Barion Pixel
Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

TriPollar STOP X ROSE ránctalanító, bőrmegújító készülék

TriPollar Stop X ROSE 3. generációs MULTI-RF és 3D hőtérképezés technológiát használó ránctalanító, arckezelő készülék, mely professzionális szintű esztétikai eredményeket nyújt, azonnal látható és tartós eredményekkel.

BővebbenShow less
149 990 Ft
Értesíts engem, mikor elérhető
Márka:
Kedvencekhez0
Összehasonlítás0
Kívánságlistára
Kapcsolódó termékek
Leírás

TriPollar STOP X ROSE ránctalanító, bőrmegújító gép - MULTI-RF 3.generációs rádiófrekvencia, 3D hőtérképezés technológia

Az izraeli Pollogen vállalat TriPollar Stop X ROSE 3. generációs MULTI-RF és 3D hőtérképezés technológiát használó ránctalanító, arckezelő készüléke, mely professzionális szintű esztétikai eredményeket nyújt, azonnal látható és tartós eredményekkel.

Használói élvezhetik a legújabb 3.generációs rádiófrekvencia fókuszált RF energia átadást a bőr megfelelő rétegeibe, amely serkenti a bőr aktivitását, ezáltal felgyorsítja a kollagén és az elasztin természetes termelődését. A MULTI-RF hatását nagyban segiti a 3D-s hőtérképezéses technológia, mely segitségével sokkal pontosabban beállítható a hőmérséklet. A TriPollar Stop X ROSE rendszeres használata a kezelési protokoll betartása mellett hatékonyan visszaszorítja az öregedés látható jeleinek kialakulását.

A TriPollar Stop X ROSE MULTI-RF készüléke a 3D-s hőtérképezéses és rádiófrekvenciás technológia legújabb változatát mutatja be, melynek előnyeit már otthona kényelmében élvezheti. A MULTI-RF technológián alapuló TriPollar Stop X ROSE a bőr minden rétegében hatékonyan kifejti a hatását homogén módon a gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb kezelés érdekében.

A TriPollar STOP X ROSE ránctalanító, bőrmegújító készülék előnyei

 • 3. generációs MULTI-RF tripoláris rádiófrekvenciás technológia
 • Több mint 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkező izraeli Pollogen saját fejlesztése
 • Szemmel látható eredmények pár kezelés után
 • 3D hőtérképezéses technológia
 • A leghatékonyabb RF ránctalanító kezelések az otthoni szépségápolási szektorban
 • Gyors, egyszerű, fájdalommentes kezelések minden bőrtípusra

STOP X ROSE

A bőr optimális hőmérsékletének elemzése és a megfelelő hőmérséklet biztosítása. Ez azt jelenti, hogy a hőleképezés beállítja az optimális rádiófrekvenciás teljesítményszintet a különböző leképezési pontokon. A fejlett Tripollar eszközök az RF kimenetet az alkalmazási terület igényei szerint állíthatják be. Ha a bőr NAGYON forró, a készülék egyes esetekben akár teljesen kikapcsolhatja az RF-et. A Tripollar készülékek sokkal „okosabbak”, mint versenytársaink egyszerű „on/off” technológiái. Az egyértelműség kedvéért, az eszköz rendelkezik „bemenettel” és „kimenettel”. A termikus leképezés a bemenet, és az adaptálható RF a kimenet 

A tökéletesített rádiófrekvenciás ránctalanító technológia

A TriPollar Stop X széria az első otthoni használatra kifejlesztett Multi-RF készülék. Eddig csak klinikák professzionális készülékeiben volt elérhető ez a technológia, mint például a Lumenis Nuera készülékben, ezzel a TriPollar új, harmadik generációs Multi-RF technológiával piacvezető. Ez az új és továbbfejlesztett, 3. generációs RF energia soha nem látott hatékonysággal kezeli a bőr több rétegét.  

A Tripollar készülékek jelenleg az egyetlenek, amelyek kb 1 perc alatt képesek felmelegíteni 38°C-osra a bőrt. Ez a hőmérséklet a klinikai hatékonysághoz és eredményekhez szükséges legalacsonyabb hőmérséklet. Egyetlen másik versenytárs készüléke sem kerül ezen érték közelébe. A TriPollar Stop X ROSE gyorsan eléri az effektív hőmérsékletet és fenntartja azt a kezelés folyamán.

Az innovatív Multi-RF hullámok „fésülgetik” a bőr rétegeit, annak érdekében, hogy egyenletes fűtőhatást biztosítsanak, ösztönözve a kollagén és elasztin rostok regenerálódását. Ez rövidebb, gyorsabb kezeléseket tesz lehetővé és hosszú ideig tartó hatást eredményez.

Az új generációs Tripollar készülék

A TriPollar szabadalmaztatta a STOP termékek új generációját, amely az eredeti STOP eszköz hihetetlenül sikeres rádiófrekvenciás technológiáját veszi igénybe további fejlesztésekkel kiegészítve. A TriPollar STOP harmadik generációs MULTI-RF készülékek máig az egyetlen olyan rádiófrekvenciás termékek az otthoni szépségápolási szektorban, amelyek 1 perc alatt képesek felmelegíteni a 38°C-osra az arcbőrt.

Nem mellesleg a TriPollar STOP X ROSE gyönyörűen megtervezett új négyzet alakú, elegáns red dobozban kerül forgalomba.

A TriPollar STOP X ROSE arckezelő készülék előnyei

 • Több, mint 50 éves tapasztalat 
 • 3D hőtérképezéses technológia
 • A legújabb piacvezető multi-rádiófrekvenciás innováció az RF technológiák terén.
 • Szemmel látható eredmények azonnal és hosszú távon egyaránt.
 • Biztonságos, szakmai követelményeknek megfelelően készült anyagok és technológia. 
 • Automatikus teljesítmény- és hőmérséklet-szabályozás: intelligens hőmérséklet-érzékelő jelzi az optimális kezelési hőmérséklet elérését és elkerüli a túlmelegedést.
 • Egyedülálló kezelő gél: egy speciálisan megalkotott gél segíti az RF energiát abban, hogy hatékonyan melegítse a bőrt belülről, miközben védi a felső hámréteget. 
 • 2 féle intenzitási szinttel (alacsony és magas).
 • Minden bőrtípusú személy használhatja.
 • Nők és férfiak is használhatják.
 • Fájdalommentes, nem invazív szépségápolási kezelés.

Hogyan működik a TriPollar Stop X ROSE készülék?

A TriPollar Stop X ROSE homogén módon fiatalítja meg a bőr különböző rétegeit a gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb kezelés érdekében. Használja a kezelés első periódusában a TriPollar Stop X ROSE terméket heti 2-3 alkalommal, 6-8 hétig az öregedés jeleinek elmulasztása érdekében. Javasoljuk, végezzen utókezeléseket és használja folyamatosan a Stop X ROSE terméket 2-4 alkalommal egy hónapban az elért eredmények fenntartása érdekében. Területenként csak 3 percet, a teljes arc ápolása pedig 6-8 percet vesz igénybe.

A kezelés menete

1. Tisztítsa meg és szárítsa meg a kezelési területet.

2. Vigyen fel nagyon vékonyan, egyenletesen TriPollar kezelő gélt.

3. Kapcsolja be a készüléket. Válassza ki az Ön számára legkényelmesebb RF teljesítmény beállítást (Alacsony / Magas). Helyezze a készüléket a bőrére, enyhén nyomja rá, hogy az elektródák megfelelően érintkezzenek a bőrével. Lassú körkörös mozdulatokkal végezze el a kezelést.

4. Kapcsolja ki a készüléket. Húzza ki a készüléket a konnektorból. Távolítsa el a TriPollar kezelő gél maradékát a bőréről, és mossa meg az arcát.

Tripollar StopX Rose készülék használata

A csomag tartalma:

 • TriPollar STOP X ROSE termék
 • Tápegység
 • TriPollar STOP kezelő gél
 • Használati utasítás

Garancia:

A készülék kiváló minőségű eredeti TriPollar termék, normál használata esetén 2 év magyarországi kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a számla és a jótállási jegy ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. A kényelmi garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!

BővebbenShow less
Termék részletei
STOPX ROSE
Vélemények
Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

 • Értékelés:
Írja le ezt a terméket egyszerű és rövid szavakkal.
8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Menü

Megosztás

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Bejelentkezés

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlista használatához.

Bejelentkezés