Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Healthmarket ezüstkolloid 20ppm szájvíz - 100ml

A Healthmarket ezüstkolloid környezetfertőtlenítő, betegségmegelőző hatása mellett alkalmas lehet konkrét betegségek gyógyítására, illetve a gyógyulás elősegítésére. Az ezüst jótékony fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és tartósító hatású.

BővebbenShow less
1 990 Ft
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Nincsenek termékek
Leírás

Healthmarket ezüstkolloid 20ppm szájvíz szórófejes - 100ml

Az ezüstkolloid környezetfertőtlenítő, betegségmegelőző hatása mellett alkalmas lehet konkrét betegségek gyógyítására, illetve a gyógyulás elősegítésére. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüstkolloid akár csak apró nyomokban is jelen van.

Az ezüst kolloid régóta használt természetes módszer a fertőzések és baktériumok elleni küzdelemben. Az ezüst mikroszkopikus részecskéi általában a vízben lebegnek, és különböző egészségügyi előnyökkel rendelkeznek.

Az ezüst kolloid használata gyakran javasolt azok számára, akik az antibiotikumokat vagy más, a hagyományos orvoslásban használt gyógyszereket nem kívánják alkalmazni. Az ezüst kolloid azonban nem csak az egészségügyi problémák megoldásában nyújt segítséget.

Az ezüst kolloid használható a fertőtlenítésre, például a sebek, horzsolások, vagy vágások tisztítására és kezelésére. A termék segíthet a baktériumok, vírusok és gombák elleni küzdelemben is, valamint támogathatja az immunrendszert.

Az ezüst jótékony fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és tartósító hatására vonatkozó felhasználása több száz éve ismeretes. Az ókorban az ivóvizet ezüstből készült csöveken keresztül szállították, ezzel megőrizve annak frissességét, csíramentességét. Amerikában réz és ezüst pénzérméket dobáltak az ívóvízükbe, melynek köszönhetően vizük alga- és baktériummentessé vált.

A görögök és rómaiak orvosságnak tartották, betegeken alkalmazott gyógyító hatásait a neves Paracelsus is megemlítette írásaiban. Karl Krede fia számos ízben tanulmányozta az ezüsttartalmú szerek gyulladáscsökkentő hatását, melyekről az orvosi kongresszusokon is beszámolt.

A megfelelő foghigiéniai technikákon felül a baktériumok és vírusok kiváló ellenszere, a szájhigiénia optimális kiegészítője az ezüst kolloid. Illetve segít megakadályozni a rossz lehellet kialakulását. Kiváló választás a mindennapokra, praktikus és sokoldalúan felhasználható a háztartásban és az egészséges szájflóra fenntartása érdekében.

Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüstkolloid akár csak apró nyomokban is jelen van. Teljesen homogén oldat, melyet megtisztított vízben oldottak fel. Nem tartalmaz vegyszereket, stabilizátorokat, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más alkotórészt.

Healthmarket ezüstkolloid 20ppm szájvíz összetevői

Összetevők: víz, ezüst kolloid

Healthmarket ezüstkolloid 20ppm szájvíz alkalmazása

Adagolás: 2 x 10 ml naponta

Felhasználás: belsőleg szájvízként, külsőleg sebek fertőtlenítésére.

Alkalmazása: mérje ki és öntse a szájába, néhány másodpercig alaposan öblögessen vele. A szájüreg hátsó része, illetve a torok fertőtlenítése érdekében pedig gargalizáljon legalább 1-2 percig.

Amennyiben ezüstallergiája vagy fémallergiája van, alkalmazása előtt keresse fel kezelőorvosát vagy gyógyszerészét!

Kiszerelés: 100 ml

Minőségi garancia

Biztonságos, garantált eredetű termék OGYÉI regisztrációval azoknak, akiknek az egészség az első. 

OGYÉI notifikációs szám: 24434/2020

BővebbenShow less
Termék részletei

Adatlap

Kiszerelés
100 ml
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

  • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
3 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés