Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

StarDiets

Stardiets banner

A Star Diets márka elsősorban a zsírégető, fogyókúrát elősegítő táplálék-kiegészítő készítményeiről ismert. Az elmúlt időszak egyik legsikeresebb fogyókúrát elősegítő termékük a StarDiets SD38 kapszula. A zsírégetés terén a StarDiets HCA,  StarDiets Pyruvate kapszula, StarDiets CLA kapszula, StarDiets L-carnitine kapszulák nyerték el a leginkább a fogyasztók bizalmát.   

A rendszeres testmozgáshoz/ fitnesshez készült  StarDiets Protein Dream fehérjepor, StarDiets Protein szelet étrend-kiegészítők, melyek dietetikussal és sportolókkal közös munka eredménye. Az immunrendszerünket a StartDiets Immun4 kapszula támogatja. 

A StarDiets tagjai az évek során egy olyan közösséget építettek ki, melyben nemektől és korosztálytól függetlenül mindenkinek személyre szabott módszereket kínálnak. Nem csak az étrend-kiegészítőkkel és mozgással kapcsolatos praktikákat mutatják meg, de talán még fontosabb, hogy lelki munícióval is támogatnak a mindennapokban. Saját példájukon keresztül bizonyítják, hogy a befektetett energia sikerre vezet mindannyiunkat.  

Hitük szerint a sikeres a fogyókúra nem csak óriási áldozatok és szenvedés árán lehetséges. Csapatuk célja, hogy segítséget nyújtson mindenkinek, aki formálódni vagy fogyni szeretne. A hét mindennapján támogatást nyújtanak, hogy könnyebben, hatékonyabban és nem utolsó sorban tartósan tudjunk megszabadulni a fölösleges kilóktól.

Hogyan segíthetnek a StarDiets fehérjéi a fogyásban?   

A StarDiets termékcsaládban található Protein Dream fehérjeporokkal akár egy étkezés is kiváltható a diéta alatt. A Protein Dream gyors felszívódásának köszönhetően telítettségérzést okoz. Annak érdekében, hogy fogyás során ne az izmokat, hanem a zsírt kezdje el lebontani, mindenképpen javasolt a fehérje bevitel növelése, amelyet így a legegyszerűbb megoldani. De nagyon fontos, hogy a StarDiets nemcsak termékekkel segíti átalakulást, hanem testi, lelki támogatással is igyekeznek segíteni a fogyni vágy.

BővebbenShow less
Szűrés eszerint
1-10 / 10 elem mutatása

Menü

Megosztás

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés