Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.
Keresés a blogban
Legutolsó hozzászólások
Nincs hozzászólás

Ábrahám Edit színésznő fogyásának titka

Ábrahám Edit, a Barátok közt egyik sztárja, egy hihetetlen fogyáson ment keresztül az elmúlt hónapokban. A Vertim testsúlycsökkentő mátrixnak köszönhetően 8 kilót fogyott és az életmódját is megváltoztatta.

Ábrahám Edit, a Barátok közt egyik sztárja, egy hihetetlen fogyáson ment keresztül az elmúlt hónapokban. A Vertim testsúlycsökkentő mátrixnak köszönhetően 8 kilót fogyott és az életmódját is megváltoztatta.

"Januárban éreztem, hogy feljött rám egy jópár kiló. Gondolkoztam rajta, hogy le kéne fogyni, és akkor az unokám megjegyezte, hogy 'mama, miért olyan nagy a hasad?!' és ez megadta a végső lökést." 

Az unokájának őszinte megjegyzése indította el ezt az inspiráló folyamatot, mely során nemcsak a testsúlycsökkentés volt a cél, hanem egy teljes életmódváltás is, ami által sikerült lefogynia 8 kilót.

Ábrahám Edit fogyókúrája nemcsak a súlycsökkentésről szólt, hanem egy teljes életmódváltást is magában foglalt. 

A fogyókúra kezdetén Ábrahám Edit felismerte, hogy nemcsak a kilók leadása, hanem az egészségesebb táplálkozás és az aktívabb életmód is elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú távon fenntartsa az elért eredményeket. Ennek megfelelően olyan étrendet választott, amely kiegyensúlyozott és tápláló, miközben minimalizálta az egészségtelen ételek fogyasztását. Emellett bevezette az rendszeres testmozgást az életébe, ami segített felgyorsítani a fogyás folyamatát és erősíteni az izmait.

Az eredmények nem is maradtak el: Ábrahám Edit két hónap alatt 8 kilótól szabadult meg. Ez a figyelemre méltó súlycsökkenés nemcsak a kitartó munkájának és elszántságának köszönhető, hanem a megfelelő étrend és a rendszeres testmozgás kombinációjának is. Ábrahám Edit példája arra inspirál, hogy a változás elérése érdekében fontos a céltudatosság és a rendszeres erőfeszítés, valamint a megfelelő táplálkozás és a testmozgás szerepének felismerése az egészséges életmód megteremtésében.

Ábrahám Edit és a Barátok közt

Ábrahám Edit hosszú éveken keresztül a Barátok közt sorozat egyik ikonikus szereplője volt, és Berényi Claudiaként a nézők kedvence lett. A sorozat hatalmas népszerűségre tett szert Magyarországon és szerte a világon, és Ábrahám Edit karaktere fontos szerepet játszott annak sikerében.

Ábrahám Edit tapasztalatai és érzései

Az életmódváltás és a súlycsökkenés nemcsak fizikai változásokat hozott Ábrahám Edit életében, hanem mentálisan is erősítette. Az elért eredményeknek köszönhetően nőtt az önbizalma és a személyes elégedettsége, amiért részben unokája pozitív visszajelzése is felelős volt.

„Két ruhaméretet, nyolc kilót adtam le mindössze két hónap alatt. Már sokat nem is szeretnék fogyni, nehogy az arcom lássa kárát. A környezetem nem is értette, honnan adtam le a pluszkilókat, szerintük nem is látszott, hogy meghíztam. Megvannak a trükkjeim, az évek alatt megtanultam a ruhatárammal sok mindent leplezni. Hosszú ing, széles öv. Végre viszont nincs szükség ilyen kis csalásokra, az a célom, hogy a receptúra segítségével megtartsam a mostani alakom.”

Az Ábrahám Edit által szedett Vertim étrendkiegészítő kapszula kulcsfontosságú szerepet játszott a fogyás folyamatában és az elért eredmények fenntartásában. A Vertim nemcsak a súlycsökkenést segítette elő, hanem hatékonyan csökkentette az édességek és szénhidrátok iránti vágyat is, így hozzájárulva a kitartó és eredményes fogyókúrához. A Vertim hatásos kombinációja természetes összetevőknek, mint például egy egzotikus szilvafajta kivonata, ezen kívül a gurmar, amit "cukorgyilkosnak" neveznek, illetve a kolin és a króm, elősegítette az anyagcsere felgyorsulását, a zsíranyagcsere fokozását és a vércukorszint normalizálását. A kapszula napi két alkalommal történő fogyasztásával Ábrahám Edit és más hírességek, mint Nádas György humorista és Janza Kata, sikeresen megőrizték alakjukat és elértek a kívánt súlyvesztést anélkül, hogy komolyabb mellékhatások jelentkeztek volna.

Asztrológiai és egyéb támogatások

Ábrahám Edit nemcsak az étrendkiegészítőre és a fogyókúrára támaszkodott az alakja formálásában. Az asztrológia is fontos szerepet játszott életmódjának alakításában és a fogyás folyamatában. Tanácsokat és útmutatást kapott asztrológusától, amelyek segítettek az életmódváltás során. Emellett az unokáiról való mesélés is inspirálta és motiválta, hiszen a pozitív visszajelzések, mint például az unokák büszkesége, tovább erősítették az önbizalmát és kitartását.

Összességében, Ábrahám Edit példája jól mutatja, hogy a kitartás, az elszántság és a megfelelő támogatás segítségével mindenki elérheti a kívánt eredményeket. A Vertim étrendkiegészítő hatékonyan támogatta fogyókúráját, elősegítve az egészséges testsúly elérését és fenntartását. Ha te is szeretnél változtatni az életmódodon és elérni az áhított alakot, próbáld ki te is a Vertim-et, és lépj egy új, egészségesebb élet felé!

Kapcsolódó termékek
Szólj hozzá
Hagyj válaszüzenetet
Kérjük, jelentkezz be, hogy hozzászólhass

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés