Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

SmoothSkin BARE+ IPL szőrtelenítő készülék

SMOOTHSKIN BARE+ NEW IPL, A VILÁG LEGGYORSABB, ÉS AZ ELSŐ KORLÁTLAN VILLANÁSSZÁMÚ IPL SZŐRTELENÍTŐ KÉSZÜLÉKE! 

Pure Beauty Awards "legjobban ajánlott kategória" elismerő díjat a készülék technikai fejlesztéséért. Így biztosak lehetünk abban, hogy a világpiac leginnovatívabb gyártójának IPL gépét vásároljuk meg, ha a SmoothSkin BARE+ gépet választjuk.

SMOOTHSKIN BARE+! KORLÁTLAN, ULTRAGYORS, ELEGÁNS MEGJELENÉS, KLINIKAILAG TESZTELT!

A SmoothSkin Bare+ A beépített  bőrérzékelők által az arcon és egész testén biztonságosan használható. A lábak, karok, hónalj, bikini vonal, mellett alkalmas arra is, hogy a nem kívánatos szőrszálakat eltávolítsa az arcunkról is mint pld.: felső ajak, bajusz, áll vonal stb.

Bővebben
Korlátozott időre szóló ajánlat
68 900 Ft 84 900 Ft
Márka:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Nincsenek termékek
Leírás

SmoothSkin BARE+ NEW IPL, 2019 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gép, 2 év gyári garancia 

A többszörös díjnyertes SmoothSkin BARE 2019-es továbbfejlesztett készüléke a BARE+! KORLÁTLAN, ULTRAGYORS (0,6mp/villantás) villantások, 30%-al megemelt hatékonyság, Erős 15-18J, DUPLA bőrszenzorok, megújult külső, mindezt elegáns csomagolásban a 30 éves dél-walesi Cyden Limitedtől!

A 2019-es Pure Beauty Awards díjátadón a BARE+ megkapta a "legjobban ajánlott kategória" elismerő díjat a készülék technikai fejlesztéséért. Így biztosak lehetünk abban, hogy a világpiac leginnovatívabb gyártójának IPL gépét vásároljuk meg, ha a SmoothSkin BARE+ gépet választjuk.

Lehetséges már otthonunkban a szalongyors kényelmes és hatékony szőrtelenítés? SmoothSkin Bare+ készülékkel igen!

A készülék jelenleg a világ leggyorsabb otthoni IPL szőrtelenítő készüléke, mely 1 perc alatt akár 100 villanás leadására is képes, emellett a hatékonysága is kiemelkedő, a 30%-al megnövelt 15-18 J/ villantás erősséggel. A biztonságról pedig a szuper érzékeny dupla bőrszenzor gondoskodik!

A Cyden limited volt az első villanófényes készülékeket gyártó vállalat, mely a folyamatos fejlesztések eredményeképpen megalkotta 2017-ben az első működő, stabil és hatékony korlátlan villanásszámú és ultragyors villantásokkal is rendelkező gépét a BARE-t.

A BARE+ ennek a modellnek továbbfejlesztett változata, mely megnövelt teljesítményével, KORLÁTLAN és ULTRAGYORS (0,6 mp/villantások) villantásaival 2019-ben a világ legjobb ár/értékkel rendelkező gépe az otthoni szőrtelenítő gépek piacán, hogy többé valóban ne kelljen sok időt szánnia a szőrtelenítő kezelésekre. Így akik kevés idővel rendelkeznek, vagy nincs kedvük órákat eltölteni egy szőrtelenítési kezelés alkalmával, ezzel a készülékkel már gyorsan és rendkívül hatékonyan tudják elvégezni a szőrtelenítő kezeléseiket.

A SmoothSkin Bare+ továbbra is a legek készüléke, továbbfejlesztett technológiájával méltán öregbíti a világpiacon a legendás, angol CyDen Limited* (iPULSE IPL gépek feltalálója) hírnevét.

A SmoothSkin Bare IPL szőrtelenítő készülékei sorra hódítja meg a világ országait, hatalmas siker Európán kívül: Japán, Ausztráliában, Korea, Egyesült Arab Emirátusok, Szaud Arábia, Irak, Irán, Chile, India, USA stb. 

*A terméket az angliai Dél-Walesben gyártják, a világhírű japán cég a SONY laboratóriumában. A CyDen Limited vállalatról, fejlesztéseiről további információkat a tudástárunkba talál.

A CyDen Limited által szabadalmaztatott iPULSE technológiával működnek a csúcstechnológiás professzionális kozmetikai szőrtelenítő gépek is, melyek széles palettája megtalálható a kiemelt felszereltségű kozmetikai szalonokban.

Így elmondhatja, hogy a SmoothSkin IPL készülékei a piacon az egyetlen, melyet a CyDen Limited orvos, mérnök csapata fejlesztett.

Ultragyors használat villanófényes szőrtelenítés otthona kényelmében:

A SmoothSkin Bare+ rekord, 100 villanás leadására képes percenként, ezzel jelentősen meggyorsítva a kezeléseket. Két villanás között mindössze 0,6 másodperc telik el, akár egy professzionális szalon gépnél.

Az otthoni szőrtelenítő készülékek piacán az élen jár gyorsaságát tekintve egyaránt. A percenkénti 100 leadott villanással a népszerű testfelületek együttes kezelése mint például a lábszár +comb +bikinivonal és hónalj akár 10 percen belül elvégezhető. Más készülékekkel ezen kezelések legalább kétszer-háromszor több időt vennének igénybe.

Korlátlan villanásszámú** IPL készülék az otthoni gépek piacán!

A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után sajnos ki kell dobni a készüléket, vagy jobb esetben, ha cserélhető a lámpa, akkor egy új lámpát kell vásárolnia.

A SmoothSkin a professzionális IPL fejlesztésekből átvett legmodernebb gyártási technológiájának köszönhetően korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett további költségvonzatok, teljes elhasználódás miatt.

** Egymillió villantás leadása felett is tökéletesen működik a készülék

Használata a végletekig leegyszerűsített és elképesztően gyors:

 • használata fájdalommentes
 • biztonságos használat: dupla fejlett beépített bőrérzékelőkkel
 • tartós, végleges szőrtelenség is elérhető vele
 • szinte bármely testrészen alkalmazható
 • a készülék élettartama során szinte korlátlan fényimpulzus leadására képes
 • a teljes test kezelése ultragyors kb. 10 percet vesz igénybe (pl. lábszár, comb, bikinivonal plusz hónalj együtt)
 • ultragyors 0,6 másodpercenkénti villantás
 • akár 92%-os szőrcsökkenés is tapasztalható a 4 kezelést követően
 • 2 üzemmód: villantásos és csúsztatásos módszerrel is használható
 • klinikailag tesztelt

A SmoothSkin Bare+ legfontosabb technikai jellemzői:

 • ismétlési sebesség: Manuálisan 0,6 másodpercenként pulzál
 • folyamatos működés és egyes működés
 • max kimeneti teljesítmény: 4J-6J / cm2
 • kezelési terület (spot méret): 3 cm2 (30 mm x 10 mm)
 • megfelel az IEC 60601-1-2: 2007, EN55014-1: 2006, EN55014-2: 1997, EN61000-3-2: 2006, EN61000-3-3: 2008 és IEC60335-2-23: 2003 Elektromágneses (EMC) védettségre és kibocsátásokra vonatkozó szabványoknak!

A csomag tartalma:

 • 1 db készülék
 • 1 db adapter
 • 1 db szőrtelenítő lámpa (a készülékben)
 • 1 db magyar/ angol nyelvű használati utasítás

Garancia:

A készülék kiváló minőségű eredeti GSD termék, normál használata esetén 2 év extra kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.

SmoothSkin Bare+ szörtelenítő.jpg
SmoothSkin
Bővebben
Termék részletei
SSBARE+
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

 • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Megosztás

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés