Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

TAOASIS Aromastream Mini + Jó tanulást/Masterscent

Dekoratív ajándékcsomag tartalma egy „Jó tanulást!” illatkompozíció és egy TAOASIS Aromastream Mini Ultrahangos Párologtató készülék. Ha lankad a figyelmed és hiányzik egy kis motiváció, a citrom, narancs és a levendula gondoskodnak a megfelelő atmoszféráról.

A Masterscent illatkompozíció 100%-ig természetes, bio/demeter minősítésű citrom, narancs és levendula illóolajokkal segíti a koncentrációt tanulásnál és a munkában egyaránt.

Bővebben
16 750 Ft
Márka:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Leírás

TAOASIS Aromastream Mini + Jó tanulást/Masterscent

Ultrahangos párologtató ajándék 5 ml-es "Jó tanulást!" illatkeverékkel.

Dekoratív ajándékcsomag tartalma egy „Jó tanulást!” illatkompozíció és egy TAOASIS Aromastream Mini Ultrahangos Párologtató készülék. Ha lankad a figyelmed és hiányzik egy kis motiváció, a citrom, narancs és a levendula gondoskodnak a megfelelő atmoszféráról. Ideális társ az iskolában, az egyetemen vagy a munkahelyen. Az élénkítő 100 %-os természetes illóolajok erőt és koncentrációt adnak. A Jó tanulást! A Masterscent illatkompozíció 100%-ig természetes, bio/demeter minősítésű citrom, narancs és levendula illóolajokkal segíti a koncentrációt tanulásnál és a munkában egyaránt.

Élvezze a légtérillatosítás nyugtató és egyidejűleg élénkítő erejét! Az Aromastream Mini akkumulátorral működik, ideális útközben is. A mellékelt USB-kábel segítségével az akkumulátort könnyedén feltölthetjük. Ajánlott illatonként mindig külön illatpárnát használni. Csak néhány csepp a csomagban található, vagy bármely más Baldini illatkompozícióból elegendő.

A párologtató készülék ultrahanggal működik, ennek köszönhetően a vizet és az illóolajokat azonnal hideg, száraz illatfelhővé porlasztja. 6 féle színű led-világítás állítható be rajta. A készülék részei: kupak/tető, víztartály, maximális vízmennyiség, levegőnyílás, vízfogyás jelző, hálózati kábel, adapter csatlakozó, be-/kikapcsoló gomb.

Műszaki adatok:

 • Méret: átmérő 10 cm
 • magasság 6 cm

„Jó tanulást!” Masterscent illatkeverék

100%-ig természetes illatkompozíció, amely bio illóolajok és bio-alkohol keveréke levendulával, naranccsal és citrommal.

A világ legnagyobb, tudományosan is támogatott aromaterápiás vizsgálatában a "Dufte Schule" projektben közel ezer diákon tesztelték 2005 és 2010 között a több éves kutatómunkával kialakított "Jó tanulást!" illatkeveréket.

A vizsgálat eredménye önmagáért beszél:

 • 46%-a a vizsgálatban résztvevő tanulónak a motiváció javulását észlelte*
 • 41%-uknak javult a koncentráló képessége*
 • 35%-uk javította a tanulmányi eredményét*
 • 38%-ban csökkent az iskolai agresszivitás*

(* igazolt és dokumentált tanulmányi eredmények)

Használat:

A csomagban található még 10 db illatpárnácska, erre lehet rácsepegtetni az illatot, mielőtt behelyezi a készülékbe. Ajánlott különböző illatokhoz külön illatpárnácskát használni.Tárolás hűvös, fényvédett helyen.

A csomag tartalma:

 • TAOASIS „Jó tanulást!® Masterscent®” illatkeverék 5ml
 • TaoWell Mini Ultrahangos Párologtató készülék
 • 10 db illatpárna

Minőségi garancia

A TAOAZIS termékek változatlan, állandó magas minőségére helyezzik a legnagyobb hangsúlyt. Ezt független intézetek országos tesztjei is igazolják. A tesztelt TAOASIS-termékek a Stiftung Warentest és az ÖKO-Test felméréseinél is a legjobb értékeléseket kapták! Az aromakozmetikai termékeket az ellenőrzött natúrkozmetikumok szigorú irányelvei szerint állítják elő. A GMP gyógyszer-standard szerint dolgoznak és ISO 9001:2000 minősítéssel rendelkeznek.

 • A TAOASIS cég valamennyi illatkompozíciója a Natrue szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum.
 • A TAOASIS termékek jelentős része Demeter, vagy BIO minősítésű
 • A TAOASIS Aromakonyhában alkalmazott bioaromái egyedüllállóak a világon
 • A TAOASIS Bioparfümjei Demeter minősítésűek
Taoasis Jó tanulást Mastercent
Taoasis Jó tanulást Mastercent
Bővebben
Termék részletei
30050086
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

 • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Megosztás

QR-kód

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés