Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

BALDINI Pálcikás Légtérillatosító YOGA 100 ml

Baldini Yoga illat inspirálódáshoz és ellazuláshoz alkotott illatkompozíció. BIO zsálya és grapefruit illóolajok segítik a koncentrációt, pacsuli és a szantál virágos illatjegyei nyugalmat és kitartást sugároznak.
Az illatkompozíciót nem csak jóga rajongóknak ajánljuk, hanem mindenkinek, aki nyugalomra, frissességre és egyensúlyra vágyik.

Szobaillatosításhoz és aromakozmetikához egyaránt kitűnő választás.

Demeter minősítésű bio készítmény.

100% természetes illóolajok, dekoratív üvegflakonban, 5 db bambuszpálcikával.

Bővebben
7 650 Ft
Márka:
Címkék:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Leírás

BALDINI Pálcikás Légtérillatosító YOGA 100 ml

Baldini Yoga illat inspirálódáshoz és ellazuláshoz alkotott illatkompozíció. BIO zsálya és grapefruit illóolajok segítik a koncentrációt, pacsuli és a szantál virágos illatjegyei nyugalmat és kitartást sugároznak, melyek a jógaórák mellet a mindennapjainkat is kellemessé varázsolja.

Szobaillatosításhoz és aromakozmetikához egyaránt kitűnő választás.

100 % természetes illóolajok és demeter-alkohol keveréke, dekoratív üvegflakonban, 5 db bambuszpálcikával. A Baldini Yoga illat egy természetes friss, inspiráló és ellazító kompozíció grapefruittal, pacsulival és szantállal.

Allergének: Limonene, alpha-Pinen, beta-Pinen, Linalool, Citral és Isoeugenol.

A TAOASIS cég valamennyi illata BDIH szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. Az a termék ezenkívül rendelkezik NATRUE biokozmetikum és demeter-minősítéssel is. 

Baldini by TAOAZIS Yoga termékcsalád

Végre megérkezett az új Baldini Yoga termékcsalád! Ezekben a kihívásokkal és feszültséggel teli időkben mindannyiunknak szüksége van arra, hogy ki tudjon kapcsolni, el tudja engedni egy kicsit magát és a problémákat, ugyanakkor tisztán és józanul tudjon gondolkodni. Ebben segít inspiráló Yoga illatkompozíciónk, mely a Yoga termékcsalád valamennyi tagjának illatát adja. Fő összetevői a grapefruit, a pacsuli, a szantálfa és a benzoé. A grapefruit frissítő hatása segíti az éberséget és motivál. A pacsuli és a benzoé harmonizáló és kiegyensúlyozó illata rugalmasságot és puhaságot ad. A szantál jellegzetes aromája gyengéden földel, segít megtalálni a középpontukat és egyensúlyban tart. Mindezekre motivációra, rugalmasságra, egyensúlyra szükségünk van az ászánák gyakorlásához és a mindennapi életben is. Ebben segít és támogat ez a harmonikus illatkompozíció, de mégsem csak jóga rajongóknak ajánljuk, hanem mindenkinek, aki nyugalomra, frissességre és egyensúlyra vágyik.

Használata

Az illat biztonsági kupakkal ellátott üvegflakonban található. A csomagban található bambuszpálcikával vagy egyéb hegyes tárggyal szúrjuk át a műanyag kupakot (1-3 helyen) és az így keletkezett lyukakba szúrjuk bele a bambuszpálcikákat. Minél több pálcikát teszünk bele, annál intenzívebb az illat. Azt javasoljuk, hogy kezdjük 1 pálcikával és amikor az illat már nem érezhető olyan intenzíven az adott helyiségben, akkor növeljük a pálcikák számát. Egy 100ml-s üveg tartalma kb. 4 – 8 hétre elegendő. Az illatkompozícióban lévő olajakat tudatosan nem szűrték le, ezért az illóolajak értékes aromás zsírjai zavarossá tehetik az üveg tartalmát, ami azonban nem jelent minőségromlást.

Figyelmeztetés

Szembe és bőrre ne kerüljön! Gyúlékony. 6 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Várandósság és szoptatás ideje alatt nem ajánlott! Gyermekektől távol tartandó!

A csomag tartalma:

  • Taoasis 100 % természetes illóolajok és demeter-alkohol keveréke, dekoratív üvegflakonban, 5 db bambuszpálcikával.

Minőségi garancia

A TAOAZIS termékek változatlan, állandó magas minőségére helyezik a legnagyobb hangsúlyt. Ezt független intézetek országos tesztjei is igazolják. A tesztelt TAOASIS-termékek a Stiftung Warentest és az ÖKO-Test felméréseinél is a legjobb értékeléseket kapták! Az aromakozmetikai termékeket az ellenőrzött natúrkozmetikumok szigorú irányelvei szerint állítják elő. A GMP gyógyszer-standard szerint dolgoznak és ISO 9001:2000 minősítéssel rendelkeznek.

  • A TAOASIS cég valamennyi illatkompozíciója a Nature szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum.
  • A TAOASIS termékek jelentős része Demeter, vagy BIO minősítésű
  • A TAOASIS Aromakonyhában alkalmazott bioaromái egyedüllállóak a világon
  • A TAOASIS Bioparfümjei Demeter minősítésűek

Baldini Pálcikás Légtérillatosító

Bővebben
Termék részletei
10010144
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

  • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés