Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

TAOASIS Baldini Autó Illatosító szett - Érezd a harmóniát!

Dekoratív Taoasis BALDINI ajándékcsomag autó illatosító szett "Érezd a harmóniát!" illatkeverékkel.

A csomag tartalma egy „Érezd a harmoniát!” illatkompozíció és egy Baldini autóba helyezhető illatkő. Rövidebb, hosszabb autóutakon a vanília, szantál, tonka keveréke nyugodt, higgadt atmoszféráról gondoskodik az autóban. A balzsamos, meleg illat segít megnyugodni és megtalálni a belső békét. Javasolt ellazuláshoz, kikapcsolódáshoz.

Bővebben
5 580 Ft
Márka:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Leírás

TAOASIS Baldini Autó Illatosító szett - Érezd a harmóniát!

Baldini autóba helyezhető illatkő 5 ml-es "Érezd az örömöt!" illatkeverékkel.

A megfelelő illat nem hiányozhat az autóban sem. Rövidebb, hosszabb autóutakon a vanília, szantál, tonka keveréke nyugodt, higgadt atmoszféráról gondoskodik az autóban. A balzsamos, meleg illat segít megnyugodni és megtalálni a belső békét. Javasolt ellazuláshoz, kikapcsolódáshoz. Az innovatív illatkövet egyszerűen elhelyezhetjük a szellőzőnyíláson és a mágneses technológiának köszönhetően bármikor ki is cserélhetjük.

Demeter és BIO minősítésű, 100%-os tisztaságú éterikus olajok és demeter-alkohol keverékéből készült bevált aromaterápiás összetételű illatkompozíciók, hajtógáz nélküli spray kiszerelésben, zárt terek átmeneti illatosítására. Vegye magát körül otthon, munkahelyén vagy akár egy hotelszobában kellemes illataurával. 1-2 fújás elég is ahhoz, hogy betöltse a szobát a bevált aromaterápiás receptúrák alapján kialakított illataura.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. Az a termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és Demeter-minősítéssel is. 

Baldini by TAOAZIS "Érezd a harmóniát" termékcsalád

A Baldini "Érezd a harmóniát!" Légtérillatosító nyugtató, kiegyensúlyozó, biztonságot adó illat vaníliával, szantállal és tonkával. Segít megnyugodni és megtalálni a belső békét és a harmóniát.

Használata

Cseppents az illatkőre az illatkompozícióból majd helyezze az autó szellőző rácsára, az illat pillanatokon belül szétárad a térben.

Figyelmeztetés

Szembe és bőrre ne kerüljön! Gyúlékony. 6 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Várandósság és szoptatás ideje alatt nem ajánlott! Gyermekektől távol tartandó!

A csomag tartalma:

  • TAOASIS Baldini Illatkompozíció - Érezd a harmóniát! 5 ml
  • Taoasis illatkő autóba

Minőségi garancia

A TAOAZIS termékek változatlan, állandó magas minőségére helyezik a legnagyobb hangsúlyt. Ezt független intézetek országos tesztjei is igazolják. A tesztelt TAOASIS-termékek a Stiftung Warentest és az ÖKO-Test felméréseinél is a legjobb értékeléseket kapták! Az aromakozmetikai termékeket az ellenőrzött natúrkozmetikumok szigorú irányelvei szerint állítják elő. A GMP gyógyszer-standard szerint dolgoznak és ISO 9001:2000 minősítéssel rendelkeznek.

  • A TAOASIS cég valamennyi illatkompozíciója a Nature szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum.
  • A TAOASIS termékek jelentős része Demeter, vagy BIO minősítésű
  • A TAOASIS Aromakonyhában alkalmazott bioaromái egyedüllállóak a világon
  • A TAOASIS Bioparfümjei Demeter minősítésűek

BALDINI Érezd a harmóniát!  5 ml

Bővebben
Termék részletei
10010183

Adatlap

Kiszerelés
5 ml
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

  • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
1 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Menü

Megosztás

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés