Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Shedo

SHEDO Bio natúrkozmetikumok

A SHEDO bio naturkozmetikum márkát dr. Halász Dóra gyógyszerész hozta létre. A természetes anyagok iránti érdeklődése már a gyógyszerészeti tanulmányai során kialakultak. Aromaterápiás tanulmányai során elmélyülten foglalkozhatott kedvenc témájával, a gyógynövényekkel és az ezekből kivont növényi és illó olajokkal. Több éves kutató és fejlesztési munka eredményeképpen ebben az éveben valóra válhatott a régi álom, forgalomba kerülhettek, a saját SHEDO naturkozmetikum család első tagjai, a babaápoló család.

A SHEDO naturkozmetikumok BIO minősítésű növényi kivonatok, hidegen préselt növényi olajok és vajak, 100% tisztaságú BIO vagy DEMETER minősítésű illóolajok felhasználásával, friss alapanyagokból, laboratóriumi körülmények között készülnek.

Miután Dóra is kisgyermekes anyuka, így magától értetődő, hogy elsőként baba és gyermek ápolási termékeit készítette el. Kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó alapanyagokkal dolgozik, mely a babápolásban kiemelkedő jelentőséggel bír. A legfontosabb, hogy a vékony, érzékeny, finom bababőr tiszta, megbízható forrásból származó anyagokkal érintkezzen. A Körömvirág balzsam kivételével-mely BIO méhviaszt tartalmaz- minden termék vegán minősítéssel rendelkezik. A fejlesztés és a munka természetesen nem állt meg, már a laboratóriumban készen sorakoznak a hamarosan forgalomba kerülő női és férfi arcápolási termékek.

Csomagolóanyagként a termékei legnagyobb részénél korszerű, airless technológiával működő flakonokat használ, mert ilyen formában  biztonságosan tárolhatók a kozmetikumok. A kupak egy légmentesen záródó szeleppel van ellátva, így nem érintkezik levegővel, szennyező anyagokkal, ezáltal megőrzi frissességét. Ezeknél a csomagoló anyagoknál nem kell tartanunk a belsejében maradó értékes krémek miatt, hiszen a technológia másik nagy előnye, hogy az "utolsó cseppig" minden kijön a flakonból.  A kozmetikumok nem tartalmaznak mesterséges szín-és illatanyagot, mesterséges tartósítószert, parabéneket, SLS-t, kőolajszármazékokat.

„Célom, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a természetes, bio, natúrkozmetikumokkal történő bőrápolás fontosságára.”

Dr. Halász Dóra gyógyszerész

 

Bővebben
1-20 / 20 elem mutatása

Menü

Megosztás

QR-kód

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés