Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

GSD DEESS GP 590 IPL szőrtelenítő készülék

Új, Global Skin Dermatologist DEESS GP590 IPL szőrtelenítő készülék extrákkal egyedi formavilágával, erős 18J teljesítménnyel a maximális hatásfokú kezelésekhez.

- Korátlan villanás szám
- Szuper gyors (0,9mp/villantás)
- Automata villantások (gomb lenyomása nélküli)
- ICY-COOL bőrhűtő,
- 5 fokozat, LCD kijelző.

Bővebben
Korlátozott időre szóló ajánlat
139 990 Ft 169 990 Ft
Márka:
Címkék:
Kedvencekhez1
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Leírás

GSD DEESS GP 590 IPL szőrtelenítő készülék

Korlátlan villantás, Automata villantások (gomb lenyomása nélküli), ICY-COOL bőrhűtő, Szuper gyors (0,9mp/villantás), 5 fokozat, LCD kijelző jellemzi az új Global Skin Dermatologist DEESS GP590 IPL szőrtelenítő készüléket.
A professzionális kozmetikai gép gyártó GSD DEESS legújabb, 2019-es IPL készüléke korlátlan villantással, extrákkal, egyedi formavilágával, erős 18J teljesítménnyel a maximális hatásfokú kezelésekhez!

Villanófényes szőrtelenítés:

A villanófényes szőrtelenítő készülékekkel otthonunkban, kényelmesen végezhetjük el a tartós/végleges szőrtelenítést. A modern technológia segítéségével lehetővé válik, hogy hosszú időre megszabaduljunk a nemkívánatos szőrszálaktól és élvezzük a puha bársonyos bőr érintését.

GSD DEESS GP 590 IPL szőrtelenítő készülék jellemzői

 • Korlátlan villantás
 • Automata villantások (gomb lenyomása nélküli)
 • ICY-COOL bőrhűtő
 • Szuper gyors (0,9mp/villantás)
 • 5 fokozat
 • LCD kijelző
 • Erős 18J, a maximális hatásfokú kezelésekhez
 • bővíthető

Miért válassza a legújabb 2019-es DEESS GP590 IPL szőrtelenítő készüléket?

A készülékkel soha eddig nem tapasztalt kényelemmel végezhetőek el a kezelések! Míg más készülékek esetében pár évre elegendő villanásszám érhető el, a DEESS legújabb készüléke korlátlan villanású, így akár egy életen át élvezheti szépsépolási kezeléseit egyetlen készülékkel.

A nagyobb és a kisebb felületek kezelése is pillanatok alatt elvégezhető a szuper gyors technológiának (0,9mp/ villantás), az automata villantásoknak (gomb lenyomása nélküli), és egy egyedülálló Icy Cool hűtő funkciónak köszönhetően.
A funkció segítségével még az érzékeny bőrűek is bátran, maximális fokozaton használhatják a készüléket!

Kinek ajánljuk a GSD DEESS GP590 szőrtelenítő készüléket? 

A GSD DEESS GP590 IPL szőrtelenítő készüléket azon személyeknek ajánljuk, akik a legújabb és legmodernebb szőrtelenítési technológiákra, szuper gyors, kényelmes és hatékony IPL készülékre vágynak.

Egyedülálló fejlesztés az otthoni IPL gépek piacán az Icy Cool hűtő funkció:

GSD DEESS GP590 egy egyedülálló fejlesztéssel (Icy Cooling System), hűtési technológiával rendelkezik a valóban fájdalom mentes kezelésekért! Gombnyomásra be és kikapcsolható, a kezelések alatt a hatékonyság tovább fokozható általa, mivel az intenzitási szintet magasabbra lehet állítani, mégsem fogja irritálni a bőrt. A kezelések után pedig nyugtatja, hűsíti a bőrt.

Icy Cool hűtő funkciót lehet a kezelések alatt is, illetve a kezeléseket követően is alkalmazni. Azok számára ajánljuk, akiknek érzékeny a bőrük, magasabb intenzitási szinten szeretnék használni a készüléket a hatékonyság fokozására vagy a fájdalomküszöbük alacsonyabb.

Bekapcsoláshoz a kezelés alatt a "*" (hópihe) ikont kell röviden megnyomni. Ilyenkor folyamatosan hűti a kezelőfelületet, a villantások nem irritálják a bőrt, és nem melegszik fel a kezelt bőrfelület.

Ha kezelés után szeretné megnyugtatni bőrét, akkor hosszan nyomja meg a "*" gombot. Ilyenkor a kijelzőn csak a "*" ikon látható, és nem enged villantani a készülék. A villanófénnyel kezelt bőrfelületen szépen lassan csúsztassa végig a készüléket, a kezelőfej hűvös lesz, a kezelt bőrfelület lehűl, megnyugszik.

A csomag tartalma:

 • 1 db készülék
 • 1 db készülék tartó adapter USA+EU aljzat
 • 1 db szőrtelenítő lámpa filter
 • 1 db védőszemüveg
 • 1 db magyar nyelvű használati utasítás

Garancia:

A készülék kiváló minőségű eredeti GSD termék, normál használata esetén 2 év magyarországi extra kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.

dees-jellemzok.jpg
dees-jellemzok.jpg
Bővebben
Termék részletei
GP590
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

 • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Megosztás

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés