Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

ULIKE Sapphire Air+ szőrtelenítő gép - White

A világ egyik legjobb otthoni luxus IPL készülék gyártójának az ULIKE-nak, a Sapphire Air+ White IPL otthoni szőrtelenítő gépe, korlátlan, AUTOMATA villanás, extraerős 18,8J, FDA minősítés, gyors 0,7 másodperc/villanás, 3 intenzitási szint, Ultra Sapphire ice-cooling bőrhűtő funkció, akár férfiaknak is!

Az ULIKE Sapphire Air 3 elegáns és karcmentes kristály borítású IPL szőrtelenítő egy erőteljes készülék, amely pillanatok alatt sima és csábító bőrt varázsol extra erővel és végre fájdalommentesen.

BővebbenShow less
104 990 Ft 154 990 Ft
Márka:
Címkék:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Leírás

ULIKE Sapphire Air+ szőrtelenítő gép - fehér-arany színben

A világ egyik legjobb otthoni luxus IPL készülék gyártójának az ULIKE-nak, Sapphire Air+ IPL otthoni szőrtelenítő gépe, melyet korlátlan villanás, extraerős 19,8J, FDA minősítés, Ultragyors 0,8 másodperc/villanás, 5 intenzitási szint, Ultra Sapphire ice-cooling bőrhűtő funkció! Fehér-arany színben!

A piacon lévő IPL és Lézeres otthoni szőrtelenítő gépektől eltérő technológiai, kezelési és megjelenési újdonságokkal rendelkező ULIKE újragondolta az otthoni szőrtelenítés világát!

Az Ulike Sapphire Air+ IPL otthoni szőrtelenítő gép egy erőteljes készülék, amely pillanatok alatt sima és csábító bőrt varázsol extra erővel fájdalommentesen. Az otthoni szőrtelenítés újabb szintje a hihetetlen eredményekért.

Élvezze a fájdalommentes és hatékony szőrtelenítést az ULIKE segítségével. Eredményes és hosszan tartó szőrtelenítés 560-1200 nm hullámhosszon, MAX 19,8 J erősségen, akár 93,29% szőrcsökkenés 4 hét alatt!

Szalonélmény otthonra!

Az Ulike Sapphire IPL otthoni szőrtelenítő gép egy olyan hűtött fejű, homorú végű szőrtelenítő gép, amely forró/meleg fényű orvosi szőrtelenítő technológiát alkalmaz. Ez a miniatürizált kivitelű eszköz otthoni használatra készült. A készülék szalon-szintű eredményeket hoz otthona kényelmében a lézeres szalonkezelések költségeinek töredékéért, nem beszélve az otthoni intimitásról és a folyamatos időpont egyeztetésekről.

Egy ULIKE készülék egy életre szóló befektetés.

ULIKE Sapphire Air+ IPL szőrtelenítő gép előnyei

  • Korlátlan villantás
  • Gyors 0,8 másodpercenkénti villantás
  • FDA minősítés
  • Extra erős 19,8 J/ 6J/cm2
  • Szabadalmaztatott ULTRA zafir hűtő funkció
  • Látható eredmények 4 hét alatt
  • Férfiaknak is!
  • Hozom, viszem, háztól házig 2 éves garanciával! **

Élvezze a fájdalommentes és hatékony villanófényes otthoni szőrtelenítést az ULIKE segítségével. Eredményes és hosszan tartó szőrtelenítés maximumra téve 21 J erősségen, akár 93,29% szőrcsökkenés 3 hét alatt!

Az ULIKE Air 3 IPL szőrtelenítőt az érzékenyebb bőrűek is biztonságosan, fájdalom nélkül használhatják egész testükön, beleértve az érzékenyebb területeket is, köszönhetően a 3 intenzitási szintnek. A maximális eredményekért különböző testrészeken különböző intenzitást kell alkalmazni. A makacsabb területektől kezdve egészen az érzékenyebb területekig hatékonyan használható.

Az ULIKE Sapphire Air+ szőrtelenítő készülék IPL, azaz villanófényes technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva az újabb szőrszálak növekedését.

Ahhoz, hogy az IPL szőrtelenítés megfelelően eredményes legyen, kontrasztnak kell lennie a bőrtónus és a szőrszín között. Mivel az IPL fényt a melanin elnyeli és hő keletkezik, a szőrtüsző elpusztulhat, ami hosszú távú szőrtelenítést eredményez.

Az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. Az ismételt kezelésekre azért van szükség, a szőr különböző növekedési fázisai miatt, mivel azt kizárólag a növekedési fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni tudja, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak.

A legjobb az IPL-es kezelésekben, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzi a kezeléseket.

Fájdalommentes ice-cooling hűtő funkció a zafír üvegnek köszönhetően

Az ULIKE klinikailag minősített, szabadalmaztatott zafír ice-cooling technológiát alkalmaz, ezáltal a hőmérséklet 70 Celsius-ról 10 Celsius-ra csökken a bőrrel való érintkezés helyén.

A kezelések alatt a hatékonyság tovább fokozható általa, mivel az intenzitási szintet magasabbra lehet állítani, mégsem fogja irritálni a bőrt. A kezelések után pedig nyugtatja, hűsíti a bőrt.

A ULIKE Sapphire Air+ 3 készülék legfontosabb tulajdonságai:

  • Fájdalommentes használat
  • Könnyedén sima bőr a fejtől a lábujjakig
  • Korlátlan villanásra képes készülék
  • Szinte minden bőr és szőrtípusra
  • 5 intenzitási szinttel rendelkezik
  • Teljes test kezelése kb. 10 perc alatt
  • Gyors 0,8 másodpercenkénti villantás
  • FDA minősítés
  • 2 üzemmód: koncentrált és csúsztatásos módszer
  • Extra erős 19,8 J/ 6J/cm2
  • Kezelőszemüveggel és borotvával
  • Sapphire ice-cooling hűtő funkció
  • Látható eredmények 4 hét alatt
  • Férfiaknak is!

A villanófényes (IPL) technológia: 

A villanófényes szőrtelenítő készülékek úgy működnek, hogy a kezelés során fényimpulzusokat juttatnak a szőrtüszőkbe a szőr pigmentje segítségével, a bőr károsítása nélkül. A festékanyag, a melanin hővé alakítja át a fényenergiát, ezt a hőt vezeti el a szőrtüszőbe, amely a hőhatás következtében elpusztítja a szőr gyökerét. Így megakadályozza, hogy újra szőr keletkezzen. Pár nappal a kezelés után, 1-2 hét elteltével kihullanak a szőrszálak. Azért kell megismételni a kezelést, mert a szőr úgynevezett növekedési fázisában lehet hatékonyan eltávolítani a szőrtüszőket, amely mindenkinél változó.

ULIKE Sapphire Air+ IPL szőrtelenítő gép kétféle kezelési mód:

Folyamatos villanófényes kezelési mód

Használata közben tartsd lenyomva a készülék közepén található hosszúkás gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.

Koncentrált villanófényes kezelési mód

Nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezd a készüléket a bőrre és nyomd meg a középen található gombot minden alkalommal, amikor szeretnéd, hogy villantson.

3 intenzitási mód:

Kíméletes:
alkalmas az érzékenyebb területekre Pl: ajkak, bikini vonal

Test:
kezek, lábak, hónalj, az egész testen biztonságosan használható, erősebb szőrzettel rendelkezők számára

Erőteljes:
vastag és erős szőrrel rendelkező területek

A csomag tartalma:

  • 1 db ULIKE Sapphire Air+ készülék
  • 1 db kezelőszemüveg
  • 1 db borotva
  • 1 db elegáns tároló doboz
  • 1 db adapter
  • 1 db magyar nyelvű használati útmutató

Garancia:

FIGYELEM! A készülék normál használata esetén extra 2 év kényelmi, gyári magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. A hozom, viszem, háztól házig garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!

BővebbenShow less
Termék részletei
UI04 SD
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

  • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés