Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Freyagena szuperkollagén + rost-x - 360g

A Freyagena Szuperkollagén + Rost-X étrend-kiegészítő komplex 4-féle kollagénforrást biztosít a komplex hatásért. A halkollagén, a marhakollagén a csirkeporc-kivonat, a tojáshéjmembrán-por és a matcha tea-por összetevőivel egyedülálló megoldást nyújt a kollagén pótlására és a test egészségének támogatására.

Alkalmazása: napi egy evőkanálnyi szuperkollagén folyadékkal elkeverve. 

Kiszerelés: 360g azaz 30 adag

BővebbenShow less
11 490 Ft
Márka:
Címkék:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Leírás

Freyagena szuperkollagén + rost-x 360g

Az innovatív Freyagena Szuperkollagén + Rost-X étrend-kiegészítő komplex összetevőivel egyedülálló megoldást nyújt a kollagén pótlására és a test egészségének támogatására. Különleges formulája magában foglalja a prémium minőségű kollagénforrásokat, mint például a hidrolizált csirkeporc-kivonatot és a francia halkollagént, valamint a tradicionális japán ceremonial grade matcha tea-port. Ideális választás azoknak, akik törekednek az egészséges életmódra és a testük optimális működésére.

Freyagena szuperkollagén + rost-x étrend-kiegészítő 4-féle kollagénforrást biztosít a komplex hatásért. Az adalékanyagoktól mentes készítmény rezisztens keményítővel készül.

A multikollagén komplexben a hatékonyabb hasznosulás érdekében francia halkollagént alkalmaztak, mely előemésztett formában, 2000 Dalton alatti peptidek formájában található. A halkollagén a marhakollagénhez képest magasabb glicintartalommal rendelkezik. Emellett a marhakollagén is hidrolizált, azaz előemésztett és peptid formában kerül felhasználásra. 

A prémium minőségű hidrolizált csirkeporc-kivonat szintén Franciaországból származik, nemcsak a porcokban található II-es típusú kollagén kiváló forrása, hanem komplex módon további mátrixanyagokat is nyújt, például természetes hialuronsavat és aminoglikánokat, mint például kondroitin-szulfát. A természetes összetevőket tartalmazó tojáshéjmembrán por natív kollagénfehérje- és glükózamintartalommal rendelkezik. Bartha Ákos, aki hollandiai egyetemi és doktori tanulmányai során kutatott ezen különleges kollagénforma tulajdonságai iránt, az alapanyagot egy világhírű holland gyártótól szerezte be.

A ceremonial grade minőségű, ökológiai gazdálkodásból származó matcha tea-port pedig egy 1888 óta működő japán családi vállalkozástól szerzik be, kifejezetten ajánlva japán teaszertartásokhoz.

SzuperKOLLAGÉN + Rost-X hatóanyagai

Marha- és halkollagén

Multikollagén komplexünkben francia halkollagént használunk, előemésztett, 2000 Dalton alatti peptidek formájában a hatékonyabb hasznosulás végett. A halkollagén a marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz. Marhakollagénünk is hidrolizált, azaz előemésztett, már peptid formában van jelen. Fontos megjegyezni, hogy a kollagének pótlása nem váltja ki az alaplevek (pl. csontleves) fogyasztását, hiszen ezen ételekben található fehérjék és mátrixanyagok nagyon fontosak többek között a gyomor- és bélnyálkahártya egészségéhez és egyensúlyához.

Csirkeporc-kivonat

Ugyancsak Franciaországból származó, prémium minőségű hidrolizált csirkeporc-kivonatunk nemcsak a porcokban lévő, úgynevezett II-es típusú kollagén forrása, hanem komplex módon további mátrixanyagokat is biztosít, pl. természetes hialuronsavat és aminoglikánokat (kondroitin-szulfát, stb.).

Tojáshéj-membrán

A tojáshéjmembrán porban található természetes összetevők közül kiemelhetjük a natív kollagénfehérjéket, valamint a glükózamint is. Bartha Ákos már hollandiai egyetemi és doktori tanulmánya során felfigyelt ennek a különleges kollagénformának a tulajdonságaira, ennek megfelelően alapanyagunkat egy világhírű holland gyártótól szerezzük be.

Matcha tea

Semmiféle kompromisszumot nem vállaltunk ezzel az összetevővel sem. Japán teaszertartásokhoz ajánlottminőségű (ceremonial grade), ökológiai gazdálkodásból származó (bio) matcha tea-porunkat egy 1888 óta működő japán családi vállalkozástól szerezzük be. Matcha teánkat Kagoshima prefektúrában kistermelők termesztik és dolgozzák fel tradicionális kézműves módszerekkel, japán gondossággal és precizitással. Porunk ORAC-értéke 25X magasabb, mint a chia-magé és 8X magasabb, mint a goji-bogyóé. A terméket magas, EGCG-ra standardizált fehér tea-kivonattal (min. 90% össz polifenol és 40% ECGC) is gazdagítottuk. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a kötőszövetek megfelelő állapotának, működésének fenntartásához.

Freyagena szuperkollagén alkalmazása:

napi 1-2 x 12 gramm (egy evőkanálnyi), azaz 1-2 adag folyadékkal (pl. növényi italok) elkeverve. Kiváló reggeli fehérjeshake-ekhez vagy turmixokba is.

Freyagena szuperkollagén összetevők:

Marhakollagén peptidek; Halkollagén peptidek, Rezisztens keményítő (RS) tápiókából; Hidrolizált csirkeporckivonat; Tojáshéjmembrán-por (kollagén); Matcha tea-por; Fehér tea-kivonat, C-vitamin (100 mg, L-aszkorbinsavból)

BővebbenShow less
Termék részletei
5999860312055

Adatlap

Kiszerelés
360 g
Vegán
Nem
Vegetáriánus
Nem
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

  • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés