Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Gal

Gal termékek

Természetesség és a legjobb hatás elérése érdekében a GAL Vital Synergytech cég nemzetközi kutatási eredmények felhasználásával és folyamatos innovációval készíti termékeit.

A GAL termékek fejlesztésének az alapja a természetesség és a hatásosság kompromisszum mentes megoldással. Minden GAL termék a benne lévő összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben is előfordulnak. A minőség iránti elköteleződést az is mutatja, hogy a termékfejlesztés során a saját kutatások helyett, független nemzetközi klinikai kutatások eredményeit használják fel, majd választják ki a legmegfelelőbb összetevőket. Figyelembe veszik mérvadó orvosok, tekintélyes szakemberek állásfoglalásait. Különös figyelmet fordítanak arra, hogy a GAL alapanyagai a természetben is megtalálható formában legyenek jelen.

Egészségmegőrző Vitaminok, ásványi anyagok és mikro-tápanyagok fogyasztását mindenki számára ajánlott, hiszen e tápanyagokhoz még a legkörültekintőbb, gondos, egészségtudatos táplálkozással sem vagy csak nehezen juthatunk hozzá.

Gyógynövénykivonatok célzottan egészségügyi problémák kezelésére, életmódunk káros hatásainak kompenzálására alkalmasak.

A GAL termékek élelmiszer-komponensei kivétel nélkül GMO-mentesek.

A termékekben hordozóanyagként előforduló pálmaolaj, tudatos és fenntartható gazdálkodásból származik, ez azt jelenti, hogy az orángutánok természetes élőhelyétől elkülönített gazdálkodásból.

GAL termékek gyártása és csomagolása környezetbarát, szigorú európai uniós szabályozásnak megfelelő. Kizárólag energia takarékos megoldásokkal dolgoznak. Minden dobozos GAL termék 100%-ban újrahasznosítható, és mindegyik papíralapanyaga FSC minősítéssel ellátott, azaz felelős erdőgazdaságból származik. A festékanyag növényi olaj bázisú.

a GAL termékek összetevőinek kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont a fenntarthatóság, ennek köszönhetően termékek nagyrésze is valamilyen környezetbarát elismerésben részesült.

  • A GAL Omega-3 Eco az IFFO RS és a Friends of the Sea tanúsítványokat is kiérdemelte, ami azt jelenti, hogy a halolajért folytatott halászat fenntartható módon történik.
  • A GAL Marhakollagén peptidek alapanyaga kizárólag legelőn tartott, füvet legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik.
  • A GAL Ashwagandha alapanyagául szolgáló Sensoril® Ashwagandha GMO-mentes, vízzel kivonatolt, 100%-ban természetes valamint biogazdálkodásból származik.
  • Minden olyan GAL termék, amely kókusz- vagy pálmaolajat tartalmaz RSPO minősített, azaz orangután-barát. 
  • Minden Curcugreen® (korábban BCM-95®) tartalmú termék hatóanyagát olyan üzem hozza létre, amelynek energiaellátását napelemek biztosítják.

BővebbenShow less
Szűrés eszerint
1-40 / 43 elem mutatása

Menü

Megosztás

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés