékonyan eltávolítani a szőrtüszőket, amely mindenkinél változó.

Kinek és hol használható a szőrtelenítő készülék?

A készüléket az arcon és a test bármely részén biztonságosan lehet használni. Az alábbi ábra azt mutatja meg, hogy milyen bőr- és szőrtípusokon használható a készülék.

Körülbelüli kezelési idők:

Nagyon gyors kezelések, 0,9mp/villanás: 15 perc alatt elvégezhető a teljes szőrtelenítés!

 • bikini vonal: 1-2 perc
 • kar: 2-3 perc
 • arc: 1-2 perc
 • hát: 5-6 perc
 • hónalj: 1-2 perc
 • láb: 5-6 perc

Kezelési ütemterv:

Az optimális eredmény elérése érdekében a villanófényes szőrtelenítőt minden héten, 12 héten át kell használni, hogy mindegyik szőrtüszőt kezeljük. A kezdeti 12 hetes kezelés után a kezelt eredmények fenntartásához ajánljuk, hogy a villanófényes készüléket havonta egyszer vagy szükség szerint használják.

A kezelések előtti napon a területet le kell borotvával borotoválni, majd 24 óra elteltével lehet elvégezni a kezeléseket.

Villanófényes bőrmegújítás, rejuvenáció: 

Mindenki fiatalos, üde, ránctalan bőrre vágyik, ami megőrzése sokszor kompromisszumokkal jár. Költséges is, hiszen csak rendszeres kezelés után érhető el eredmény. A DEESS vállalat sokrétű készülékének köszönhetően a készüléken átcserélhető a bőrfiatalító filter, amellyel kiváló bőrrejuvenációs IPL bőrmegújító kezelés érhető el. Mindez fájdalommentesen a fotorejuvenáció segítségével. Nagyszerűen eredményezi a bőr megfiatalítását, feszesítését és puhaságát.

A készülék használatával újraindítja a kollagén termelődést a szervezetben. Segítségével csökkenthetők a ráncok, szarkalábak és segíti visszaszerezni a bőr rugalmasságát. A pigment foltokat is halványítja, pár kezelést követően látványos javulást eredményez a bőr fiatalításában és egészségesebbé tételében.

A villanófényes bőrmegújító készülék technológiája:

A villanófény megújítja a bőrben lévő kollagént és rugalmas rostokat, mialatt a fototermikus hatás javítja az erek vérellátó funkcióit.

Kezelési ütemterv:

Olyan bőrbetegségek esetén, mint a durva bőr és durva pórusok, hetente egyszer használja a készüléket; tíz alkalom jelent egy kezelési sorozatot. Ne kezelje folyamatosan ugyanazt a területet. Miután az egész területet lekezelte, ismételje meg a műveletet 3-4 alkalommal a kiindulási helyzetből indulva.

Villanófényes akne kezelés:

Sokan küzdünk, akár még felnőtt korban is pattanásokkal, aknékkel vagy a következményükként visszamaradt hegekkel. A készülékhez tartozó akne kezelő lámpa használatával lehetőségünk van csökkenti, eltüntetni az aknét, hegeket, és egészséges bőrt kaphatunk a segítségével!

Az akne kezelés technológiája:

A sárga villanófény (IPL) megöli az akne propion baktériumait (mindenki szervezetében jelen van ártalmatlan állapotban), amelyek elszaporodnak az eltömődött pórusokban és gyulladást, gennytermelést okoznak. A fényterápia segítségével a pórusok összehúzódnak és csökkenti a faggyútermelést, valamint esztétikailag is javítja, szebbé varázsolja az arcbőrt.

Kezelési ütemterv:

Instabil gyulladásos időszakban, 2-3 naponta egyszer; egy stabil időszakban, hetente egyszer használja a készüléket; tíz alkalom jelent egy kezelési sorozatot. Egy adott területre 2-3 villanást adjon le. A kezelések előtt a gyulladt bőrt tisztítsa meg.

GSD DEESS GP 590 IPL szőrtelenítő készülék jellemzői

 • Korlátlan villantás
 • Automata villantások (gomb lenyomása nélküli)
 • ICY-COOL bőrhűtő
 • Szuper gyors (0,9mp/villantás)
 • 5 fokozat
 • LCD kijelző
 • Erős 18J, a maximális hatásfokú kezelésekhez
 • bővíthető

Miért válassza a legújabb 2019-es DEESS GP590 IPL szőrtelenítő készüléket?

A készülékkel soha eddig nem tapasztalt kényelemmel végezhetőek el a kezelések! Míg más készülékek esetében pár évre elegendő villanásszám érhető el, a DEESS legújabb készüléke korlátlan villanású, így akár egy életen át élvezheti szépsépolási kezeléseit egyetlen készülékkel.

A nagyobb és a kisebb felületek kezelése is pillanatok alatt elvégezhető a szuper gyors technológiának (0,9mp/ villantás), az automata villantásoknak (gomb lenyomása nélküli), és egy egyedülálló Icy Cool hűtő funkciónak köszönhetően.
A funkció segítségével még az érzékeny bőrűek is bátran, maximális fokozaton használhatják a készüléket!

Kinek ajánljuk a GSD DEESS GP590 szőrtelenítő készüléket? 

Szörtelenítés

A GSD DEESS GP590 IPL szőrtelenítő készüléket azon személyeknek ajánljuk, akik a legújabb és legmodernebb szőrtelenítési technológiákra, szuper gyors, kényelmes és hatékony IPL készülékre vágynak.

Bőrfiatalítás

Akik feszesebb bőre vágynak, az arcukon megjelentek már az öregedés első jelei, finom vonalak, ráncok, vagy a bőrük rugalmatlan. Látható már sötétebb folt az arcon, a bőr ellenálló képessége alacsony.

Akne kezelés

Akik bőre zsíros, gyulladt, pattanásaik vannak, kialakult már az enyhe vagy közepes akné. 

Egyedülálló fejlesztés az otthoni IPL gépek piacán az Icy Cool hűtő funkció:

GSD DEESS GP590 egy egyedülálló fejlesztéssel (Icy Cooling System), hűtési technológiával rendelkezik a valóban fájdalom mentes kezelésekért! Gombnyomásra be és kikapcsolható, a kezelések alatt a hatékonyság tovább fokozható általa, mivel az intenzitási szintet magasabbra lehet állítani, mégsem fogja irritálni a bőrt. A kezelések után pedig nyugtatja, hűsíti a bőrt.

Icy Cool hűtő funkciót lehet a kezelések alatt is, illetve a kezeléseket követően is alkalmazni. Azok számára ajánljuk, akiknek érzékeny a bőrük, magasabb intenzitási szinten szeretnék használni a készüléket a hatékonyság fokozására vagy a fájdalomküszöbük alacsonyabb.

Bekapcsoláshoz a kezelés alatt a "*" (hópihe) ikont kell röviden megnyomni. Ilyenkor folyamatosan hűti a kezelőfelületet, a villantások nem irritálják a bőrt, és nem melegszik fel a kezelt bőrfelület.

Ha kezelés után szeretné megnyugtatni bőrét, akkor hosszan nyomja meg a "*" gombot. Ilyenkor a kijelzőn csak a "*" ikon látható, és nem enged villantani a készülék. A villanófénnyel kezelt bőrfelületen szépen lassan csúsztassa végig a készüléket, a kezelőfej hűvös lesz, a kezelt bőrfelület lehűl, megnyugszik.

A csomag tartalma:

 • 1 db készülék
 • 1 db készülék tartó adapter USA+EU aljzat
 • 1 db szőrtelenítő lámpa filter
 • 1 db védőszemüveg
 • 1 db magyar nyelvű használati utasítás

Garancia:

A készülék kiváló minőségű eredeti GSD termék, normál használata esetén 2 év magyarországi extra kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.

dees-jellemzok.jpg
dees-jellemzok.jpg
BővebbenShow less
Termék részletei
GP590E
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

 • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés