Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.
Keresés a blogban
Legutolsó hozzászólások
Nincs hozzászólás

Az 5 legfontosabb étrend-kiegészítő utazásokhoz

B-vitaminok

Bármilyen szép is az utazás, nem ritka, hogy előzetesen stresszel és hektikussággal jár. Ezért érdemes már 3-4 héttel az utazás előtt elkezdeni a B-vitamin termékek szedését. A B-vitaminok sportos utazásokhoz is tökéletesek.

Antioxidánsok

Különösen nyaraláskor a bőr ki van téve az UV-sugaraknak, a finom pornak és egyéb környezeti hatásoknak. Az antioxidánsok segíthetnek ezekben a helyzetekben. Ezek közül a legismertebbek a C- és az E-vitamin, valamint a növényi pigmentek, a béta-karotin és a likopin. Fontos, hogy a tápanyagok szedését már néhány héttel a nyaralás előtt elkezdjük. Emellett mindig használjunk magas fényvédőfaktorú naptejet is!

OPC

A ragyogó arcbőrre a nyaralás alatt is igény van! Az OPC, más néven oligomer proantocianidinek egyike a másodlagos növényi anyagoknak. Az OPC-t szőlőmagból vonják ki, és kapszula vagy por formájában fogyasztják.

Magnézium

A magnézium fontos tápanyag, különösen az olyan aktív nyaralásokon, ahol sokat kerékpározol vagy túrázol. Elengedhetetlen az elektrolitok egyensúlyához, és így segítheti az emésztést. Emellett időzónaváltáskor csökkentheti a jetlaget is.

Probiotikumok

Utazás közben sajnos gyakori, hogy az emésztésünk elkezd akadozni. A hosszú ideig tartó ülés, a repülőutak, a klímaváltozás és a más étrendre való átállás mind-mind problémákat okoz a belekben. A laktobacillusok és bifidobaktériumok szedését érdemes néhány héttel az utazás előtt megkezdeni. Készítsd fel gyomor-bélrendszered az utazással járó változásokra, probiotikumok használatával.


Kapcsolódó termékek
Kapcsolódó cikkek
Szólj hozzá
Hagyj válaszüzenetet
Kérjük, jelentkezz be, hogy hozzászólhass

Menü

Megosztás

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés