Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.
Keresés a blogban
Legutolsó hozzászólások
Nincs hozzászólás

WTN Komplex Béltisztító Program (KBP)

WTN Komplex Béltisztító Program

A WTN megjelentetett pár új terméket, amik a bélflóra egészségét támogatják. A termékek külön is használhatóak, de egy Komplex Béltisztító Program keretében együtt alkalmazva hatékonyan tisztítják, regenerálják az emésztőrendszert.

WTN MikrobaCIDTM: A béltraktusban található kórokozók elleni küzdelemben, irtásában nyújt segítséget. A benne lévő növényi kivonatok és illóolajok speciális elegye tisztítja, „fertőtleníti” a béltraktust. A szervezet káros mikroorganizmusoktól való megszabadításának segítése által a szervezet sokkal könnyebben lesz  képes a regenerációra is. 

WTN MikrobaCIDTM-X:  Készült egy speciális változat is, amely összetevői közül kimaradt az Echinacea, ,égpedig azért, mert szakemberek arra világítottak rá, hogy az Echinacea használata nincs mindig jótékony hatással a Th1 autoimmun dominanciában (pl. a legtöbb Hashimoto, cöliákia, szklerózis multiplex, reumatoid artritisz, pszoriázis stb. eset ilyen) érintettek esetében.

WTN MikrobaTOXTM: A kórokozók irtása mellett fontos lépés az elhalt kórokozók és toxinok szervezetből való kiürítése is. A WTN MikrobaTOX-ban lévő természetes anyagok először megkötik ezeket a méreganyagokat, majd a széklet által kíméletesen kivezetik a szervezetből.

WTN Bélflórabarát étrend-kiegészítő: Használatával egy Komplex Béltisztító Programot hajthatsz végre, ami kiterjed az emésztőrendszer kórokozóktól való megtisztítására, méregtelenítésére és regenerációjára is.

Ahhoz, hogy a béltisztítás valóban hatékony legyen, szükséges lehet a WTN MikrobaCID™ - mellett más készítményeket is (pl. WTN MikrobaTOX™, WTN ViriCID™ és WTN Bélflórabarát étrend-kiegészítő stb.) használni. Ebből kiindulva állítottuk össze a Komplex Béltisztító Programot, amely segítségével hatékonyabbá teheted a bélrendszered detoxifikációját. Az étrend-kiegészítők mellett elengedhetetlen bizonyos életmódbeli változtatások bevezetése is. A Komplex Béltisztító Programban ezekre is kitérünk néhány javaslat erejéig.

Részletes használati javaslat felnőtteknek:

Mivel minden eset egyedi, mindenképpen hangsúlyoznánk, hogy célszerű, ha kikéred egy szakember segítségét abban, hogy szükséges-e használnod, és ha igen, akkor a te aktuális állapotodnak megfelelően használd a WTN Komplex Béltisztító Programban javasolt termékeket.

1. WTN MikrobaCID™ vagy a WTN MikrobaCID™-X

A WTN MikrobaCID™-ból napi 3x1 cseppet cseppents a nyelved alá, vagy vízalapú folyadékban keverd el. Lehetőség szerint a főétkezések előtt fél órával, érzékeny emésztőrendszer esetén étkezéssel vedd be.

Amennyiben a napi 3x1 csepp használata után nem tapasztalsz méregtelenítési tüneteket (fejfájás, rossz közérzet, hasmenés, hányinger, puffadás, levertség, fáradékonyság, megfázásos/influenzaszerű tünetek), akkor kb. 6-9 nap után emeld az adagolást 3x2 cseppre. Figyeld a tested reakcióit és a saját ütemedben növeld a dózist. Így 6-9 naponta emelheted az adagot – a kórokozó terheltségedtől függően - napi maximum 3x5 csepp mennyiségig. Amennyiben bármilyen kellemetlen tünetet (pl. hasmenés) észlelnél a dózis emelésénél, térj vissza az előző dózishoz, és azt folytasd a kúra időtartama alatt. Próbáld meg azt a mennyiséget beállítani, amit a szervezeted tolerál. Amennyiben szakember nem javasolta másképp egy-egy kúra időtartama 3-6 hét legyen, ami után tarts 1-2 hét szünetet.

Akut (rövid ideje fennálló) fertőzés esetén a 3-6 hetes kúra + 1-2 hetes szünet egységét 2-3 hónapig ismételd, majd a kórokozó terheltség csökkenésével fokozatosan csökkentsd vissza az adagot 3x1-2 csepp/nap mennyiségig.

Krónikus (hosszabb ideje fennálló) fertőzés esetén végezz 4-5 hónapos kúrát a fentiek betartásával. Mindenképpen javallott egy szakember segítségével testreszabni, vagyis a te személyedhez igazítani a dózist és a kúra időtartamát!
5 hónapnál hosszabb kúrát csakis szakember javaslata és felügyelete mellett tarts!


2. WTN MikrobaTOX™

A WTN MikrobaCID™ (vagy a WTN MikrobaCID™-X) használatával párhuzamosan kezdd el a WTN MikrobaTOXTM-ot használni. Napi 1 kapszulát vegyél be bő folyadékkal (2,5-3 dl), lehetőség szerint éhgyomorra. Nagyon fontos, hogy étkezésektől, gyógyszerektől és egyéb étrend-kiegészítők szedésétől mindenképpen legalább 1,5 - 2 órával elkülönítve vedd be! A legalkalmasabb időpontok a délelőtt és a délután. Amennyiben erősebb méregtelenítési tüneteid vannak a MikrobaCID™ szedése során, vegyél be 2 kapszulát a MikrobaTOX™ -ból: az elsőt délelőtt, a másodikat pedig délután.
A MikrobaTOX™-ot a MikrobaCID™ (vagy a WTN MikrobaCIDTM-X) kúra ideje alatt szedd.


3. WTN Bélflórabarát

A WTN MikrobaCID™ (vagy a WTN MikrobaCID™-X) és a WTN MikrobaTOX™ kúrával együtt érdemes elkezdeni a WTN Bélflórabarát kúrát, a bélflóra egyensúlyának a helyreállításáért. A Bélflórabarát étrend-kiegészítőből napi 1 kapszulát vegyél be az esti órákban, a MikrobaCID™ bevétele után minimum 1 órával, a MikrobaTOX™ -tól 1,5-2 órával elkülönítve.
A Bélflórabarát étrend-kiegészítőt a MikrobaCID™ és a MikrobaTOX™ abbahagyása után is szedheted, de használatával kapcsolatban egyeztess szakemberrel, hogy valóban a neked megfelelő ideig szedd!


4. ViriCID™ (készülőben)

Amennyiben úgy érzed, hogy a WTN MikrobaCID™ (vagy a WTN MikrobaCID™-X), a WTN MikrobaTOX™ és a WTN Bélflórabarát termékek együttes használata 3-4 hét alatt sem hozott érdemi változást, érdemes továbbfolytatni a kúrát úgy, hogy a WTN ViriCID™ terméket is beveted. A ViriCID™ összetevők hatékonyságukat főleg vírusfertőzések esetén bizonyították, de hatásosnak bizonyultak penészgomba, vagy bakteriális fertőzések esetében is. Ebből kifolyólag mindenképpen felerősíti a WTN MikrobaCID™ (vagy a WTN MikrobaCID™-X) az esetlegesen túlszaporodott káros bélflóra kiegyensúlyozására gyakorolt hatását.
A WTN ViriCID™ szedését napi 1 kapszulával kezdd, étkezés után beszedve. Állapotod függvényében növelheted az adagot napi 3x1 kapszuláig. Kúraszerűen használd!

Figyelmeztetés!

Állapotodtól függően mi általában 2-5 hónapos kúrát javaslunk a fenti használati javaslatok betartásával. Ha állapotod megkívánja meghosszabbíthatod a kúrát 6-12 hónapig, de erről mindenképpen konzultálj szakemberrel!

Amennyiben intenzív méregtelenítési tüneteket (pl. émelygés, hányinger, hasmenés, fejfájás, rossz közérzet, levertség), vagy mellékhatásokat tapasztalsz, csökkentsd a MikrobaCID™ adagolását és konzultálj szakemberrel!
Várandósság, laktáció alatt, műtéti beavatkozások előtt, legyengült fizikai és/vagy lelki állapotokban ne végezz méregtelenítést, tisztító kúrát, ne használd a termékeket!
Gyermekek nem használhatják 2 éves kor alatt!

Használati javaslat videó:

Korosztály szerinti használati javaslat:

FONTOS: A termékek szedési sorrendjével és komplett kúrájával kapcsolatban kövesd a fenti javaslatokat!

A Komplex Béltisztító Program használati útmutatója felnőtteknek

1. táblázat A Komplex Béltisztító Program használati útmutatója.

Használat

WTN MikrobaCIDTM
vagy
WTN MikrobaCIDTM-X

WTN MikrobaTOXTM

WTN Bélflórabarát

WTN ViriCIDTM

Szedési javaslat

Főétkezések előtt 30 perccel

Étkezésektől, gyógyszerektől
és egyéb étrend-kiegészítők
szedésétől mindenképpen
legalább 1,5 - 2 órával elkülönítve

Esti órákban,
a MikrobaCIDTM
bevétele után
minimum 1 órával,
a MikrobaTOXTM -tól
1,5-2 órával elkülönítve

Főétkezések
után

Felnőttek

3x1-5 csepp / nap
nyelv alá cseppentve,
vagy vízalapú
folyadékban elkeverve

1-2 kapszula/ nap, bő
folyadékkal (2,5-3 dl),
lehetőség szerint
éhgyomorra

1 kapszula / nap

1-3 kapszula / nap

A Komplex Béltisztító Program használati útmutatója gyermekeknek (12-16 év)

1. táblázat A Komplex Béltisztító Program használati útmutatója.

Használat

WTN MikrobaCIDTM
vagy
WTN MikrobaCIDTM-X

WTN MikrobaTOXTM

WTN Bélflórabarát

WTN ViriCIDTM

Szedési javaslat

Főétkezések előtt 30 perccel

Étkezésektől, gyógyszerektől és
egyéb étrend-kiegészítők
szedésétől mindenképpen
legalább 1,5 - 2 órával elkülönítve

Esti órákban,
a MikrobaCIDTM
bevétele után
minimum 1 órával,
a MikrobaTOXTM -tól
1,5-2 órával elkülönítve

Főétkezések
után

12-16 éves korig

3x1-2 csepp / nap
nyelv alá cseppentve,
vagy vízalapú
folyadékban elkeverve

fél - 1 kapszula/ nap,
bő folyadékkal (2,5-3
dl), lehetőség szerint éhgyomorra

fél - 1 kapszula / nap

nem használható

A Komplex Béltisztító Program használati útmutatója gyermekeknek (2-11 év)

1. táblázat A Komplex Béltisztító Program használati útmutatója.

Használat

WTN MikrobaCIDTM
vagy
WTN MikrobaCIDTM-X

WTN MikrobaTOXTM

WTN Bélflórabarát

WTN ViriCIDTM

Szedési javaslat

Főétkezések előtt 30 perccel

Étkezésektől, gyógyszerektől és
egyéb étrend-kiegészítők
szedésétől mindenképpen
legalább 1,5 - 2 órával elkülönítve

Esti órákban, a
MikrobaCIDTM
bevétele után
minimum 1 órával, a
MikrobaTOXTM -tól
1,5-2 órával elkülönítve

Főétkezések
után

2-11 éves korig

7 kg testsúly
kilogrammonként 1
csepp / nap nyelv alá
cseppentve, vagy
vízalapú folyadékban
elkeverve

negyed - fél kapszula / nap,
folyadékban (2,5-3
dl) elkeverve

negyed – fél kapszula/ nap

nem használható

Gyermekek 2 éves kor alatt nem használhatják.

Tudatosítsd magadban, hogy az étrend-kiegészítők önmagukban nem feltétlenül elegendőek a kívánt hatás eléréséhez! A legeredményesebb hatást akkor érheted el, ha táplálkozási és életmódbeli változásokat is végrehajtasz!

Néhány javaslat, ami segítheti a folyamatodat:

A méregtelenítést lassan kezd. Kezdetben tapasztalhatsz méregtelenítési tüneteket, pl. fejfájás, emésztőrendszeri tünetek, hasmenés, hányinger, megfázásos tünetek, stb. Ez azt jelzi, hogy a méregtelenítés megindult. Ezen tünetek enyhítéséhez tartsd be a fenti étrend-kiegészítő szedési javaslatokat.

Étrend:

A megfelelő étrend még hatékonyabbá teheti a méregtelenítést. Javasoljuk, hogy kerüld a tejtermékeket, glutént, tojásfehérjét, alkoholt, valamint a finomított cukrok használatát. Fogyassz minél több zöldséget, gyümölcsöt és élő ételeket (pl. csírák). Az ételeket frissen készítsd el, kerüld a feldolgozott ételek fogyasztását. Jól megválasztott gyógyteák fogyasztásával tovább erősítheted immunrendszered és nyugtathatod az idegrendszered (pl. citromfű, édesgyökér, gyömbér, hibiszkusz, kakukkfű, zsálya stb.).
Az étkezés által szervezetedbe juttatott vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, elengedhetetlenek a test megfelelő működéséhez. Ha szükséges, egészítsd ki étrendedet jó minőségű étrend-kiegészítőkkel.
A neked megfelelő értend kialakításához kérd szakember segítségét.

Alvás:

A megfelelő és pihentető alvás segíti a méregtelenítési folyamatokat, valamint hozzájárul a szervezet regenerálódásához. Célszerű, ha lefekvés előtt 1,5-2 órával már kiiktatod a kék fényt (számítógép, laptop, okos telefon, TV stb.) az életedből. Alvási nehézségek esetén próbáld ki a Magnézium komplex krém alkalmazását, vagy az Ashwagandha komplexet.

Mozgás:

A számodra ideális mozgás felpezsdíti a vérkeringést, fokozhatja az anyagcserét és a méregtelenítési folyamatokat, hatékonyabbá teszi a szervezet működését. Figyelj arra, hogy ne legyen megerőltető a mozgás, ne terheld túl a szervezetedet és magadat. Egy fokozatosan felépített mozgásforma tudja csak támogatni az egészségedet. A rosszul megválasztott mozgásforma, vagy a fizikai rendszered túlerőltetése stresszt okoz a szervezetednek!
A számodra megfelelő mozgásforma kiválasztásához és a személyedre szabott intenzítás kialakításához kérd szakember segítségét!

Stresszcsökkentés:

A stressz megterheli a szervezetet, többletmunkára készteti. Pl. stresszes állapotban nagy mennyiségű magnézium ürül a szervezetből, ami elengedhetetlen számos testben végbemenő folyamathoz. Számos módszer létezik a stressz csökkentéséhez, találd meg a neked megfelelőt, valamint pótold a hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Ezek mellett kiváló segítség lehet a hagyományos népi gyógyászatokban már sikeresen alkalmazott adaptogén gyógynövények fogyasztása. Ilyen pl. a rózsagyökér, vagy az ashwagandha.

Kapcsolódó termékek
Szólj hozzá
Hagyj válaszüzenetet
Kérjük, jelentkezz be, hogy hozzászólhass

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés