Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Vegnum Kids Multi+ vitamin - 30db

Vegnum Kids Multi+ Vitaminbomba gyerekeknek zöldségekkel és gyümölcsökkel!

Az új, kifejezetten gyerekek számára kifejlesztett Vegnum Kids Multi+ 15 magas biohasznosulású vitamin és ásványi anyag mellett 24 gondosan összeválogatott zöldség és gyümölcs antioxidánsokban gazdag, organikus keverékét is tartalmazza a gyerekek optimális szellemi fejlődéséért, valamint immunrendszerük, idegrendszerük és csontozatuk egészségének támogatásáért.

Kiszerelés: 30 db

BővebbenShow less
4 390 Ft
Márka:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Leírás

Vegnum Kids Multi+ vitamin - 30db

Az új, kifejezetten gyerekek számára kifejlesztett Vegnum Kids Multi+ 15 magas biohasznosulású vitamin és ásványi anyag mellett 24 gondosan összeválogatott zöldség és gyümölcs antioxidánsokban gazdag, organikus keverékét is tartalmazza a gyerekek optimális szellemi fejlődéséért, valamint immunrendszerük, idegrendszerük és csontozatuk egészségének támogatásáért.

Vegnum Kids Multi+ Vitaminbomba gyerekeknek zöldségekkel és gyümölcsökkel!

Milyen vitaminokat tartalmaz a Vegnum Kids Multi+ és mi a szerepük?

A Vegnum Kids Multi+ minden egyes gumivitaminja 24-féle organikus zöldség és gyümölcs keveréke mellett 15-féle vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz.

Mostantól nem szükséges külön D-vitamint vásárolnod, hiszen a Vegnum Kids Multi+ a hazai gyermekorvosok ajánlásának megfelelo mennyiségú, kiválóan felszívódó, tisztán novényi eredetú D3-vitamint is tartalmaz. Ráadásul életkortól függöen mindössze napi 1-2 szem Vegnum Kids Multi+ fedezi a gyerekek D-vitamin szükségletét.

Ne feledd, a D-vitamin hozzájárul a kicsik csontjainak megfelelo novekedéséhez és feilódéséhez, továbbá támogatja az egészséges izommúködés és normál fogazat fenntartását, valamint az immunrendszer egészséges múködését.

Pontosan milyen zöldségeket és gyümölcsöket tartalmaz a Vegnum Kids Multi+ vitamin és honnan származnak ezek?

A Vegnum Kids Multi+ fejlesztése során kiemelt szempont volt, hogy a lehető legjobb összetevőkkel dolgozzunk. Az organikus zöldség- és gyümölcskeveréket ezért egy olyan nagy múltú, mindmáig családi tulajdonban lévő céggel közösen fejlesztettük, amelynek közel 160 év tapasztalata van a zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények termesztésében, betakarításában és ezek közül a legkiválóbb fajták kiválasztásában. Ők maguk is 300 hold organikus minősítésű és 1300 hold hagyományos termőfölddel rendelkeznek, miközben más farmgazdaságok globális hálózatával tartják a kapcsolatot szerte a világon.

Miért válaszd a Vegnum Kids Multi+ vitamint?

Nem titok, hogy a zöldségek és gyümölcsök fogyasztása fontos a gyerekeknek. Biztositják a nélkülözhetetlen vitaminokat, asvanyi anyagokat és antioxidánsokat az egészséges növekedéshez és fejlodéshez.

Ennek ellenére a legujabb europai tanulmányok kimutatták, hogy mindössze a gyerekek 8,8%-a fogyaszt az ajánlott napi mennyiségnek megfelelöen 5 adag öldséget és gyümölcsöt. Az EUROSTAT vonatkozó adatai szerint Magyarországon nagyon kevés gyümöles fogy, a zöldségfogyasztás terén pedig az utolsó helyen sereghajtok vagyunk az Európai Unió orszagai között.

Hiányzik a változatosság!

Ráadásul nem csak az adagok, hanem a változatosság is fontos lenne. Érdekes tény, hogy más-más színű zöldségek és gyümölcsök más típusú antioxidánsokat és vitaminokat tartalmaznak. A szakértők ma azt tanácsolják, hogy 30 különböző zöldséget és gyümölcsöt lenne érdemes fogyasztanunk heti szinten, de az átlagember esetében ez csak 5-10 félére korlátozódik.

Bár a gyerekek zöldség- és gyümölcsfogyasztását teljesen kiváltani nem lehet, koncentrált kivonataik rendkívül gazdagok mikrotápanyagokban, így értékes segítséget jelenthetnek.

Ha gyerekvitamint választasz, figyelj a vegyületformákra!

Minden B-vitamin ugyanolyan, nemde? Nos, ez nem így van. A vitaminoknak és ásványi anyagoknak többféle vegyuletformája létezik. Ezek rendszerint a felszívódási hatékonyságukban különböznek és a legtöbb „pénztárcabarát” készitménybe az olcsóbb és gyengébben hasznosuló vitamin és ásványi anyag formák kerülnek.

A Vegnum Kids Multi+ nem ilyen, hiszen vitaminokból és ásványi anyagokból a biológiailag jól hasznosuló, aktív formákat tartalmazza. Ilyen aktív formában vannak jelen például a B-vitaminok, a szelén esetében pedig nem a szervetlen nátrium-szelenit vagy nátrium-szelenát, hanem a szerves L-szeleno-metionin formát alkalmazzuk. A riboflavin (B2-vitamin) rizsből kerül előállításra fermentáció útján, az állati helyett pedig tisztán növényi eredetű D3-vitamint használunk, amelyet zuzmókból vonnak ki. Ez utóbbi a biohasznosulás vizsgálatok alapján a D2-vitaminnál hatékonyabb D-vitamin-felszívódást biztosít és az emberi szervezetben a napsugárzás hatására képződő D-vitaminnal bioazonos.

Válaszd a tisztább összetételt!

A szokásosnál is jobban figyeltünk arra, hogy semmi ne terhelje feleslegesen a kicsik szervezetét. Éppen ezért ez a miniatűr, vegán tápanyag-erőmű GMO-, glutén- és tartósítószermentes, valamint nem tartalmaz mesterséges aromákat, allergéneket és persze hozzáadott cukrot sem.

Fogyasztási javaslat

Napi 1-3 db gumigyümölcs szedése javasolt. 

A Vegnum Nutri Fruits élőflórát tartalmazó termék fogyasztása 3 év alatti gyermekek, terhes, szoptató kismamák számára nem ajánlott.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Vegnum Kids Multi+ vitamin jellemzői

Kiszerelés: 30db

OGYÉI: 31730/2023

Vegnum kids multivitamin gyerekeknek

BővebbenShow less
Termék részletei
VNKIDS

Adatlap

Kiszerelés
30 db / doboz
Allergénmentes
Igen
Vegán
Igen
GMO mentes
igen
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

  • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
A termék mellé ezeket a termékeket vették még:
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés