Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.
Keresés a blogban
Legutolsó hozzászólások
Nincs hozzászólás

Pataki Ági szépségének a titka: TITOK

Pataki Ági, producer-modell büszkén vállalja ősz fürtjeit és kihangsúlyozta: Nem akar fiatalabbnak tűnni a koránál. Mindezek ellenére a legtöbben mégis csodálják Pataki Ági-t, a szépségét, a kisugárzását. 

Vajon mi Pataki Ági szépségének a titka?

Gyakran ismételt mondat, hogy a szépség belülről fakad, bár ez kissé klisének tűnhet, a valóságban nagyon is igaz. Az arcbőrön minden meglátszik, ezért nem elegendő az, ha kívülről megkapja a rendszeres ápolást. Szüksége van pihenésre, megfelelő minőségű ételekre és természetesen vitaminokra. A bőrünk, mint egy szenzor, mindent érzékel, ami hatással van a szervezetünkre, és azonnal visszajelzi, ha odabent megbomlott az egyensúly. Előfordul, hogy túlterheljük életünk során, aminek nyomát esetleg csak évekkel később tapasztaljuk meg. Ezért a tudatos élet elengedhetetlen a feszes, problémamentes arcbőrhöz.

A TITOK termékcsalád ebben segít, mivel olyan összetevők kerültek a készítményekbe, melyek nagy segítséget nyújtanak az egészség megőrzésében. Egyúttal hozzájárulnak a fiatalos külsőhöz, hiszen az egészség és a szépség ápolása szorosan összekapcsolódik. A termékek nincsenek korhoz kötve, ebben az esetben is igaz, hogy minél hamarabb elkezdi őket szedni az ember lánya, később annál nagyobb hasznát élvezheti. A palettát mulivitamin és halkollagén alkotja, melyek segítenek az egészségmegőrzésben és a szervezet kiegyensúlyozott működésének fenntartásában, ami nagy hatással van a küllemre.

„A kor előrehaladtával a genetikának egyre kisebb a szerepe, rájöttem, hogy nekem is jobban kell figyelnem a táplálkozásomra és az életmódomra – mondja a hetvenen éppen túl. – Éveken át össze-vissza szedegettem mindenféle vitaminokat, amiket éppen valaki ajánlott, jónak tartott, és amit ki akartam próbálni, kerestem a legjobb és a legkényelmesebb megoldást.”

Címke: GAL, Titok, PAtaki Ági
Kapcsolódó termékek
Kapcsolódó cikkek
Szólj hozzá
Hagyj válaszüzenetet
Kérjük, jelentkezz be, hogy hozzászólhass

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés