Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Genix kapszula 2x60db + Ukko Herba8 narancsbőr elleni krém

A fogyás és az alakformálás megvalósításáért egy ösztönző csomagot állítottunk össze:

A Genix aktív hatóanyagai révén segít, hogy a szervezet maga találja meg az egyensúlyt. Az étvágycsökkentés által a kevesebb kalóriabevitellel segíti a szervezetet a folyamatos és tartós fogyásban. Látható és valós eredmények centikben és kilókban minden korosztálynak!

Az UKKO Herba8 narancsbőr elleni krém rendszeres használatával javítható a combon, csípőn és fenéken jelentkező narancsbőr állapota, valamint visszaadható a bőr rugalmassága és feszessége. Hatékony gyógynövényes krém narancsbőr ellen.

Adagolás: Naponta 2 alkalommal 1-1db Genix, a Herba8 krém alkalmazását naponta 1-2 alkalommal javasoljuk

BővebbenShow less
18 450 Ft 24 430 Ft
18 450 Ft helyett
Márka:
Címkék:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Leírás

Genix kapszula 60db + Ukko Herba8 narancsbőr elleni krém 150 ml

fogyás és az alakformálás megvalósításáért egy ösztönző csomagot állítottunk össze:

Genix aktív hatóanyagai révén segít, hogy a szervezet maga találja meg az egyensúlyt. Az étvágycsökkentés által a kevesebb kalóriabevitellel segíti a szervezetet a folyamatos és tartós fogyásban. Látható és valós eredmények centikben és kilókban minden korosztálynak!

Próbáld ki az UKKO Herba8-at, aminek rendszeres használatával javítható a combon, csípőn és fenéken jelentkező narancsbőr állapota, valamint visszaadható a bőr rugalmassága és feszessége. Hatékony gyógynövényes krém narancsbőr ellen.

A 150ml-es kiszerelésben kapható Herba8 praktikus airless tégelyének köszönhetően könnyen adagolható, a habkönnyű krémet a problémás területet fedő bőrrétegre kenve hatása szinte azonnal érezhető. A krémet otthoni és szalonkezelésekre is ajánljuk!

Genix fogyókúrás étrend-kiegészítő kapszula 60db

Hatékony fogyás minden korosztálynak. Látható és valós eredmények centikben és kilókban! A nagy változások is kis lépésekkel kezdődnek!

Fogyást segítő étrend-kiegészítő kapszula kötelező étrend nélkül

A mozgás az egészségtudatos életmód része, de nem elég a karcsúsághoz.

A tudatos étrend-tervezés életvitelszerűen sokszor megvalósíthatatlan, ezért is buknak el sokan a diétában.

A szervezet kizsigerelésére és a tápanyagmegvonásra egyetlen hiteles módszer sem épít. Az emberi test pedig hamar megbosszulja.

A Genix abban segít, hogy aktív hatóanyagai révén a szervezet maga találja meg az egyensúlyt. Az étvágycsökkentés által a kevesebb kalóriabevitellel segíti a szervezetet a folyamatos és tartós fogyásban. A súlycsökkenéssel együtt testünk karcsúbbá és formásabbá válik. A testsúlycsökkenés drasztikus önsanyargatás nélkül is elkezdődhet!

Mitől hatékony a Genix kapszula?

A fogyás 2 nagyon fontos tényezőn alapul. A szervezetünkbe bevitt tápanyagok mértékén és azok megfelelő módon való felhasználásán. Az elsőben a GENIX-ben található hatóanyagok étvágycsökkentő tulajdonságai segítenek, míg a másodikban azok az összetevők, amelyek az anyagcsere folyamatokat segítik, optimalizálják ezáltal támogatva a fogyás folyamatát. Vagyis nem fog annyi ételt fogyasztani, és amit elfogyaszt, az jobban hasznosul!

Milyen hatóanyagokat tartalmaz a Genix?

A GENIX csak természetes összetevőket tartalmaz, olyan kivonatokat, amelyek külön-külön is jótékony hatással vannak a szervezet működésére. Ebben a testsúlycsökkentő étrend-kiegészítőben ezeknek a kivonatoknak a leghatékonyabb kombinációját hoztuk el Önöknek, melyek hozzájárulnak a hatásos és tartós fogyáshoz a bennük található étvágycsökkentő és anyagcsere segítő összetevők révén!

Mikor és milyen eredmények várhatók?

A GENIX kapszula szedésével nem csak testsúly-, de alakváltozás is várható az alkalmazás elkezdését követően. Az eredményeket nagyban befolyásolja a szedés megkezdésekor fennálló alapállapot és a motiváció, de az életvitel sem elhanyagolható.

Kinek segített már a Genix fogyókúrás tabletta?

A Genix kapszula több, a televízióból és a médiából ismert embernek segített már. Többek között a Genix-nek köszönheti a fogyását Völgyi Zsuzsi énekes, Judy az énekesVastag Tamás énekes, Onyutha Judit volt időjós.

Hogy döntött? A kezébe veszi az irányítást? Készen áll a változásra?

  • A súlycsökkenésre?
  • A régóta vágyott alak elérésére?
  • Az elismerő tekintetekre és dicsérő szavakra?

Változni és változtatni sohasem késő, még akkor sem, ha nincs lehetőségünk drasztikus életmód váltásra. Most a Genix fogyasztó kapszulával Ön is megteheti az első lépést a kívánt alakért, a jobb közérzetért és az energikusabb mindennapokért!

Mi a GENIX sikerének a titka?

  • Nemzetközi tudományos háttér: klinikai kutatások hatóanyagainkról
  • Étvágy és éhségcsökkentés
  • Komfortos anyagcsere, gyorsabb emésztés
  • A bélrendszer egyensúlya: a lerakodások kipucolása, a gyomorpanaszok kiiktatása
  • Zsírbontás fizikai aktivitás nélkül

Fogyasztási javaslat:

A GENIX kapszulát naponta 2-szer ajánlott fogyasztani, étkezések előtt bő folyadék kíséretében. A tapasztalatok szerint a két legfontosabb étkezés (reggeli és ebéd – de ez egyénfüggő) előtt beszedve fejti ki legjobban a hatását legalább 3 dl folyadékkal – lehetőleg vízzel – fogyasztva.

Genix gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula jellemzői

Adagolás: A GENIX kapszulát naponta 2-szer ajánlott fogyasztani, étkezések előtt bő folyadék kíséretében. A tapasztalatok szerint a két legfontosabb étkezés (reggeli és ebéd – de ez egyénfüggő) előtt beszedve fejti ki legjobban a hatását legalább 3 dl folyadékkal – lehetőleg vízzel – fogyasztva.

Várandósság és szoptatás alatt, valamint gyermekeknek a készítmény szedése nem javasolt. Krónikus betegség, rendszeres gyógyszerfogyasztás esetében javasolt a kezelőorvossal való egyeztetés.

A GENIX természetes hatóanyagokat tartalmaz, ismert mellékhatásai nincsenek. Amennyiben bármilyen mellékhatást tapasztal, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

Mennyiség: 60 db kapszula (1 havi adag)

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

A Genix összetevői

A Genix aktív hatóanyagai segítenek, hogy a szervezet maga találja meg az egyensúlyt a fogyáshoz. Az étvágycsökkentés révén a kevesebb kalóriabevitellel segíti a szervezetet a folyamatos és tartós fogyásban. Ráadásul támogatja a zsírbontást és az anyagcsere megfelelő működését, azaz megakadályozzák a felesleges anyagok lerakódását.

Bitter Orange

A zsírbontás alapja a korszerű étrendtámogatásnak.

A keserű narancs egy hatékony étvágycsökkentő vegyületet a szinefrint tartalmazza. Ami elősegíti a fogyást azáltal, hogy növeli az alapanyagcserét, azaz a nyugalmi állapotban elégetett kalória mennyiségét. Ez azt jelenti, hogy plusz fizikai aktivitás nélkül serkenti a zsírbontást és kalóriaégetést, valamint még az étvágyat is elnyomja. Már az ókori Kínában is ismerték és alkalmazták ezt az egzotikus gyümölcsöt pozitív hatásai miatt.

Protoalkaloid tartalmának köszönhetően egy nemzetközileg is sikeresen alkalmazott hatóanyag, fogyás, testsúly-, és étvágyszabályozás és sportteljesítmény növelés céljából egyaránt sikeresen használták.

Hedge Maple

A pajzsmirigy helytelen működése gátolja a testsúlyvesztést.

Az Acer campestre kivonata szabályozza az epe koleszterinnel való telítettségét, fokozza a kiválasztást, ezáltal pedig a szervezet koleszterinszintjét is csökkenti. A lipid és triglicerid anyagcserét javítja, így máj és pajzsmirigy védő funkciója is ismert.

Willow Herb

A gyulladások az egész szervezetre kártékonyak 

A Chamaenerion angustifolium már régóta használatos és jól ismert növény. A willow herb megfigyelt hatása a gyomor-bél és hörgő panaszok enyhítése. Mindez a gyulladáscsökkentő hatásának köszönhető, melyet az anyagcsere és bélaktivitás stimulálásával és a májműködés gyorsításával tesz lehetővé. Cseranyag tartalma javítja a vérkeringést, valamint nagyszerű antioxidáns is és ennek köszönhetően kiváló szabadgyökfogó, így segít megkötni a szervezetben található szabadgyököket. Mindezek együttes hatása segít a szervezetnek a szükségtelen anyagok lerakódásának megakadályozásában.

Helianthus Tuberosus

Leszámol a rossz szokásokkal 

A Helinanthus Tuberosus-t azért választottuk a GENIX egyik alapanyagának, mert egy nemzetközi tudományos alaposságú kutatás is bebizonyította, az egyik esszenciális alkotóeleméről, az inulin nevű rostról, hogy a fogyasztói az édes, sós és zsíros ételeket sokkal kevésbé kívánják és éhségérzetük is nagymértékben csökkenhet! Ez az egyedi hatásmechanizmussal bíró rost segíti a gyorsabb és komfortosabb anyagcserét , vagyis a lelassult emésztést gyorsítja. Az eredmény: megszűnik a puffadás – ennek révén már rövid idő elteltével is sokkal karcsúbbak a fogyasztói, nem beszélve a kontroláltalan bélműködéssel járó számtalan nemkívánatos tünet is végleg a múlté lehet! A Helianthus Tuberosus segít a bélflóra helyreállításában, ezáltal támogatja a hasznos tápanyagok felszívódását.

Egyre több területen igazolják, hogy innovatív megoldások nem léteznek tradicionális tapasztalatok nélkül. A Genix sem fordít hátat ezeknek, sőt! Alapanyagunkat évszázadok óta használják világszerte széleskörű gyógyhatásai miatt.

A genix kapszula és alkotóeleme Helinanthus Tuberosus a poliszacharid tartalmának köszönhetően a vércukorszint szabályozásában is szerepet játszik:

  • késlelteti az éhségérzet kialakulását
  • a falási rohamok megszűnésével gátat szab a túlsúlynak

Caralluma Fimbriata

A végeredmény centikben mérhető

Egy ausztrál kutatás szerint, ennek az ehető kaktuszfélének a kivonata jól mérhető eredményeket mutat az étvágycsökkentés területén. A vizsgálatban résztvevők drasztikus életmódváltás nélkül centiméterekben mérhető térfogatcsökkenést tapasztaltak, főként derék és csípőtérfogatban. A Carallum Fimbriata étvágycsökkentő és az anyagcserérére gyakorolt pozitív hatásával segíti a testsúlycsökkentés folyamatait. Sőt, még az egyik fitokémiai alkotóeleme a szaponin, a zsírok felszívódását is gátolja, így még egy tradicionális vagy családi étkezés után sem kell lelkifurdalást érezni.

OGYÉI notifikációs szám: 26446/2021

Ukko Herba8 narancsbőr elleni krém 150 ml

Hatékony gyógynövényes krém narancsbőr ellen. Fokozd a hatást masszázs haranggal és Méregtelenítő teával!

Komplett cellulitkezelés az otthonod kényelmében!

Készen állsz arra, hogy leszámolj a bosszantó kis gödröcskékkel? A Herba8 krémben, 8 csodálatos gyógynövény együttes ereje segít neked szembeszállni a makacs narancsbőrrel!

Nem kell vagyonokat költened szalonkezelésekre, Te magad is mindent megtehetsz azért, hogy szebb legyen a bőröd és kisimuljanak a gödröcskék comb- és fenéktájékon!

Kellemetlenül érzed magad a narancsbőr miatt, de a drága szalonkezelések és mesterséges hatóanyagok helyett természetes megoldást keresel a cellulitproblémádra?

Próbáld ki az UKKO Herba8-at, aminek rendszeres használatával javítható a combon, csípőn és fenéken jelentkező narancsbőr állapota, valamint visszaadható a bőr rugalmassága és feszessége.

Masszírozd be a Herba8 krémet a masszázs haranggal! Ha mellé rendszeresen fogyasztod a Méregtelenítő teát is — együttes hatásuk páratlan fegyver lesz a narancsbőr elleni küzdelemben.

A narancsbőr állapota már néhány nap krémhasználat és teafogyasztás mellett is javulhat, és a bőröd érezhetően selymesebb, lágyabb és rugalmasabb lehet!

Gyógynövény-hatóanyagok a krémben: shea vaj, aloe vera, jojoba olaj, borostyánlevél-kivonat, körömvirág-kivonat, fahéjolaj, paprikakivonat, indiai datolyamag-kivonat. Ismerd meg az összetevőket!

A 150ml-es kiszerelésben kapható Herba8 praktikus airless tégelyének köszönhetően könnyen adagolható, a habkönnyű krémet a problémás területet fedő bőrrétegre kenve hatása szinte azonnal érezhető. A krémet otthoni és szalonkezelésekre is ajánljuk!

Miért szeretjük a Herba8 krémet?

  • Használatával a bőr tapintása lágyabb lesz, felülete pedig feszesebbé és egyenletesebbé válik
  • Prémium anti-cellulit és zsírégető hatású növényi kivonatokat és olajokat tartalmaz
  • Bőrfeszesítő és bőrsimító összetevői kollagénképződést fokozó anyagokkal is ellátják a bőrt
  • A habkönnyű, kellemes illatú krém könnyen kenhető, hatása rövid időn belül jelentkezik
  • Csak természetes eredetű összetevők, mesterséges színezék vagy illatanyag nélkül
  • Könnyen adagolható, jól felszívódik és nem hagy nyomot a ruhán

A Herba8 hatékonyságának titka, hogy a krémben felhasznált prémium minőségű gyógynövény-kivonatokat és olajokat a legújabb kutatási eredményeket felhasználva, szakértő gondossággal válogattuk össze.

A komplex hatásról a növényi hatóanyagok között fellépő szinergiahatás gondoskodik, amelynek eredményét te magad is megtapasztalhatod.

Így használd a Herba8 narancsbőr elleni krémet!

Fontos! A krém csak külsőleg alkalmazható. Szembe, szájba ne kerüljön!

A Herba8 krém alkalmazás

Naponta 1-2 alkalommal javasoljuk alkalmazását. Használat előtt tisztítsd meg az érintett bőrfelületet, majd vékonyan vidd fel és alaposan masszírozd be a bőrödbe a krémet. A határozott mozdulatokra azért van szükség, hogy a bőr alatt szigetekké összeállt zsírsejteket feltörd, a hatóanyagok pedig jobban beépüljenek.

Fokozd a hatékonyságot masszázs haranggal

A Herba8 beépülését nagyban segítheti az UKKO masszázs harang használata. A vákuumhatás nemcsak bemasszírozza a krémet a mélyebb rétegekbe, de a zsírsejteket is jobban feltöri, így azok a nyirokrendszeren keresztül könnyebben távozhatnak a szervezetedből.

A minőségi orvosi szilikon használata biztonságos és kényelmes, alkalmazása után teljesen természetes a bőr kipirosodása. A Herba8 és a masszázs harang együttes használatával bőröd még fiatalabb és feszesebb lehet.

Így használd a masszázs harangot

  • Nyomj ki a flakonból 1, nagyobb felület esetén 2 adagnyi Herba8 krémet, és kend be a narancsbőrrel érintett részt!
  • Helyezd az UKKO masszázs harangot a bekrémezett bőrfelületre, ezután nyomd össze és tartsd ki egy picit, majd engedd el!
  • A harang az így keletkezett vákuummal megemeli a bőrt, és el tudod kezdeni vele a masszírozó mozdulatokat.
  • Naponta maximum 1-2 alkalommal ismételd meg

Erre számíthatsz a Herba8 használatakor!

A kellemes, fahéj illatú krém már felbontása után rabul ejt, bemasszírozásakor pedig a szinte azonnal, bőrtípustól és a felvitt krém mennyiségétől függően 30-60 percen belül jelentkező hőhatás jelzi, hogy a Herba8 munkához látott.

Ez a melegség érzet a "csípős" hatású hatóanyagoknak (paprikakivonat és fahéjolaj) köszönhető, amelyek a datolyamag-kivonattal együtt a helyi anyagcsere, valamint vér- és nyirokkeringés fokozásáért felelnek. Ezek "zsírégető" a folyamatok szükségesek ahhoz, hogy a fellazított bőr alatti zsírsejtek a kapillárisokon keresztül elszállíthatóak legyenek.

A csípős, meleg hatás közvetlenül fürdés után vagy edzés közben fokozódik. Ezt vedd figyelembe!

A krém gyorsan beszívódik és nem hagy nyomot a ruhán, a bizsergető forróság érzés pedig hosszan kitart. Ezért a krém használatát közvetlenül lefekvés előtt nem javasoljuk, éjszaka zavaró lehet.

A Herba8 használatával a bőr tapintása megváltozik, puhább és selymesebb lesz, érintésre pedig egyenletesebbé válik. Az összetevők értékes tápanyagokkal látják el a mélyebb rétegeket, valamint fokozzák a vér- és nyirokkeringést, ezáltal egészségesebbé válik a bőr.

A Ukko Herba8 narancsbőr elleni krém természetes összetevői

Fontos! A krém bármely összetevőjével szembeni allergia vagy érzékenység esetén a termék használata nem javasolt.

Az UKKO Herba8 egy természetes eredetű, vegán anyagokból felépülő alapkrémből (ami hordozóként szolgál a hatóanyagok bejuttatásához) valamint a hozzáadott nyolcféle különleges gyógynövény kivonatából és olajából áll.

A Herba8 100%-ig vegán magyar termék, nem tartalmaz allergén anyagokat vagy szennyeződéseket, illetve nincsenek benne kemikáliák sem, ezért használata biztonságos, nem okoz kellemetlen bőrelváltozásokat, kiütéseket.

  • shea vaj
  • aloe vera
  • jojobaolaj
  • körömvirág
  • borostyánlevél
  • fahéjolaj
  • paprikakivonat
  • indiai datolyamag

Miért éppen ezeket a gyógynövényeket használtuk fel a krémhez?

Miért éppen ezeket a gyógynövényeket használtuk fel a krémhez?

Olyan krémet akartunk készíteni, amely komplex narancsbőr elleni hatást fejt ki, ezért a krémben felhasznált, prémium minőségű gyógynövény-kivonatokat és olajokat a legújabb kutatási eredményeket felhasználva, szakértő gondossággal válogattuk össze.

A felhasznált gyógynövények nemcsak külön-külön, de együtt, egymás hatásait felerősítve is segítik a narancsbőr elleni harcot, méghozzá két fronton:

Egyrészt fokozzák a helyi vér-és nyirokkeringést, ami segít abban, hogy a bőrfelszín alatt tárolt zsírsejtek „felszabaduljanak”, illetve ezek kiürülését is javítják.

Másrészt a bőrtápláló/hidratáló összetevők a bőr megjelenését, tapintását és egészségét javítják.

 A krém kellemesen csípős hatását a fahéjolaj, a paprikakivonat és az indiai datolyamag-kivonat biztosítja. Azért használtuk őket a krémhez, mert a narancsbőr eltüntetésekor fontos szerepet kap a helyi a vér- és nyirokkeringés, illetve az oxigénellátás fokozása.

A shea vaj az egyik legjobb öregedésgátló és hidratáló anyag, amit évezredek óta használnak bőrfiatalításra és narancsbőr ellen. Stimulálja a kollagén termelését is, ezáltal biztosítva a bőr fiatalosságát és rugalmasságát. A shea vajban található A- és E-vitamin a korai ráncok kialakulása ellen is véd.

Az aloevera-kivonat nyugtat és táplál, valamint segítheti a sérült sejtek gyógyulási folyamatát, ennek köszönhetően enyhülnek a ráncok és fiatalabbnak látszik bőrünk.

A magas antioxidáns-tartalmú jojobaolaj puhítja és nedvesíti a bőrt, a borostyánlevél-kivonat népszerű alakformáló kozmetikum, a körömvirág-kivonat pedig feszesít és hámosít.

Ők együtt, 8-an: a krém rendszeres használatával segítenek megszabadulni a nemkívánatos narancsbőrtől, valamint táplálják, rugalmasabbá és kellemes tapintásúvá teszik a bőrt.

Ukko Herba8 narancsbőr elleni krém javaslat:

Naponta 1-2 alkalommal javasoljuk alkalmazását. Használat előtt tisztítsd meg az érintett bőrfelületet, majd vékonyan vidd fel és alaposan masszírozd be a bőrödbe a krémet. A határozott mozdulatokra azért van szükség, hogy a bőr alatt szigetekké összeállt zsírsejteket feltörd, a hatóanyagok pedig jobban beépüljenek.

Ellenjavallat

  • várandósság
  • a készítmény bármelyik összetevőjére érzékenység, allergia
  • ne használd a krémet olyan bőrfelületen, ahol hámsérülés található
  • szembe, szájba ne kerüljön a krém
  • ne használd a krémet napozás, szolárium, szaunázás közben és előtt
  • gyermekek elől elzárva kell tartani
  • a masszázs harangot arcon, nyakon ne használd

Figyelmeztetés

Fontos! A Herba8 kizárólag külsőleg alkalmazható gyógynövény-hatóanyagokat tartalmazó krém. Ne használd olyan bőrfelületen, ahol hámsérülés (sebek, horzsolások) találhatóak. A készítmény szembe, szájba ne kerüljön, használat után kézmosás javasolt. Várandósság, illetve a készítmény bármely összetevőjére való érzékenység vagy allergia esetén a termék használata nem javasolt. Gyermekek elől elzárva kell tartani. A krém használata nem helyettesíti a rendszeres testmozgást és az egészséges, változatos étrendet. Hatása a gyógynövény összetevők hosszútávú alkalmazási tapasztalatain alapul.

Ukko Herba8 narancsbőr elleni krém jellemzői

Kiszerelés: 150 ml

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Herba8 narancsbőr elleni krém összetevői

Incl/Ingredients: Aqua, Propylenglycol, Glyceryl Stearate and Ceteareth-20 and Ceteareth-12 and Cetearyl Alcohol and Cetyl Palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Acrylate/Beheneth-25 Methylacrylate Crosspolymer and Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis Juice, Simondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Stearate, Alcohol and Isopropylalcohol and Hedera Helix Leaf Extract, Canola Oil and Calendula Officinalis Flower Extract, phenoxyethanol and Ethylhexyl Glycerine, Cinnamomum Cortex Oil, Capsicum Annuum Extract, Tamarindus Indica Seed Extract

Gyártó: UKKO Hungária Zrt. | Magyarország

A termékleírás a gyártó által közzétett leíráson alapul

BővebbenShow less
Termék részletei
genix_2x+herba8
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

  • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés