Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

SVK France Cherily 3in1 szemkörnyék ápoló készülék pink színben

SVK France Cherily 3in1 Szemkörnyék ápoló, masszírozó, melegterápiás, Ionos hatóanyag bejuttató prémium készülék, orvosi szilikonnal - pink színben

3 erőteljes szépítő üzemmóddal hatékonyan enyhíti a sötét karikákat és duzzanatot és a szarkalábakat a szem körül - mindezt egyetlen készülékkel, amely rendkívül hatékony ráadásul kompakt és divatos kivitelezésű is egyben.

 • 3 féle üzemmód: vibráció és masszázs, vibráció és melegterápia, ionos tonizálás melegterápiával
 • 3in1: eltünteti a sötét karikákat, duzzanatokat, szarkalábakat a szemkörnyékről
Bővebben
Korlátozott időre szóló ajánlat
24 990 Ft 29 990 Ft
Márka:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Nincsenek termékek
Leírás

SVK France Cherily 3in1 szemkörnyék ápoló készülék pink színben

SVK France Cherily 3in1 Szemkörnyék ápoló, masszírozó, melegterápiás, Ionos hatóanyag bejuttató készülék, orvosi szilikonnal - pink színben

A prémium kategóriás UPBUTY Japan Co., SVK France arcápoló termékcsaládjának Cherily 3in1 szemkörnyék ápoló készüléke. Könnyű kezelhetőség, hatékonyság minőségi anyagok (orvosi szilikon) felhasználása, mindez egy csúcstechnikájú készülékben a női táskákhoz méretezve.

Cherily szemkörnyék ápoló prémium kategóriás készülék az ionos hatóanyag bejuttatást, a vibrációs masszázst és a melegterápia jótékony hatását kombinálja egy elegáns, kompakt, 3 az 1-ben készülékben. 

A SVK France Cherily 3in1 szemkörnyék ápoló készülék előnyei:

 • 3 féle üzemmód: vibráció és masszázs, vibráció és melegterápia, ionos tonizálás melegterápiával
 • 3in1: eltünteti a sötét karikákat, duzzanatokat, szarkalábakat a szemkörnyékről
 • Akkumulátoros kivitel
 • Egyszerű és gyors kezelések

Miért a cherily szemkörnyék ápoló készüléket válasszam? 

A szemkörnyéki bőrünk a legfinomabb bőr az emberi testen. Itt kezd el megereszkedni legelőször a bőrünk, itt láthatóak a fáradság és az öregedés első jelei is.

Az SVK Cherily szemkörnyék ápoló készüléke tipikusan a szem környéki bőrhöz lett tervezve, hogy Ön egyszerűen, kíméletesen, gyengéden megmasszírozhassa, ha fáradt, duzzadt vagy ha sötét foltok jelentek meg. 

A készüléket úgy terveztük, hogy az hatékonyan kezelje a szem körüli sötét karikákat, ezzel egy időben képes serkenteni a nyirokrendszert, ami a bőrön keresztül eltávolítja a méreganyagokat.

A SVK France Cherily 3in1 szemkörnyék ápoló készülék tulajdonságai:

Helyreállítja a bőr elaszticitását

A Cherily kétszer olyan gyors és hatékony, mint más hagyományos kezelések, pld.: amikor kézzel történik a hatóanyagok bejutattása, beleértve a szemmaszkot és szemkörnyék ápoló krémeket, de emellett képes elősegíteni a kollagén protein megnövelését, amellyel a bőr öregedését megakadályozza.

Enyhíti a sötét szemkörnyéki karikákat

Cherily különlegessége abban is rejlik, hogy az egyedi masszázst ötvözik a melegterápiával, így állandó meleget, 42°C-ot biztosít, amellyel a szem alatt található táskák duzzanatát és a szem körüli sötét karikákat segít eltüntetni.

Csökkenti a szem fáradtságát

Cherily sokkal hatékonyabb a szemkörnyéki fáradt jelek kezelésére, mivel a vibrációs masszázst egy állandó, 42°C-os melegterápiával ötvözik. A bőr stimulálásának ritmikus rezgő masszázzsal rengeteg más jótékony hatása is van, pl. segíti a vérkeringés felpezsdítését és enyhíti az izom fájdalmat.

Csökkenti a szarkalábakat

Cherily enyhíti a szarkalábakat és a ráncokat az ionfotorézis által, valamint, fokozza az arcápoló krémek felszívódását, a bőr minél mélyebb rétegeibe juttatja a hatóanyagokat.

3in1 Multifunkciós technológiával:

3 erőteljes szépítő üzemmóddal, amely hatékonyan enyhíti a sötét karikákat és duzzanatot a szem körül, mindezt egyetlen készülékkel, amely rendkívűl hatékony ráadásul kompakt és divatos kivitelezésű is egyben.

Energiatakarékos, könnyen működtethető:

Az energiatakarékosság miatt érintőszenzorral ellátva. Használja napi kétszer 30 másodpercig és szemmel látható eredmények érhetőek el pár hét alatt. 

Az svk france cherily készülék legfontosabb tulajdonságai:

 • Eltávolítja a szemkörnyéki sötét karikákat, szem alatti táskákat, fáradt szemet és duzzadást
 • Ránctalanítás: 30 nap alatt enyhíti a szarkalábakat
 • Feszesebb bőr: 60 nap használat után a szemkörnyéki ráncok kisimulnak, eltűnnek
 • Gyors eredmény: kombinálja a 42°C-os melegterápiát, rezgést és ionos hatóanyag bejuttatást, 7 nap alatt már látható eredmények érhetők el
 • Könnyű használat: használja naponta kétszer 30 másodpercig a szemkörnyékén, egyszerű beállítással
 • Biztonságos: klinikai vizsgálatokkal és bőrgyógyászati tesztekkel alátámasztva
 • 2X gyorsabb és hatékonyabb a tápanyag felszívódás
 • 95%-kal feszesebb bőr és kevesebb duzzadtság 
 • 90%-kal csökkenti a ráncokat és a sötét karikákat
 • Szemkörnyék ápoló krémmel együtt használva még mélyebbre juttatja a tápanyagot, gyorsítja a hatóanyagok felszívódását
 • 10 000 rezgés percenként!
 • akkumulátoros kivitel
 • töltési idő csak 1,5 óra!

A SVK France Cherily 3in1 szemkörnyék ápoló készülék jellemzői:

3 Technológia 1 készülékben

A technológia kombinációival és az állandó 42°C-os melegterápiával a Cherily képes hatékonyan csökkenteni az öregedés és a kimerültség jeleit, és segít csillapítani a migrénes fájdalmat is.

Érintőszenzor és multifunkciós gomb

Mivel a Cherily csak az érintő szenzor érintése után indul el, így kíméli az akkumulátort. A kényelmes, a multifunkciós gombbal a felhasználók könnyedén lépkedhetnek a programok között.

Elegáns francia design

A Cherily pink és mentazöld színben is megtalálható, amelyek a francia macaronokra emlékeztetnek bennünket, a francia eleganciára, egyszerűségre és kényelemre, amelyet mi is belecsempéztünk a készülékbe. A design és a fej 45°-os görbülete az újheggyel való masszírozásásra emlékezteti a felhasználókat.

Orvosi minőségű szilikonból

Cherily-t egy ultrapuha, test- és bőrbarát, flatát-mentes szilikonnal vonták be, amely biztosítja a felhasználók biztonságát és lehetővé teszi, hogy ellenálljon a mindennapos használatnak. A szilikont használják a trendi és funkcionális nyalóka ihlette védősapkára is, amely nagy védelmet biztosít és megelőzi a porosodást tárolás alatt.

A csomag tartalma:

 • 1 db SVK France Cherily Szemkörnyék ápoló készülék
 • 1 db védősapka
 • 1 db tartótok
 • 1 db töltőkábel
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
Garancia:
A készülék normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a normál felhasználásból eredő hibákra. A használati útmutatóban leírtaktól eltérő üzemeltetésből eredő károkra, illetve a megnyitott készülékre a garancia nem vonatkozik. Kérjük, őrizze meg a számlát, mert a garancia csak a számla bemutatásával érvényesíthető!
Bővebben
Termék részletei
SE01Pink
Használata
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

 • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Megosztás

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés