Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Natura Siberica

Biokozmetikumok a szibériai növények életerejével – a bőr és a haj fiatalságának és szépségének megőrzése érdekében

Szibériában, Oroszország e távoli vidékén a természet, a vadvilág évszázadok óta érintetlen. A szibériai virágoknak és gyógynövényeknek ahhoz, hogy meg tudjanak élni a zord éghajlaton, védelmet nyújtó hatóanyagokat kell termelniük, és erős antioxidáns tulajdonságokkal kell rendelkezniük. A Natura Siberica a szibériai növények elképesztő tulajdonságait, életerejét hasznosítja a bőr és a haj fiatalságának és szépségének megőrzése érdekében. Kozmetikumaik készítéséhez kizárólag kézi szüretelésű növényeket használnak, és laboratóriumukban mélyrehatóan tanulmányozzák azokat, a maximális hatás elérése érdekében. A Natura Siberica kozmetikumok termékfejlesztői kutatóexpedíciókat szerveznek, hogy megtalálják a legjobb alapanyagokat a bőrápoláshoz.

Minősített termékek

Termékeink megfelelnek a natúrkozmetikumokra vonatkozó európai minőségi előírásoknak; ezt számos nemzetközileg elismert tanúsítvány igazolja (ICEA, ECOCERT, COSMOS STANDARD, BDIH). A Natura Siberica nem egyszerűen natúrkozmetikum, nem csupán olyan kozmetikum, melynek összetétele gyógynövényeken alapul. Hatása önmagáért beszél.

Felelősséggel a természetért és az emberekért

A Natura Siberica fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást: munkalehetőséget teremtenek Szibériában, és ezzel segítve az Oroszország északi és távol-keleti területein élő kis népek életét. 2012 óta aktív együttműködést folytatnak az Őshonos Népek Szövetségével. 2013-ban közös programot indítottak az Irkutszki Botanikus Kerttel, és ennek keretében 2018-ig több mint 70 000 ritka növényt ültettek el.

Saját biofarm

2013-ban megkezdték az első olyan biofarm létrehozását Oroszországban, mely rendelkezik az EU 834/0 bizonyítvánnyal. A biofarmot ritka szibériai növények termesztésére hozták létre, és kialakításában együttműködtek Szibéria őslakosaival, akik jól ismerik saját vidékük növényeinek jellegzetességeit. Az őslakosok segítenek azoknak a vadon termő növényeknek a begyűjtésében is, melyeket a Natura Siberica kozmetikumok készítéséhez használnak.

Nemzetközileg elismert márka

A fogyasztók nagyra értékelik a Natura Siberica öko szemléletét, hatékonyságát, és azt, hogy a termékek elérhető áron megvásárolhatók. A márka követőinek száma évről évre nő ez jelzi, hogy jó úton járnak. A közelmúltban nyitottak üzletet Koppenhágában, Tokióban és Hong Kongban. Termékeik rendkívül népszerűek Angliában, Németországban, Franciaországban, Kínában és sok más országban is.

Bővebben
1-40 / 94 elem mutatása

Menü

Megosztás

QR-kód

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés