Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Genix fogyókúrás étrend-kiegészítő kapszula 3x60db

Genix testsúlycsökkentő étrend-kiegészítő kapszula 60db

Látható és valós eredmények centikben és kilókban minden korosztálynak! A Genix aktív hatóanyagai révén segít, hogy a szervezet maga találja meg az egyensúlyt. Az étvágycsökkentés által a kevesebb kalóriabevitellel segíti a szervezetet a folyamatos és tartós fogyásban. 

Kiszerelés: 3x60 db kapszula (3 havi adag)

Kinek segített: Többek között a Genix-nek köszönheti a fogyását Völgyi Zsuzsi énekes, Judy az énekes, Vastag Tamás énekes, Onyutha Judit volt időjós.
Adagolás: Napi 2x1 kapszula bevétele javasolt 2-3 dl bő folyadékkal.

BővebbenShow less
20 940 Ft 29 910 Ft
A csomag tartalma
Márka:
Címkék:
Kedvencekhez1
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Leírás

Genix fogyókúrás étrend-kiegészítő kapszula 3x60db

Hatékony fogyás minden korosztálynak. Látható és valós eredmények centikben és kilókban! A nagy változások is kis lépésekkel kezdődnek!

Fogyást segítő étrend-kiegészítő kapszula kötelező étrend nélkül

A mozgás az egészségtudatos életmód része, de nem elég a karcsúsághoz.

A tudatos étrend-tervezés életvitelszerűen sokszor megvalósíthatatlan, ezért is buknak el sokan a diétában.

A szervezet kizsigerelésére és a tápanyagmegvonásra egyetlen hiteles módszer sem épít. Az emberi test pedig hamar megbosszulja.

A Genix abban segít, hogy aktív hatóanyagai révén a szervezet maga találja meg az egyensúlyt. Az étvágycsökkentés által a kevesebb kalóriabevitellel segíti a szervezetet a folyamatos és tartós fogyásban. A súlycsökkenéssel együtt testünk karcsúbbá és formásabbá válik. A testsúlycsökkenés drasztikus önsanyargatás nélkül is elkezdődhet!

Mitől hatékony a Genix kapszula?

A fogyás 2 nagyon fontos tényezőn alapul. A szervezetünkbe bevitt tápanyagok mértékén és azok megfelelő módon való felhasználásán. Az elsőben a GENIX-ben található hatóanyagok étvágycsökkentő tulajdonságai segítenek, míg a másodikban azok az összetevők, amelyek az anyagcsere folyamatokat segítik, optimalizálják ezáltal támogatva a fogyás folyamatát. Vagyis nem fog annyi ételt fogyasztani, és amit elfogyaszt, az jobban hasznosul!

Milyen hatóanyagokat tartalmaz a Genix?

A GENIX csak természetes összetevőket tartalmaz, olyan kivonatokat, amelyek külön-külön is jótékony hatással vannak a szervezet működésére. Ebben a testsúlycsökkentő étrend-kiegészítőben ezeknek a kivonatoknak a leghatékonyabb kombinációját hoztuk el Önöknek, melyek hozzájárulnak a hatásos és tartós fogyáshoz a bennük található étvágycsökkentő és anyagcsere segítő összetevők révén!

Mikor és milyen eredmények várhatók?

A GENIX kapszula szedésével nem csak testsúly-, de alakváltozás is várható az alkalmazás elkezdését követően. Az eredményeket nagyban befolyásolja a szedés megkezdésekor fennálló alapállapot és a motiváció, de az életvitel sem elhanyagolható.

Kinek segített már a Genix fogyókúrás tabletta?

A Genix kapszula több, a televízióból és a médiából ismert embernek segített már. Többek között a Genix-nek köszönheti a fogyását Judy az énekesVastag Tamás énekes, Onyutha Judit volt időjós.

Hogy döntött? A kezébe veszi az irányítást? Készen áll a változásra?

 • A súlycsökkenésre?
 • A régóta vágyott alak elérésére?
 • Az elismerő tekintetekre és dicsérő szavakra?

Változni és változtatni sohasem késő, még akkor sem, ha nincs lehetőségünk drasztikus életmód váltásra. Most a Genix fogyasztó kapszulával Ön is megteheti az első lépést a kívánt alakért, a jobb közérzetért és az energikusabb mindennapokért!

Mi a GENIX sikerének a titka?

 • Nemzetközi tudományos háttér: klinikai kutatások hatóanyagainkról
 • Étvágy és éhségcsökkentés
 • Komfortos anyagcsere, gyorsabb emésztés
 • A bélrendszer egyensúlya: a lerakodások kipucolása, a gyomorpanaszok kiiktatása
 • Zsírbontás fizikai aktivitás nélkül

Fogyasztási javaslat:

A GENIX kapszulát naponta 2-szer ajánlott fogyasztani, étkezések előtt bő folyadék kíséretében. A tapasztalatok szerint a két legfontosabb étkezés (reggeli és ebéd – de ez egyénfüggő) előtt beszedve fejti ki legjobban a hatását legalább 3 dl folyadékkal – lehetőleg vízzel – fogyasztva.

 Genix Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula jellemzői

Adagolás: A GENIX kapszulát naponta 2-szer ajánlott fogyasztani, étkezések előtt bő folyadék kíséretében. A tapasztalatok szerint a két legfontosabb étkezés (reggeli és ebéd – de ez egyénfüggő) előtt beszedve fejti ki legjobban a hatását legalább 3 dl folyadékkal – lehetőleg vízzel – fogyasztva.

Várandósság és szoptatás alatt, valamint gyermekeknek a készítmény szedése nem javasolt. Krónikus betegség, rendszeres gyógyszerfogyasztás esetében javasolt a kezelőorvossal való egyeztetés.

A GENIX természetes hatóanyagokat tartalmaz, ismert mellékhatásai nincsenek. Amennyiben bármilyen mellékhatást tapasztal, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

Mennyiség: 3x60 db kapszula (3 havi adag)

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

A Genix összetevői

A Genix aktív hatóanyagai segítenek, hogy a szervezet maga találja meg az egyensúlyt a fogyáshoz. Az étvágycsökkentés révén a kevesebb kalóriabevitellel segíti a szervezetet a folyamatos és tartós fogyásban. Ráadásul támogatja a zsírbontást és az anyagcsere megfelelő működését, azaz megakadályozzák a felesleges anyagok lerakódását.

Bitter Orange

A zsírbontás alapja a korszerű étrendtámogatásnak.

A keserű narancs egy hatékony étvágycsökkentő vegyületet a szinefrint tartalmazza. Ami elősegíti a fogyást azáltal, hogy növeli az alapanyagcserét, azaz a nyugalmi állapotban elégetett kalória mennyiségét. Ez azt jelenti, hogy plusz fizikai aktivitás nélkül serkenti a zsírbontást és kalóriaégetést, valamint még az étvágyat is elnyomja. Már az ókori Kínában is ismerték és alkalmazták ezt az egzotikus gyümölcsöt pozitív hatásai miatt.

Protoalkaloid tartalmának köszönhetően egy nemzetközileg is sikeresen alkalmazott hatóanyag, fogyás, testsúly-, és étvágyszabályozás és sportteljesítmény növelés céljából egyaránt sikeresen használták.

Hedge Maple

A pajzsmirigy helytelen működése gátolja a testsúlyvesztést.

Az Acer campestre kivonata szabályozza az epe koleszterinnel való telítettségét, fokozza a kiválasztást, ezáltal pedig a szervezet koleszterinszintjét is csökkenti. A lipid és triglicerid anyagcserét javítja, így máj és pajzsmirigy védő funkciója is ismert.

Willow Herb

A gyulladások az egész szervezetre kártékonyak 

A Chamaenerion angustifolium már régóta használatos és jól ismert növény. A willow herb megfigyelt hatása a gyomor-bél és hörgő panaszok enyhítése. Mindez a gyulladáscsökkentő hatásának köszönhető, melyet az anyagcsere és bélaktivitás stimulálásával és a májműködés gyorsításával tesz lehetővé. Cseranyag tartalma javítja a vérkeringést, valamint nagyszerű antioxidáns is és ennek köszönhetően kiváló szabadgyökfogó, így segít megkötni a szervezetben található szabadgyököket. Mindezek együttes hatása segít a szervezetnek a szükségtelen anyagok lerakódásának megakadályozásában.

Helianthus Tuberosus

Leszámol a rossz szokásokkal 

A Helinanthus Tuberosus-t azért választottuk a GENIX egyik alapanyagának, mert egy nemzetközi tudományos alaposságú kutatás is bebizonyította, az egyik esszenciális alkotóeleméről, az inulin nevű rostról, hogy a fogyasztói az édes, sós és zsíros ételeket sokkal kevésbé kívánják és éhségérzetük is nagymértékben csökkenhet! Ez az egyedi hatásmechanizmussal bíró rost segíti a gyorsabb és komfortosabb anyagcserét , vagyis a lelassult emésztést gyorsítja. Az eredmény: megszűnik a puffadás – ennek révén már rövid idő elteltével is sokkal karcsúbbak a fogyasztói, nem beszélve a kontroláltalan bélműködéssel járó számtalan nemkívánatos tünet is végleg a múlté lehet! A Helianthus Tuberosus segít a bélflóra helyreállításában, ezáltal támogatja a hasznos tápanyagok felszívódását.

Egyre több területen igazolják, hogy innovatív megoldások nem léteznek tradicionális tapasztalatok nélkül. A Genix sem fordít hátat ezeknek, sőt! Alapanyagunkat évszázadok óta használják világszerte széleskörű gyógyhatásai miatt.

A genix kapszula és alkotóeleme Helinanthus Tuberosus a poliszacharid tartalmának köszönhetően a vércukorszint szabályozásában is szerepet játszik:

 • késlelteti az éhségérzet kialakulását
 • a falási rohamok megszűnésével gátat szab a túlsúlynak

Caralluma Fimbriata

A végeredmény centikben mérhető

Egy ausztrál kutatás szerint, ennek az ehető kaktuszfélének a kivonata jól mérhető eredményeket mutat az étvágycsökkentés területén. A vizsgálatban résztvevők drasztikus életmódváltás nélkül centiméterekben mérhető térfogatcsökkenést tapasztaltak, főként derék és csípőtérfogatban. A Carallum Fimbriata étvágycsökkentő és az anyagcserérére gyakorolt pozitív hatásával segíti a testsúlycsökkentés folyamatait. Sőt, még az egyik fitokémiai alkotóeleme a szaponin, a zsírok felszívódását is gátolja, így még egy tradicionális vagy családi étkezés után sem kell lelkifurdalást érezni.

[1] Effect of consumption of chicory inulin on bowel function in healthy subjects with constipation: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial

PMID: 27492975 DOI: 10.1080/09637486.2016.1212819

[2] Prebiotic inulin-type fructans induce specific changes in the human gut microbiota

PMID: 28213610 PMCID: PMC5739857 DOI: 10.1136/gutjnl-2016-313271

[3] A review of the human clinical studies involving Citrus aurantium (bitter orange) extract and its primary protoalkaloid p-synephrine

PMID: 22991491 PMCID: PMC3444973 DOI: 10.7150/ijms.4446

[4] Plant extracts with appetite suppressing properties for body weight control: a systematic review of double blind randomized controlled clinical trials

PMID: 23876572, DOI: 10.1016/j.ctim.2013.05.007

OGYÉI notifikációs szám: 26446/2021

Gyártó: Ever and Ever Kft. | Magyarország

BővebbenShow less
Termék részletei
genix_3x

Adatlap

Kiszerelés
60 db / doboz
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

 • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
A termék mellé ezeket a termékeket vették még:
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés