Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Schüssler Natur Cosmedics

A Schüssler Natur CosMEDics termékei 100%-ban natúr formulájúak, tehát természetes hatóanyagokra épülnek, minősített összetevőkből állnak, és nem tartalmaznak parabént, kőolajszármazékot, mesterséges színezéket és vegyi úton előállított illatanyagot sem.
 

A Schüssler Natur CosMEDics termékei 100%-ban natúr formulájúak, tehát természetes hatóanyagokra épülnek, minősített összetevőkből állnak, és nem tartalmaznak parabént, kőolajszármazékot, mesterséges színezéket és vegyi úton előállított illatanyagot sem.
 
Miben mások a Schüssler natúrkozmetikumok termékei?
A hagyományos kozmetikai termékek, és a natúrkozmetikumok is direkt módon viszik be a bőrbe a különböző anyagokat, azaz a bőr helyett dolgoznak. Ezzel az az alapvető probléma a legtöbb esetben nem szűnik meg, csupán mankót nyújtanak a bőr számára, tehát helyette dolgoznak.  
 
A Schüssler kozmetikumok alkalmazásánál nem az az elsődleges cél, hogy a bőrt kívülről lássuk el bizonyos anyagokkal, épp ellenkezőleg! A Dr. Schüssler- féle terápiás rendszer az információs terápia vagy más néven, ingerterápia elvén működik. Ez annyit jelent, hogy a Schüssler ásványi anyagok nem helyettesítő terápiát folytatnak, hanem – mint egy építésvezetőhöz hasonlóan – irányt mutatnak szervezetünknek, bőrünknek, hogy mit kell tennie az ideális egyensúlyi állapot kialakításához és megtartásához. Azaz: a Schüssler natúrkozmetikumokban lévő biokémiai ásványi anyagok a megfelelő felszívódási és beépülési folyamatokat irányítják az ideális sejtműködés mellett.
 
Natúrkozmetikumaikban lévő Schüssler-féle ásványokkal tehát ösztönzést adnak a bőrünknek egészséges működési folyamatainak visszaállításához és megtartásához. Több hónapos alkalmazásuk során a Schüssler kozmetikumok úgy viselkednek, mint a bőr tanítói: megmutatják, hogy a megfelelő hiányállapotokat hogyan tudja bőrünk önerőből rendezni.

Az Ecocert minősítésről

A Schüssler natúrkozmetikumok összetevői ill. alapanyagai Ecocert minősítéssel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy az összetevők minőségét, természetes eredetét és a gyártási folyamatokat tanúsítvány igazolja. Az Ecocert egy nemzetközileg elismert, és számos országban alkalmazott biominősítés, amely a kozmetikumok összetételét és természetes ökológiai minőségét vizsgálja. Szigorú kritériumai előírják többek között, hogy a termékben lévő nyersanyagoknak megújuló forrásból kell származniuk, valamint környezetbarát és kíméletesen módon kell feldolgozni azokat. Azt is ellenőrzik, hogy a kozmetikumoknak GMO-któl, parabénektől, fenoxietanoltól, nanorészecskéktől, szilíciumtól, PEG-től, szintetikus illatanyagoktól és színezékektől, valamint állati termékektől (kivétel, amit maguk az állatok termelnek, pl. méz, tej) mentesnek kell lenniük.

A Dr.Schüssler-féle sókról röviden

Dr. Wilhelm Schüssler német származású orvos fejlesztette ki 1873-ban azt az ásványisó-terápiát, mellyel a szervezetben jelenlévő 12 féle esszenciális só sejtszintű információs hatását hiányállapot esetén energetikailag, az információ szintjén pótolni lehet. A homeopátia elvén alapuló technikával létrehozta az ún. Schüssler-féle sószereket, melyek a sók sejten belüli hiányállapotának ingerterápiával való biokémiai megszüntetését, illetve az anyagcsere egyensúly visszaállítását segítik elő.
Egy-egy ásványi anyag több funkciót is ellát a szervezetben. Hogy melyik ásványi anyagra milyen mennyiségben van szüksége a szervezetnek, azt az illető életkora, neme, egészségi állapota, és a fizikai aktivitása is befolyásolja. Ha kevesebb ásványi anyag kerül a szervezetbe, vagy zavart szenved felszívódása, beépülése, az különböző betegségek kialakulásához vezet.  

A Schüssler Natur CosMEDics termékeiben 8 különböző, Schüssler receptje alapján megalkotott biokémiai sót használnak, 100%-ban natúr alapú krémekben, kozmetikumokban.

Mit tudnak „még pluszban” a Schüssler natúrkozmetikumok?

•    Csak a Schüssler kozmetikumokban találhatóak meg a Schüssler által kifejlesztett ásványi anyagok, amelyek sejt-, illetve   szöveti szinten képesek hatni.
•    Termékeik egyedi formulái biztosítják, hogy ezek az ásványi sók a bőrön keresztül felszívódva ott hassanak, ahol szükség van rájuk.
•    Termékeiket, és azok összetevőit sem tesztelik állatokon.
•    Minden termékük hipoallergén, vagyis az érzékeny bőrűek számára is remek alternatíva lehet bőrproblémáik megoldásában.
•    Rövid távú céljaik között szerepel, hogy minden termékük vegán formulával készüljön – kozmetikumaik jelentős része már vegán, ezeket a termékeket logóval vannak jelölve.
•    Minden készítmény hazai fejlesztésű és gyártású.
 

BővebbenShow less
Szűrés eszerint
1-40 / 54 elem mutatása

Menü

Megosztás

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés