Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Baldini Illatosító szett - "Yoga"

BALDINI Yoga illat inspirálódáshoz és ellazuláshoz alkotott illatkompozíció. BIO zsálya és grapefruit illóolajok segítik a koncentrációt, pacsuli és a szantál virágos illatjegyei nyugalmat és kitartást sugároznak.
Az illatkompozíciót nem csak jóga rajongóknak ajánljuk, hanem mindenkinek, aki nyugalomra, frissességre és egyensúlyra vágyik.

A csomag tartalmaz 10 ml Baldini "Jóga" illlatkeveréket 100% természetes tiszta illóolajokból és egy fehér, bükkfából készült illatváza a szabadalmaztatott fagolyóval, melyet a üvegcsébe helyezve a illat magától árad szét a térben.

Szobaillatosításhoz és aromakozmetikához egyaránt kitűnő választás.

Demeter minősítésű bio készítmény.

Bővebben
5 450 Ft
Márka:
Címkék:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Leírás

Baldini Illatosító szett - "Yoga"

A Baldini "Yoga" illatkeverék grapefruittal, zsályával, pacsulival és szantállal, a tiszta gondolatok és frissesség illata.

A csomag tartalma 10 ml Baldini "Jóga" illlatkeverék 100% természetes tiszta illóolajokból és egy fehér, bükkfából készült illatváza a szabadalmaztatott fagolyóval, melyet a üvegcsébe helyezve az illat magától árad szét a térben.

Szobaillatosításhoz és aromakozmetikához egyaránt kitűnő választás.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. Az a termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és Demeter-minősítéssel is. 

Baldini by TAOAZIS Yoga termékcsalád

Végre megérkezett az új Baldini Yoga termékcsalád! Ezekben a kihívásokkal és feszültséggel teli időkben mindannyiunknak szüksége van arra, hogy ki tudjon kapcsolni, el tudja engedni egy kicsit magát és a problémákat, ugyanakkor tisztán és józanul tudjon gondolkodni. Ebben segít inspiráló Yoga illatkompozíciónk, mely a Yoga termékcsalád valamennyi tagjának illatát adja. Fő összetevői a grapefruit, a pacsuli, a szantálfa és a benzoé. A grapefruit frissítő hatása segíti az éberséget és motivál. A pacsuli és a benzoé harmonizáló és kiegyensúlyozó illata rugalmasságot és puhaságot ad. A szantál jellegzetes aromája gyengéden földel, segít megtalálni a középpontukat és egyensúlyban tart. Mindezekre motivációra, rugalmasságra, egyensúlyra szükségünk van az ászánák gyakorlásához és a mindennapi életben is. Ebben segít és támogat ez a harmonikus illatkompozíció, de mégsem csak jóga rajongóknak ajánljuk, hanem mindenkinek, aki nyugalomra, frissességre és egyensúlyra vágyik.

Használata

Nyissa ki az üveget, és tegye alulról a vázába. Ezután egyszerűen helyezze a fagolyót a bottal az üvegcsbe, és az illat magától árad szét a szobában.

Figyelmeztetés

Szembe és bőrre ne kerüljön! Gyúlékony. 6 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Várandósság és szoptatás ideje alatt nem ajánlott! Gyermekektől távol tartandó!

A csomag tartalma:

  • Baldini "Jóga" illlatkeverék 100% természetes tiszta illóolajokból 10 ml
  • Fehér, bükkfából készült illatváza a szabadalmaztatott fagolyóval

Minőségi garancia

A TAOAZIS termékek változatlan, állandó magas minőségére helyezik a legnagyobb hangsúlyt. Ezt független intézetek országos tesztjei is igazolják. A tesztelt TAOASIS-termékek a Stiftung Warentest és az ÖKO-Test felméréseinél is a legjobb értékeléseket kapták! Az aromakozmetikai termékeket az ellenőrzött natúrkozmetikumok szigorú irányelvei szerint állítják elő. A GMP gyógyszer-standard szerint dolgoznak és ISO 9001:2000 minősítéssel rendelkeznek.

  • A TAOASIS cég valamennyi illatkompozíciója a Nature szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum.
  • A TAOASIS termékek jelentős része Demeter, vagy BIO minősítésű
  • A TAOASIS Aromakonyhában alkalmazott bioaromái egyedüllállóak a világon
  • A TAOASIS Bioparfümjei Demeter minősítésűek
Baldini Illatosító szett -
Baldini Illatosító szett -
Bővebben
Termék részletei
14383001
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

  • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Megosztás

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés