Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.
Keresés a blogban
Legutolsó hozzászólások
Nincs hozzászólás

Erőssítsük meg immun-rendszerünket! 10 tipp

Szinte mindannyiunk számára fárasztó és zavarba ejtő a legmegfelelőbb immunerősítőt megtalálni. Elolvassuk, vagy meghallgatjuk az egyik szakértőt, majd egy másik szakértő teljesen ellentétes dolgokat állít, mint amit már elfogadtunk az első szakértőtől.

Teljes zűrzavarban érezzük magunkat. Hol és kitől kaphatunk egyenes és megbízható választ az immunrendszerünket erősítő étrend-kiegészítőkről, illetve az egészséges élelmiszerekről?

Először is megnézzük, mi az immunrendszer, és miért jó olyan készítményeket használni, amely erősíti az immunrendszerünket. Dióhéjban az immunrendszer a test védekező rendszere a betegségekkel szemben, és ez segít a betegségek leküzdésében.

Az immunrendszer tulajdonképpen a szervezet eszköze a vírusok, baktériumok és egyéb testidegen anyagok elleni védekezéshez. Természetes pajzsunk nemcsak véd, de a küzdelmet is felveszi a betolakodók ellen. Ahhoz, hogy valóban jól és zavartalanul működhessen, nemcsak vitaminokra van szüksége, hiszen több szabályozó mechanizmus is beleavatkozik a védelem kialakulásába. Immunrendszerünk szervrendszerét alapvetően a nyirokrendszer adja, mely a nyirokszervekből - ide tartozik a csontvelő, a féregnyúlvány, a mandulák, a lép, a csecsemőmirigy is - és az azokat összekötő nyirokerekből tevődik össze. Sejtszinten főként a fehérvérsejtek szolgálják a védelmünket, ezek legnagyobb számban a vérben és a nyirokrendszerben találhatók.

Tehát ezekben a nehéz időkben, amikor a COVID-19 vírus miatti aggódásunk a mindennapjainkat határozza meg, még erősebb immunrendszert szeretnénk, hogy növelje esélyeinket a vírus leküzdésére, vagy az egészségünk gyorsabban helyreállhasson.

Ha már ráuntál, hogy csak futod a köröket és nem ellentmondásokba ütközöl a témában, akkor pihentetőül, íme néhány tudományos alapú bizonyíték immunrendszered erősítéséhez.

Ez egy könnyen olvasható és praktikus útmutató 10 immunitásnövelő eszközről, amellyel a tested egészségessé teheted:

1. IMMUNITÁSERŐSÍTŐ: C-VITAMIN 

C-vitamin forrás

A C-vitamin egy olyan, a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamin, amelyet az táplálkozásunk során, az ételekből is hozzá tudunk jutni. Kritikus szerepet játszik az egészségi állapotában és az immunrendszer megfelelő működésében. Tele van antioxidánsokkal. A C-vitamin belülről kifelé védi a testet a szabad gyököktől - amelyek az oxidatív stressz miatt károsak. Minél több az oxidatív stressz, annál nagyobb a betegség és a fertőzés esélye. Az immunrendszer erősítéséhez szükséges C-vitamin mennyisége azonban sokkal magasabb, mint amit gyakran javasolnak. Valójában a tudomány továbbra is azt bizonyítja, hogy az immunrendszer védelme és felerősítése érdekében átlagosan az embereknek naponta több mint 1000 mg C-vitaminra lenne szükségük.

2. IMMUNITÁSERŐSÍTŐ: D-VITAMIN 

d-vitamin forrása

Felelős az erős csontokért és az egészséges immunrendszerért. Az emberek többségének nagyon alacsony a D-vitamin szintje! És itt van a csavar a dologban ... rengeteget kaphat belőle, ha testét egyszerre 10-15 percig napsugárzásnak teszi ki. Azonban manapság az élet ritmusa nem mindig ad időt és lehetőséget természetes napozásra, és ezért a lakosság több mint 60% -ában hiányzik ez az immunitást fokozó vitamin - amely immunrendszerét sebezhetővé teszi a fertőzések számára. 

Ez a zsírban oldódó vitamin számos kritikus szerepet játszik a szervezetében és különösen az immunrendszerében - egyes kutatások azt mutatják, hogy az egészséges D-vitamin-szint, valamint a D-vitamin-kiegészítő szedése segíthet az immunrendszer egészségének megőrzésében, és védheti légzőszervi megbetegedések ellen.

Itt már-már azt gondolhatjuk, hogy meg is kaptuk a választ az immunerősítéshez szükséges étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban. De tudjuk, hogy pontosan melyik fajtát kell megvásárolnunk? Mit nézzünk, az árát, összetételét, gyártóját? Például a piacon kapható immunitásnövelő anyagok közül sok cukrot tartalmaz, hogy édes és zamatos legyen. A cukor és a C-vitamin egyidejű bevitele azonban csökkenti a C-vitamin adszorpcióját.

Figyelnünk kell azokra az étrend-kiegészítőkre, melyek nem tartalmaznak megfelelő mennyiségű hatóanyagot. Számos gyártó, különféle vitamint és gyógynövényt adagol a készítményeikhez, és már forgalmazás közben vizsgálják a termékük immunerősítő hatékonyságát. Ezáltal gyakran előfordul, hogy nem adnak hozzá elegendő mennyiségű gyógynövény-vitamint, és jelentősen csökkenhet a termék immunitásnövelő hatása. Ezzel a vizsgálati fázis kihagyásával jelentős költségeket takarítanak meg.

További kiegészítés az immunrendszerünk megerősítésére: 

IMMUNERŐSÍTŐ # 3: B12-VITAMIN 

d-vitamin forrása

B12 -vitamin fontos szerepet játszik a fehérvérsejtek termelésében - és a fehérvérsejtek elengedhetetlenek az immunrendszer megfelelő működéséhez. 

IMMUNITÁSERŐSÍTŐ # 4: CINK  

cink forrása

A cinkre szükség van az immunsejtek fejlődéséhez és az egészséges sejtekkel való kommunikációhoz. Fontos szerepet játszik a gyulladásos reakcióban, és jelentősen lerövidíti a megfázás vagy az influenza tüneteinek élettartamát. A gyulladt test olyan test, amely lassabban gyógyul fel, és nagyobb valószínűséggel betegszik meg.

IMMUNITÁSERŐSÍTŐ # 5: KURKUMA 

d-vitamin forrása

Rendkívül erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő és erőteljes agynövelő ősi gyökér. kurkuma összekapcsolódott az emlékezet javításával, valamint néhány, az életkorral összefüggő betegség, például az Alzheimer-kór megelőzésével, sőt megfordításával. A gyökér képessége a degeneratív betegségek leküzdésére abból adódik, hogy növeli a BDNF (agyi eredetű neurotróf faktor) agyszintjét. A BDNF az agyban termelődő növekedési hormon egy speciális típusa, amely új kapcsolatok kialakulásában segít, helyrehozza a meghibásodott agysejteket és megvédi az egészséges agysejteket.

A BDNF termelése csökken, minél idősebbek vagyunk, vagy egy olyan degeneratív betegség kialakulásakor, mint az Alzheimer-kór. Érdekes módon a kurkumin, a kurkuma gyökér erőteljes összetevője, természetesen összefügg a BDNF agyi szintjének növekedésével, és nagyszerű gyulladáscsökkentő.

IMMUNITÁSERŐSÍTŐ # 6: FEKETE BORS KIVONAT 

fekete bors

A kurkumát egészítse ki a kulcsfontosságú fekete borssal. A fekete bors a piperine nevű vegyületet tartalmazza. A piperin gátolja a kurkuma metabolikus lebontását, növelve a biohasznosulást. A biológiai hozzáférhetőség egyszerűen azt jelenti, hogy a test képes arra, hogy az immunrendszerét erősítse.

Alapvetően lassítja az emésztést - lehetővé téve a kurkuma magasabb szintű gyógyhatásainak hosszabb ideig való megmaradását a testben. A fekete borssal kiegészített kurkuma 2000% -kal magasabb felszívódási rátával rendelkezik!

IMMUNITÁSERŐSÍTŐ # 7: CAYENNE PEPPER 

Cayenne

A Cayenne Pepper tartalmaz egy erős összetevőt, az úgynevezett kapszaicint. A kapszaicin anyagcserét fokozó tulajdonságokkal rendelkezik, elősegíti az emésztés egészségét és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik. A kapszaicin legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy elősegíti a légutak megtisztítását, így természetes dekongesztánsként hat! 

IMMUNITÁSERŐSÍTŐ # 8: ECHINACEA 

echinacea

A gyógynövény, az Echinacea, egy erős antioxidáns, amelyet általában a gyógyulás felgyorsítására, a fertőzések elleni küzdelemre és az általános immunfunkció javítására használják. 

Az Echinacea adaptogén gyógynövény - és azon kevesek egyike, amelyek számos gyógyító tulajdonsággal bírnak. Az adaptogén gyógynövények stimulálhatják egy adott fehérvérsejtet, az úgynevezett makrofágot. A makrofágok (makró = nagy, fág = evő) fehérvérsejtek, amelyek megeszik vagy elpusztítják a vér káros kórokozóit, például baktériumokat, élesztőket és vírusokat. A makrofágok az első védelmi vonalunk, és stimulálják immunrendszerünket, hogy megvédjenek a megfázástól, az influenzától és más fertőzésektől.

Számos tanulmány megállapította, hogy ez a növény csökkentheti a vércukorszintet, csökkentheti a szorongást és leküzdheti a káros gyulladásokat.

IMMUNITÁSERŐSÍTŐ # 9: ASTRAGALUS

Ugrócsont

Az Astragalus a hagyományos kínai orvoslásban használt 50 alapvető gyógynövény egyike, amelyet évszázadok óta használnak az általános egészség elősegítésére. 

Ezt a virágzó gyógynövényt számos egészségügyi előnyhöz kapcsolták, ideértve az immunerősítő, az öregedésgátló és a gyulladáscsökkentő hatásokat. Az Astragalus javíthatja a krónikus fáradtságot és a szezonális allergiákat is.

IMMUNITÁSERŐSÍTŐ # 10: GYÖMBÉR

Gyömbér

A gyömbér olyan gyökérzöldség, amely serkenti a megfelelő emésztést és javítja az emésztés egészségét - ez összefügg az immunrendszer javulásával is.

Segíthet a vérnyomás csökkentésében is - értágítóként működik - tágítja az ereket - növeli a vérkeringést a testben, ami csökkenti az általános vérnyomást.

Ez egy erős gyulladáscsökkentő és antibakteriális anyag is, amelyről kiderült, hogy gátolja a kórokozók, vírusok és baktériumok szaporodását a szervezetben. Ez a gyökérzöldség egy "húzó ló" az immunitás fokozása és a gyulladás elleni küzdelem szempontjából.

A gyömbér kiváló gyógymód volt az emésztési zavarok ellen is - javítja az étel emésztését, enyhíti a gázokat és a puffadást, és segíthet csökkenteni az émelygés hatásait. 

Használja ezt a 10 immunerősítő összetevőt, hogy védje és erősítse egészségét ezekben a nyugtalanító időszakokban.

Védjük megfelelő életmódunkkal az egészségünket!

A stressz csökkenti az immunrendszerünket. Ezt teszi a rossz alvás és az elégtelen táplálkozás is. A testmozgásról ismert, hogy erősíti az immunrendszert. Tehát amennyiben rendszeresen sportolunk, nyugodtan alszunk, megfelelően táplálkozunk és csökkentjük a stresszt védjük immunrendszerünket és egészségünket .

USA Medical IMMUNE SUPPORT

Az Immune Support kapszula 4 féle immunerősítő gyógynövény különleges keveréke, melyet vitaminokkal, ásványi anyagokkal és a bélrendszer működését segítő baktériumokkal egészítettek ki. Sejtvédő, sejtregeneráló, sejtanyagcsere folyamatokat támogató étrend-kiegészítő, ami a benne található glutaminnak köszönhetően az erőnlét fokozásában is segítséget nyújt.

Legyen egész évben erős immunrendszerünk!

GAL Freyagena – Bio-immunrost komplex: Emésztőrendszerünknek különféle, megfelelő rostokra van szüksége az egyensúly fenntartásához. A termék összetevőit a GAL és a Táplálkozás-BeállításTM szakmai támogatásával és ajánlásával választották ki, a rendelkezésre álló legfrissebb orvos- és élelmiszerbiológiai kutatások figyelembe vételével. A komplex szabadalmaztatott, vízben oldódó rostokat tartalmazó termék. Túl azon, hogy támogatja az egészséges immunrendszer fenntartását, hozzájárul a normál vércukorszint és testsúly kialakításához.

NYILATKOZAT: Ezen javaslatok egyike sem akadályozhatja meg, vagy gyógyíthatja meg a COVID-19-et. Megerősíthetik a szervezet immunrendszerét a fertőzések, kórokozók és vírusok ellen.

Kapcsolódó termékek

Menü

Megosztás

QR-kód

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés