Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

TriPollar STOP Vx2 rádiófrekvenciás arcápoló készülék

TriPollar Stop Vx2 rádiófrekvenciás arcápoló, mely TURBO RF, MULTI-RF+ DMA bőrfeszesítést, aranyozott elektródákat, beépített hőtérképezés funkciót is magában rejt. Az otthoni szépségápolási szektor egyik leghatékonyabb multi-funkciós bőrfiatalító készüléke.

BővebbenShow less
279 990 Ft
Márka:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Leírás

TriPollar STOP Vx2 MULT-RF Rádiófrekvenciás, Turbo RF és DMA technológiás arckezelő készülék hőtérképezés funkcióval

TriPollar új zászlóshajója STOP Vx2 ránctalanító és arckezelő készülék, még hatékonyabb ránctalanítás: MULTI-RF3, 3. generációs DMA, Hőtérképezés, Turbó RF, FDA garancia a hatékonyságért!  Minden részlete a kategória legjobbjait tartalmazza, a kitűnő formatervezéstől kezdve a legújabb technológiai innovációkon át a kiváló eredményekig. A TriPollar Stop Vx2 büszkén áll a prémium kategóriás, otthoni használatra szánt szépségápolási készülékek élvonalában, rövidebb, kellemesebb kezelésekkel és rendkívül személyre szabott, hatékony eredményekkel.

Csúcstechnológia az izraeli Pollogen gyártótól: A TriPollar Stop Vx2 MULTI-RF3+DMA kombinációs arckezelő készüléke az otthoni szépségápolási szektor egyik leghatékonyabb multi-funkciós bőrfiatalító készüléke. A TriPollar Stop Vx2 kivételes módon kombinálja a két csúcsminőségű technológiát, amelyek szinkronizálva működnek együtt.

Az innovatív TriPollar Stop Vx2 ránctalanító és arckezelő páratlan eredményeket nyújt:

Feszesíti, kisimítja a megereszkedett arcbőrt, csökkenti a ráncokat, finom vonalakat és újra formálja a "V" kontúrt, az állkapocsívet, illetve méregtelenít és oxigenizál. A Multi-RF3 és az intelligens DMA technológia együttes működésével a TriPollar Stop Vx2 kezelésekkel szemmel látható eredmények érhetők el, hatékonyan eltünteti az öregedés jeleit és javítja az arcbőrt.

Miért kötne kompromisszumot, ha a legjobb funkciók egyetlen készülékben is megtalálhatók?

Az innovatív TriPollar STOP Vx2 készülékkel lenyűgöző eredményeket lehet elérni. A világhírű Pollogen az első cég, amely bevezette az RF technológiát az otthoni használatra szánt szépségápolási eszközökbe, és az első a piacon, amely az RF és a DMA technológiák kombinált hatását kínálja egyidejű kezelésben.

A MULTI- RF3 és az intelligens DMA kombinálása révén következő szintre emeli az otthoni bőrfiatalítást!

MULTI-RF Rádiófrekvenciás technológia:

A legújabb 3. generációs rádiófrekvenciás innováció, a TriPollar Multi-RF technológia kifejezetten a bőr rétegeit célozza, hogy a kollagén és az elasztin termelődést beindítsa, így hatékony és tartós eredmények érhetőek el. A Multi-RF hullámok „fésülgetik” a bőr rétegeit, hogy egyenletes fűtőhatást biztosítsanak a kollagén és elasztin rétegek teljes sávjában. Ennek eredményeképpen sokkal hatékonyabb és tartósabb a kezelés, mint más hagyományos RF készülékek esetében.

Intelligens adaptív DMA - dinamikus izomaktiváló technológia:

Az új 3. generációs Intelligens DMA a TriPollar legújabb innovációja, és az egyetlen DMA a piacon, amely a kezelés során alkalmazkodik a bőr hőmérsékletéhez, így napjaink legjobb és leghatékonyabb DMA technológiája. Ez a kivételes funkció automatikusan, megfelelő időben állítja be a DMA hatását, hogy kellemes kezelést és kiváló eredményt biztosítson. Csak a TriPollar Stop Vx2-ben érhető el, köszönhetően a készülékbe épített egyedi, szabadalmaztatott hőmérséklet-érzékelőnek, amely biztosítja, hogy a kezelés során végig a megfelelő és hatékony hőmérsékletet tartsa fenn. A bőr hőmérsékletének folyamatos ellenőrzése és beállítása lehetővé teszi mind az RF, mind a DMA előnyeinek teljes kihasználását, kiemelkedő bőrfiatalító eredményeket elérve. A DMA egy egyedülálló technológia, amely az arcizmokat dolgoztatja meg, tónusosabbá teszi őket.

A 3. generációs intelligens adaptív DMA és a Supreme RF kombinációja optimális eredményt nyújt, különösen az állkapocsvonal kontúrozásához és a V-alak formázásához.

Technológia

A forradalmi TriPollar STOP Vx2 két hatékony technológiát kombinál - az új, háromhullámú TriPollar Multi-RF technológiát és a 3. generációs adaptív dinamikus izomaktiválást (DMA), amelyek egyszerre működnek, hogy biztosítsák a nem invazív kollagén átalakítást és izomaktivitást, valamint a bőrfeszesítést és a finom vonalak, ráncok kezelését.

TURBO RF rádiofrekvenciás technológia

Az innovatív Turbo RF funkció hozzájárul a rendkívül hatékony kezeléshez a szövetek gyors, fókuszált rádiófrekvenciás felmelegítésével. Ez az egyedülálló technológia gyorsabb rádiófrekvenciás felmelegítést (sokkal hamarabb eléri a bőr optimális kezelési hőmérsékletét mint eddig bármikor), rövidebb kezelési időt és hamarabb látható eredményeket biztosít. A TURBO RF funkció a kezelés elején egyszer kapcsol be az első bőrrel történő érintkezéskor, illetve, ha egy másik kezelési erősségre váltunk át.

Mi az a hőtérképezés?

A „Hőtérképezés” nevezetű innováció egy új hőérzékelő algoritmusra fókuszál, amely tovább fokozza a Pollogen otthoni eszközeiben található hőmérséklet érzékelő hatékonyságát, biztosítva a megfelelő hőmérsékletet egy hatékony RF kezeléshez.

A „Hőtérképezés” algoritmus úgy szabályozza a hőtermelési folyamatot, hogy folyamatosan mintavételezi a szövet hőmérsékletét a felhasználó arcának öt különböző hőpontjában. Az intelligens algoritmus személyre szabott hőtérképet készít a kezelendő területen, amely kiszámítja a legmegfelelőbb hőmérsékletet a hatékony kezelés érdekében. Ennek a folyamatnak az eredményeként a készülék által kibocsátott hőmérsékletet és a kezelés időtartamát, a kezelt terület sajátosságaihoz igazítják, ezzel elérve egy személyre szabott kezelési mintát, az optimális eredmények érdekében.

A TriPollar STOP Vx2 előnyei:

 1. Optimális eredmény a kategóriájában legjobb technológiákkal
 2. A bőr kezelése és az arcvonások átalakítása egy eszközben
 3. Azonnal látható meggyőző eredmények, amelyek Önnel maradnak
 4. Az otthoni eszközök legjobb innovációja a piacvezetőtől

A TriPollar STOP Vx2 jellemzői:

 • Egyetlen készülék a bőr kezelése és az arcvonások átformálása
 • Leginnovatívabb technológia a piacvezető gyártótól
 • 2 üzemmód: MULTI-RF (rádiófrekvencia), MULTI-RF+DMA (rádiófrekvencia és dinamikus izomaktiválás)
 • Egyedülálló Turbo RF technológia a gyorsabb felmelegítés érdekében
 • 2 intenzitási szint: alacsony és magas
 • Minden bőrtípus kezelésére alkalmas
 • Jelentősen csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, megemeli a megereszkedett bőrt
 • Helyreállítja a bőrszerkezetet
 • Tonizálja az állkapcsot, a V vonalat
 • Azonnali és tartós bőrfiatalító eredmény
 • Professzionális minőségű kezelések otthon
 • Fájdalommentes és biztonságos
 • Egyszerű használat, pár perc alatt elvégezhető kezelések
 • Szemmel látható, klinikai eredmény már az első pár kezelést követően

A TriPollar STOP Vx2 rádiófrekvenciás arcápoló készülék használata:

A kezelés menete:

1. Tisztítsa és szárítsa meg az arcát és a nyakát.

2. Vigye fel vékonyan és egyenletesen a TriPollar® kezelő gélt az egész kezelési területre (arc és / vagy nyak).

3. Kapcsolja be a készüléket, és válassza ki az intenzitási szintet. Helyezze a készüléket a bőrére, enyhén nyomja rá, hogy mindegyik elektróda megfelelően érintkezzen a bőrével. Lassú, körkörös mozgással mozgassa a készüléket a kezelési területen 4-5 percig. A TURBO-RF funkció az első bőrrel való érintkezéskor automatikusn bekapcsol.

Váltson a MULTI-RF + DMA módra. Nagyon lassú lineáris mozdulatokkal mozgassa a készüléket az állkapocsívén, vagyis a V vonalán. Az optimális eredmény érdekében 5 percig használja a készüléket, mindkét oldalon.

4. Kapcsolja ki a készüléket és húzza ki a készüléket a konnektorból.

Óvatosan távolítsa el a TriPollar® kezelő gél maradékát a bőréről, és mossa meg az arcát. Tisztítsa meg a készüléket.

TriPollar STOP Vx GOLD2 használata

Miben különbözik a TriPollar STOP Vx2 és a Vx GOLD2 készülék?

TRipollar STOP Vx2

A csomag tartalma:

 • TriPollar STOP Vx2 készülék
 • TriPollar kezelő gél
 • Adapter
 • Magyar nyelvű használati utasítás

Garancia:

A készülék kiváló minőségű eredeti TriPollar termék, normál használata esetén 2 év magyarországi kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a számla és a jótállási jegy ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. A kényelmi garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!

BővebbenShow less
Termék részletei
STOPVX2
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

 • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés