Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

TriPollar STOP Eye2 rádiófrekvenciás szem és száj környéki ránctalanító készülék

TriPollar Stop X ROSE 3. generációs MULTI-RF és 3D hőtérképezés technológiát használó ránctalanító, arckezelő készülék, mely professzionális szintű esztétikai eredményeket nyújt, azonnal látható és tartós eredményekkel.

BővebbenShow less
99 990 Ft
Márka:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Nincsenek termékek
Leírás

TriPollar STOP Eye2 black edition RF rádiófrekvenciás szem és száj környéki ránctalanító készülék

A Pollogen legújabb TriPollar Stop Eye2 black edition szemkörnyék és szájkörnyék ránctalanító gépe igen hatékony kezelést tesz lehetővé a szem a szály környékén. Segitségével kezelhető a megereszkedett szemhéj is ill. a homlok.

A technológia leginkább a ráncosodásra hajlamos területek kezelésére fejlesztették ki. A Pollogen csoport évek óta folyamatosan fejleszti a rádiófrekvenciás (RF) technológiát és a Pollogen kutatói rendkívül nagy tudással rendelkeznek a bőr- és arcápolás terén. A TriPollar Stop Eye2 látványos és tartós eredményeket nyújt felhasználói számára. Az innovatív TriPollar Stop Eye2  biztonságosan és hatékonyan halványítja a finom vonalakat, ráncokat és javítja a bőr szerkezetet. A koncentrált RF energia használata a tökéletes módja a látható, hatékony, de ugyanakkor biztonságos ránctalanításnak. 

A Pollogen több, mint 50 éves szakmai tapasztalattal, számos klinikai vizsgálattal élenjáró a rádiófrekvenciás bőrfiatalítás piacán:

A professzionális szépségápolási készülékeket gyártó Pollogen vállalat az első olyan gyártó, amely tripoláris rádiófrekvenciás készülékek gyárt kifejezetten az otthoni használatra. A TriPollar termékcsaládot kifejezetten az otthoni felhasználók számára hozták létre, ügyelve arra, hogy hatékony, gyors és kényelmes ránctalanító kezeléseket lehessen elvégezni.

Az RF energiát, az elektródákat és az ergonomikus kialakítást kifejezetten ezeknek a kényes területeknek a kezelésére fejlesztették ki. Az innovatív TriPollar Stop Eye2 biztonságosan és hatékonyan halványítja a finom vonalakat, ráncokat és javítja a bőr szerkezetét. A koncentrált RF energia használata a tökéletes módja a látható, hatékony, de ugyanakkor biztonságos ránctalanításnak. A TriPollar Stop Eye2 bőrfiatalító készülékkel non-invazív kezelést lehet elvégezni otthon, amely kifejezetten az érzékeny szem és a száj környéki vonalakra koncentrál.

TriPollar STOP Eye2 rádiófrekvenciás szem és száj környéki ránctalanító készülék előnyei

 • a több, mint 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkező izreali Pollogen csoport saját fejlesztésű, fájdalommentes, csúcstechnológiás ránctalanító készüléke
 • tripoláris, innovatív RF technológia
 • szemmel látható eredmények pár kezelés után
 • kifejezetten az érzékeny és problémás területek kezelésére (megereszkedett szemhéj, szemkörnyék, nevetőráncok)
 • 2 ÉVES eredeti gyári vevőbarát kényelmi garanciával

TriPollar Rádiófrekvenciás technológia:

Kellemes meleggel idézze elő a bőr megújulását!

TriPollar Stop Eye2 egy lenyűgöző készülék, hatékony ránctalanító és bőrmegújító készülék, amely a kényes területeket célozza meg, mint pl. a szemkörnyék vagy a nevetőráncok. A TriPollar Rádiófrekvencia egy innovatív, szabadalmazott technológia. A tripoláris készülékek képesek leküzdeni a korábbi mono-, és bipoláris RF technológiák korlátozásait. A TriPollar® RF klinikailag és hisztopatológiailag (szövettan) bizonyított, hogy kezelés alatt egyidejűleg, homogénen és volumetrikusan melegíti fel a felszíni (dermális), illetve a bőr mélyén (hypodermális) lévő rétegeket is.

A célzott TriPollar RF - nagy telítettsége miatt - lehetővé teszi az energia felhasználását, ezáltal azonnali és tartós eredményeket nyújt. A bőr mélyebb rétegeinek stimulálása felgyorsítja és megnöveli a kollagén és elasztin termelődést, ezáltal feszesebb és rugalmasabb lesz az arcbőr. Az egyszerűen használható és rendkívül hatékony TriPollar kezelések már az első kezeléstől kezdve látható bőrfeszesítést, ráncok elhalványítását biztosítják, és hosszan tartó eredményeket produkálnak egy kezelési programot követően, műtét és gyógyulási idő nélkül. A felhasználók meleg, nyugtató érzésről számoltak be, miközben a bőr mélyén terápiás hatás lép fel.

 A Stop Eye2 készülék a TriPollar RF technológiáját alkalmazza. A TriPollar Stop Eye2 rendszer otthoni, nem invazív bőrfiatalításra szolgál az érzékeny arcfelületek számára, kifejezetten a bőr feszesebbé tételére a Periorbital, Perioral és Nasolabial redőkben. A kezelés alatt energiát szabadít fel a készülék, amelyet a bőr szövetekbe és az extracelluláris mátrixba (ECM) irányít, amely által ezeket a rétegeket enyhén felmelegíti. A célzott hevítés a kollagén rostok azonnali összehúzódását okozza a bőrben, miközben növeli a fibroblaszt aktivitását is. Ennek eredményeként új kollagén és elasztin szálak regenerálódását segíti elő. A kollagénrostok összehúzódása, valamint a kollagén és az elasztin megújítása összehúzza a bőrt, így sima, egészségesebb és fiatalosabb bőrt hoz létre, amely már az első kezelés után látható. A klinikailag bizonyított, biztonságos, kellemes és könnyen használható bőrfeszesítő készülék javítja a bőrszerkezetet és egy fiatalos, üde külsőt eredményez.

A TriPollar Stop Eye2 készülék tulajdonságai:

 • Nem-invazív ránctalanító kezelés
 • Csökkenti a finom vonalakat, szarkalábakat a szemkörnyéken
 • Kisimítja a ráncokat a száj mellett
 • Halványítja a nevetőráncot
 • Nők és férfiak is használhatják
 • Minden bőrtípusra
 • A TriPollar kezelő gél hatóanyagai megegyeznek a professzionális szektorban alkalmazott kozmetikumokkal
 • Ergonomikus kialakításával kényelmesen lehet elvégezni a kezelést
 • Biztonságos és fájdalommentes kezelés 4 perc alatt
 • Látható eredmények akár már az első pár kezelést követően
 • Az elektródák rozsdamentes acélból készülnek, így a környezetre és az emberi szervezetre sem ártalmasak

A TriPollar STOP Eye2 szemkörnyéki és szájkörnyéki ránctalanító gép előnyei:

 1. Alapos és célzott kezelések. Szemmel látható eredmények.
 2. Kifejezetten a leginkább ráncosodásra hajlamos területek kezelésére tervezve.
 3. Biztonságos, kellemes és gyors kezelések.
 4. A legjobb rádiófrekvenciás technológiát alkalmazza a RF technológia piacvezető gyártójától.

Hogyan működik a TriPollar Stop X ROSE készülék?

Kezelési program: 

Az első 6-8 hétben hetente 2-4 kezelést végezzen el. A kezelések során a készülék a fibroblasztokat (a sejtek egyik összetevői) stimulálja, amelyek a kollagén termelődésért felelősek és így egy teltebb bőrréteget hoz létre. A szemmel látható eredmény pedig a feszesebb, fiatalosabb bőr.

 A tartós eredményekért ajánlott utókezeléseket végezni. Ez azt jelenti, hogy a kezelési program végeztével havonta 2-4 alkalommal használja a készüléket, hogy megőrizze az elért eredményeket, illetve, így jelentősen lecsökken az esetleges újonnan kialakuló ráncok és szarkalábak esélye.

 A kezelés menete:

 1. Tisztítsa meg és szárítsa meg a kezelési területet.
 2. Egyenletesen vékonyan vigye fel a bórsónyi TriPollar kezelő gélt a kezelni kívánt bőrfelületre.
 3. Kapcsolja be a készüléket. Helyezze a készüléket a bőrére úgy, hogy mind a négy elektróda hozzáérjen a bőrhöz. Lassú, íves nagy mozdulatokkal végezze el a kezelést a területen, kb. 3-4 percen keresztül.
 4. A kezelés után kapcsolja ki a készüléket és a kezelőfejet óvatosan tisztítsa meg. Az arcbőrét öblítse le.

Tripollar Stop Eye készülék használata

A csomag tartalma:

 • TriPollar STOP X ROSE termék
 • Tápegység
 • TriPollar STOP kezelő gél
 • Használati utasítás

Garancia:

A készülék kiváló minőségű eredeti TriPollar termék, normál használata esetén 2 év magyarországi kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a számla és a jótállási jegy ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. A kényelmi garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!

BővebbenShow less
Termék részletei
STOPEYEBL
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

 • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Megosztás

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés